ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Άδωνις: Συνταρακτική αποκάλυψη από ΚΚΕ για το αίτιο της έκρηξης στα Τέμπη -Τώρα, πώς θα αντιδράσει η κοινή γνώμη;
Μια σοβαρή καταγγελία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΚΕ Νίκου Καραθανασόπουλου για τα αίτια της έκρηξης στα Τέμπη

Μια σοβαρή καταγγελία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΚΕ Νίκου Καραθανασόπουλου για τα αίτια της έκρηξης στα Τέμπη αναδεικνύει ο Άδωνις Γεωργιάδης.
«Αυτό το βίντεο δεν υπάρχει» ανέφερε σε ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας, που επικαλείται όσα είπε χθες το βράδυ στην εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1 ο κ. Καραθανασόπουλος. Ο βουλευτής του ΚΚΕ καταγγέλλει ότι ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Αρχής Σιδηροδρόμων επίτηδες κατηύθυνε την έρευνα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ προς το ξυλόλιο και άρα προς την κυβέρνηση, έτσι ώστε να συγκαλύψει το αληθινό αίτιο της εκρήξεως στα Τέμπη, που ήταν τα έλαια σιλικόνης της επιβατικής αμαξοστοιχίας. Σύμφωνα με τον κ. Καραθανασόπουλο, αυτό έγινε «διότι τα συμφέροντα των εταιρειών παραγωγής τους και των τρένων στην Ευρώπη είναι τεράστια και θα έχαναν πολλά λεφτά».
Ο κ. Γεωργιάδης υπενθύμισε ότι «εκατομμύρια κόσμου κατέβηκαν στους δρόμους επειδή πίστευαν στο σενάριο συνωμοσίας και συγκάλυψης από την κυβέρνηση», που ξεκίνησε ο Κ. Βελόπουλος με το ξυλόλιο και συνέχισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου «με τη σύμπραξη δυστυχώς του ΠΑΣΟΚ, που κατάπιε αμάσητα τα παραμύθια αυτά».
«Αναρωτιέμαι πώς θα αντιδράσει τώρα η κοινή μας γνώμη σε αυτή τη συνταρακτική αποκάλυψη» τονίζει ο υπ. Υγείας.
Η ανάρτηση Γεωργιάδη
Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας κυρίου Γεωργιάδη αναφέρει:
«Αυτό το βίντεο δεν υπάρχει!!! Επί 1,5 έτος από την ώρα που ο
@velopky ξεκίνησε την ιστορία με το ξυλόλιο την οποία συνέχισε η
@ZoeKonstant κατάφεραν με την σύμπραξη δυστυχώς του ΠΑΣΟΚ που κατάπιε αμάσητα τα παραμύθια αυτά, να πείσουν το 80% του Ελληνικού λαού ότι ο @kmitsotakis προσωπικά μέσω του νεκρού μηχανοδηγού της εμπορικής αμαξοστοιχίας, ο οποίος στα νειάτα του ήταν εθελοντής στο γραφείο του, οργάνωσαν το "μπάζωμα" για να καλύψουν έναν κάποιον λαθρέμπορο φίλο του Μητσοτάκη που μετέφερε παράνομο φορτίο στην εμπορική αμαξοστοιχία.
Εκατομμύρια κόσμου κατέβηκαν στους δρόμους επειδή πίστευαν σε αυτό το σενάριο συνωμοσίας και συγκάλυψης από την Κυβέρνηση.
Έρχεται χθες στην εκπομπή του @NChatzinikolaou ο κ. Καραθανόπουλος Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του @gt_kke και καταγγέλει εκ μέρους του Κομμουνιστικού Κόμματος ότι τελικά υπήρχε συγκάλυψη και συνωμοσία αλλά όχι από την Κυβέρνηση για το ξυλόλιο, αλλά από τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Αρχής Σιδηροδρόμων, ο οποίος επίτηδες κατηύθυνε την έρευνα του ΕΟΔΑΣΑΜ προς το ξυλόλιο και άρα προς την Κυβέρνηση, έτσι ώστε να συγκαλύψει το αληθινό αίτιο της εκρήξεως στα Τέμπη που ήταν τα έλαια σιλικόνης της επιβατικής αμαξοστοιχίας, διότι τα συμφέροντα των εταιριών παραγωγής τους και των τρένων στην Ευρώπη είναι τεράστια και θα έχαναν πολλά λεφτά….
Καταλαβαίνετε τώρα τί σας λέω; Σύμφωνα με το ΚΚΕ όχι μόνον η Κυβέρνηση δεν έκανε καμμία συγκάλυψη αλλά αντιθέτως έχουμε πέσει θύμα οργανωμένης συγκάλυψης χωρίς να αποκλείεται και τα ΜΜΕ και οι πολιτικοί που ενεπλάκησαν και ακόμη υποστηρίζουν αυτή την ιστορία, να είναι ενεχόμενοι σε αυτήν και να έχουν και οικονομικά συμφέροντα αφού εδώ παίζονται κατα το ΚΚΕ τεράστια συμφέροντα. Αναρωτιέμαι πώς θα αντιδράσει τώρα η Κοινή μας Γνώμη σε αυτή την συνταρακτική αποκάλυψη».
Πηγή: iefimerida.gr
- ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ | 12.12.2025 | 09:42
Στερεύει η Ελλάδα από εργατικά χέρια; – Σε ποιους κλάδους καταγράφονται ελλείψεις - ΛΑΡΙΣΑ | 12.12.2025 | 09:37
Θλίψη στην Λάρισα: 43χρονος “έφυγε” από την ζωή - ΛΑΡΙΣΑ | 12.12.2025 | 09:33
Έφυγαν από τη ζωή τέσσερις Λαρισαίοι - ΛΑΡΙΣΑ | 12.12.2025 | 09:28
Στη κέντρο της Λάρισας έξω από τα βουλευτικά γραφεία με τρακτερ οι αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας - ΕΛΛΑΔΑ | 12.12.2025 | 09:16
14 συλλήψεις στην Κρήτη για κύκλωμα με παράνομες επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ: Πρόεδρος αγροτικού συνεταιρισμού ο αρχηγός - ΛΑΡΙΣΑ | 11.12.2025 | 21:29
Συναυλία με Λαρισαίους μουσικούς, σουβλάκια, κρασί και κέφι στο μπλόκο της Νίκαιας (ΦΩΤΟ+video) - ΛΑΡΙΣΑ | 11.12.2025 | 21:13
Σημαντική συμμετοχή επιχειρηματιών στο 1ο Energy Innovation Forum στη Λάρισα (ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 11.12.2025 | 20:58
Σ. Φάμελλος από Νίκαια: Να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα των αγροτών για να επιβιώσει η ελληνική περιφέρεια (ΦΩΤΟ+video)
- ΛΑΡΙΣΑ | 11.12.2025 | 13:48
Εκτροπή νταλίκας στο Κιλελερ-συναγερμός στην Πυροσβεστική Λάρισας-και δεύτερο περιστατικό το πρωί στο Σωτήριο - ΛΑΡΙΣΑ | 11.12.2025 | 10:42
Έξι Λαρισαίοι έφυγαν από τη ζωή - ΛΑΡΙΣΑ | 11.12.2025 | 18:13
Στο μπλόκο της Νίκαιας ο μητροπολίτης Λαρίσης κ. Ιερώνυμος : «Έχουν αδικηθεί και έχουν λόγο που φωνάζουν» (ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 11.12.2025 | 21:29
Συναυλία με Λαρισαίους μουσικούς, σουβλάκια, κρασί και κέφι στο μπλόκο της Νίκαιας (ΦΩΤΟ+video) - ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 11.12.2025 | 13:01
Στον εισαγγελέα στέλνει η ΝΔ τον «Φραπέ» -«Η παρουσία του στη Βουλή αποκαλύπτει την περιφρόνησή του προς τη διαδικασία» - ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 11.12.2025 | 19:00
Ξεσηκωμός στην Καρδίτσα για την επιστροφή της Αναγέννησης στο Στάδιο - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 11.12.2025 | 11:23
Πόσα κιλά σιτάρι κοστίζει ο καφές, πόσο το ψωμί και πόσους τόνους βαμβάκι ένα τρακτερ; - ΛΑΡΙΣΑ | 11.12.2025 | 11:48
Εξόντωση των συλλόγων της Λάρισας με την υπέρογκη αύξηση του ενοικίου χρήσης αθλητικών χώρων (ΦΩΤΟ)















































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed