ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΒΟΛΟΣ
Μύδροι Αχιλλέα Μπέου εναντίον Ζέττας Μακρή για επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ και παρασκηνιακή δράση
κόντρα στην κυβερνητική γραμμή στις εκλογές των δικηγόρων

Μύδρους εναντίον της βουλευτή Μαγνησίας Ζέττας Μακρή εξαπέλυσε πριν από λίγη ώρα, ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, με φόντο την υπό κατασκευή γέφυρα στο Αλυγαρόρεμα και τις «οργανωμένες», όπως τις χαρακτήρισε αντιδράσεις που υπάρχουν από κατοίκους της περιοχής και γονείς μαθητών στο 27ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου.
Σε δηλώσεις του, στο γραφείο του, στο Δημαρχείο Βόλου, με αφορμή τις εργασίες στη γέφυρα στο Αλυγαρόρεμα, ο κ. Μπέος υπονόησε ότι οι αντιδράσεις που υπάρχουν είναι υποκινούμενες και έβαλε στο στόχαστρο την κ. Μακρή, την οποία και στο παρελθόν έχει κατηγορήσει για «τρικλοποδιές» σε έργα της πόλης, όπως για το νέο Δικαστικό Μέγαρο Βόλου.
Παρέμβαση της κ. Μακρή, η οποία ζήτησε να τοποθετηθεί γέφυρα τύπου Μπέλεϋ, προκειμένου η κυκλοφορία των οχημάτων να μην εκτρέπεται μέσω Αλυκών για όσο διάστημα διαρκούν οι εργασίες κατασκευής της νέας σύγχρονης γέφυρας στο Αλυγαρόρεμα, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του δημάρχου Βόλου, ο οποίος την κάλεσε να ασχοληθεί με τις επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ, ενώ την έψεξε ευθέως για παρασκηνιακή δράση, κόντρα στην κυβερνητική γραμμή, στις εκλογές τόσο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, που προηγήθηκαν όσο και τις επικείμενες στον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου. Προηγουμένως, ο αντιπρόεδρος της αναδόχου εταιρείας ΤΕΡΝΑ, Θεόδωρος Τάγκας, με τον οποίο συναντήθηκε ο κ. Μπέος, εξήγησε ότι μία τέτοια λύση δεν είναι τεχνικά εφικτή.
«Σε αυτά που λέει η βοσκοπούλα ή αγρότισσα που παίρνει χρηματοδότηση από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και μιλάμε για τη Ζέττα Μακρή, απαντάω ότι στην πόλη του Βόλου, τι θα συμβεί αποφασίζω εγώ με τη δημοτική ομάδα και το δημοτικό συμβούλιο, γιατί αυτό επέλεξε ο Βολιώτικος λαός», είπε ο κ. Μπέος. «Οπου γάμος και χαρά είναι πρώτη. Δεν ξέρω αν πήγε στο σχολείο με καροτσάκι ή χωρίς αυτό», σχολίασε για την παρουσία της στις κινητοποιήσεις των γονέων μαθητών του 27ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την εκτροπή της κυκλοφορίας και τους κινδύνους που διατρέχουν τα παιδιά τους.
«Αν θέλατε κυρία Μακρή να προσφέρετε στην πόλη, είχατε τη δυνατότητα να το κάνετε όσο ήσασταν υπουργός, γιατί δεν πρόκειται να ξαναγίνετε. Αυτή είναι η αλήθεια. Αφήστε τα επικοινωνιακά τρικ και τις πολιτικές αντιπαραθέσεις. Το μέλλον της πόλης, τα έργα στην πόλη δεν προσφέρονται για πολιτικές αντιπαραθέσεις», τόνισε ο δήμαρχος Βόλου, αφήνοντας σαφείς αιχμές εναντίον της βουλευτή για τον ρόλο της στο πλευρό των αντιδρώντων σε ένα έργο εμβληματικό για την περιοχή.
«Εγώ δουλεύω και λειτουργώ για το συμφέρον της πόλης. Αυτή η γέφυρα θα γίνει. Και κυρία Μακρή, ασχολήσου με τις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου και του Επιμελητηρίου, σε αντίθεση με τη γραμμή της Κυβέρνησης και κοιτάξτε πώς θα πάρετε καμιά επιδότηση από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και αφήστε τα του Δήμου σε εμάς, γιατί αυτό επέλεξε ο λαός», κατέληξε ο κ. Μπέος.
ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ -taxydromos.gr
- ΒΟΛΟΣ | 12.12.2025 | 14:20
Κέλλας: Η κυβέρνηση στηρίζει με πράξεις τους αλιείς της Μαγνησίας - ΛΑΡΙΣΑ | 12.12.2025 | 14:02
Επίδειξη πρωτοποριακού αντιπλημμυρικού, αντιπυρικού υλικού παρουσία Κουρέτα (ΦΩΤΟ+video) - ΕΛΛΑΔΑ | 12.12.2025 | 13:50
Μητσοτάκης: Περιμένω τους αγρότες τη Δευτέρα στις 17:00 στο γραφείο μου, να συζητήσουμε -Η ομιλία στην ΚΟ της ΝΔ - ΛΑΡΙΣΑ | 12.12.2025 | 13:45
Εορταστική Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 12.12.2025 | 12:30
Τακούδης: Χιόνια στα ορεινά της Θεσσαλίας παραμονές Χριστουγέννων - ΒΟΛΟΣ | 12.12.2025 | 12:16
Επιπλέον δρομολόγια για το Τρένο Πηλίου, ενόψει εορτών - ΕΛΛΑΔΑ | 12.12.2025 | 12:05
Μπήκαν στη Θεσσαλονίκη με τα τρακτέρ οι αγρότες -Εστησαν μπλόκο έξω από το λιμάνι - ΕΛΛΑΔΑ | 12.12.2025 | 11:57
Λογιστές, δικηγόροι, αγρότες στο κύκλωμα με παράνομες επιδοτήσεις 1,7 εκατ. στην Κρήτη -Αγροτοσυνδικαλιστής ο εγκέφαλος,
- ΛΑΡΙΣΑ | 11.12.2025 | 13:48
Εκτροπή νταλίκας στο Κιλελερ-συναγερμός στην Πυροσβεστική Λάρισας-και δεύτερο περιστατικό το πρωί στο Σωτήριο - ΛΑΡΙΣΑ | 12.12.2025 | 09:37
Θλίψη στην Kαρυά Ελασσόνας: 43χρονος «έφυγε» από τη ζωή - ΛΑΡΙΣΑ | 11.12.2025 | 10:42
Έξι Λαρισαίοι έφυγαν από τη ζωή - ΛΑΡΙΣΑ | 11.12.2025 | 18:13
Στο μπλόκο της Νίκαιας ο μητροπολίτης Λαρίσης κ. Ιερώνυμος : «Έχουν αδικηθεί και έχουν λόγο που φωνάζουν» (ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 11.12.2025 | 21:29
Συναυλία με Λαρισαίους μουσικούς, σουβλάκια, κρασί και κέφι στο μπλόκο της Νίκαιας (ΦΩΤΟ+video) - ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 11.12.2025 | 19:00
Ξεσηκωμός στην Καρδίτσα για την επιστροφή της Αναγέννησης στο Στάδιο - ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 11.12.2025 | 13:01
Στον εισαγγελέα στέλνει η ΝΔ τον «Φραπέ» -«Η παρουσία του στη Βουλή αποκαλύπτει την περιφρόνησή του προς τη διαδικασία» - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 11.12.2025 | 11:23
Πόσα κιλά σιτάρι κοστίζει ο καφές, πόσο το ψωμί και πόσους τόνους βαμβάκι ένα τρακτερ;















































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed