ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ραντεβού στα... τυφλά για τρεις στη Ρηγίλλης σήμερα: Το τετ α τετ Μητσοτάκη - Καραμανλή - Σαμαρά
Στο Ωδείο Αθηνών, στην ιστορική για την παράταξη οδό Ρηγίλλης θα χτυπά η καρδιά της ΝΔ σήμερα το απόγευμα

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην εκδήλωση της παρουσίασης του βιβλίου του Ευριπίδη Στυλιανίδη όπου αναμένεται να παραστούν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι δύο πρώην πρωθυπουργοί.
Το timing της συνάντησης είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την παράταξη της ΝΔ ιδιαίτερα μετά τις αναταράξεις που προκάλεσε η διαγραφή του Αντώνη Σαμαρά και με φόντο τις φήμες που πυκνώνουν συνεχώς ότι ο πρώην πρωθυπουργός ενδέχεται να προχωρήσει στην ίδρυση νέου πολιτικού φορέα.
Αν και κανείς από τους τρεις δεν αναμένεται να πάρει το λόγο στην παρουσίαση, η δύναμη της εικόνας από την σημερινή συνάντηση θα δώσει τροφή στο πολιτικό ρεπορτάζ για σχόλια και εκτιμήσεις.
Αν θα υπάρξουν χειραψίες, πού θα κάτσουν οι τρεις πολιτικοί άνδρες, αλλά και η γενικότερη ατμόσφαιρα θα δώσει τον τόνο στο κυβερνών κόμμα.
Από την άλλη πλευρά, θα είναι η πρώτη φορά μετά τον ξαφνικό χαμό της κόρης του που ο Αντώνης Σαμαράς θα βρεθεί σε δημόσια εκδήλωση.
Παρά το γεγονός ότι πολλά στελέχη και υπουργοί της ΝΔ έχουν εκφραστεί θετικά στο ενδεχόμενο επιστροφής του Αντώνη Σαμαρά, απόψε δεν αναμένεται να βγει λευκός καπνός προς αυτή την κατεύθυνση.
Το στρατόπεδο Σαμαρά κρατά κλειστά τα χαρτιά του. Σιγή υπάρχει και από την πλευρά Καραμανλή ο οποίος επίσης δεν έχει πάρει θέση επί της διαγραφής του Αντώνη Σαμαρά και αρκετοί περιμένουν να τοποθετηθεί στις 15 Οκτωβρίου, οπότε και θα μιλήσει σε εκδήλωση προς τιμήν της Άννας Ψαρούδα Μπενάκη.
Το αν θα σπάσει ο πάγος στην αποψινή εκδήλωση του καραμανλικοϋ Ευρυπίδη Στυλιανίδη είναι ένα κρίσιμο ερώτημα που όμως δεν επιδέχεται εύκολες απαντήσεις.
Πρωταγωνιστές στην σημερινή εκδήλωση θα είναι οι φωτογράφοι που θα επιχειρήσουν να αποτυπώσουν το κλίμα με το φακό τους.
Η εκδήλωση θα είναι μια ευκαιρία να βρεθεί κοντά η όλη Νέα Δημοκρατία αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα ξεπεραστούν οι ρωγμές.
Μπορεί πολλά γαλάζια στελέχη να πιστεύουν ότι ο χρόνος απαλύνει όλες τις πληγές, όμως ο πολιτικός χρόνος κινείται με διαφορετικές ταχύτητες.
newsbomb.gr
- ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 08.12.2025 | 17:41
Δ. Κουρέτας “Να προχωρήσουν άμεσα τα έργα ορεινής υδρονομίας για σωθεί η Θεσσαλία” (ΦΩΤΟ+video) - ΕΛΛΑΔΑ | 08.12.2025 | 17:33
Ταυτοποιήθηκαν όσοι εισέβαλαν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου– Αντιμετωπίζουν κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 08.12.2025 | 16:29
Καρδίτσα: Κινητοποίηση με τρακτέρ από τους αγροκτηνοτρόφους του μπλόκου στο γραφείο του Κ. Τσιάρα (ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 08.12.2025 | 16:21
Συμπαράταξη Λαρισαίων: Η Θεσσαλία σε νέα πραγματικότητα – Ώρα ευθύνης για όλους - ΛΑΡΙΣΑ | 08.12.2025 | 14:39
Κουρέτας: Να γίνει επιτέλους το φράγμα του Ενιπέα-την επόμενη φορά μπορεί να μην είμαστε τυχεροί (ΦΩΤΟ+video) - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 08.12.2025 | 13:39
Κ. Τσιάρας: Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε με τους αγρότες άμεσα…. Σήμερα, αύριο, όποτε χρειαστεί – Με ποιά προϋπόθεση - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 08.12.2025 | 11:41
Έκτακτη σύγκληση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου ζητά ο Κόκκαλης μετά την κακοκαιρία «Byron» - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 08.12.2025 | 11:28
Φάνης Τακούδης: Γιατί χαρακτήρισα τον Βύρωνα μικρό Daniel
- ΤΡΙΚΑΛΑ | 07.12.2025 | 11:29
Σοκ στα Τρίκαλα: 52χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός - ΛΑΡΙΣΑ | 07.12.2025 | 21:38
Λήξη συναγερμού για τη Λάρισα- έφτασε στα 6 μέτρα η στάθμη του Πηνειού και σταθεροποιείται - ΛΑΡΙΣΑ | 07.12.2025 | 20:44
Δείτε βίντεο από την πλημμυρισμένη περιοχή στο φράγμα της Γυρτώνης - ΛΑΡΙΣΑ | 07.12.2025 | 14:26
5,30 μέτρα η στάθμη του Πηνειού και...ανεβαίνει- κορμοί δέντρων και φερτά στη γέφυρα στο άλσος φράζουν τη ροή (ΦΩΤΟ+video) - ΛΑΡΙΣΑ | 07.12.2025 | 11:24 | video
Στα 4.70 μετρα η στάθμη του Πηνειού στη Λάρισα με ρυθμό ανόδου 10 εκατ. την ώρα -σε επιφυλακή η ΔΕΥΑΛ - ΛΑΡΙΣΑ | 07.12.2025 | 11:00
Τρεις Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 07.12.2025 | 10:30
Σαββάτο βράδυ στο μεγαλύτερο μπλόκο της χώρας στον Ε-65-η οργάνωση ανά χωριό και Αγροτικό Σύλλογο (ΦΩΤΟ) - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 07.12.2025 | 21:26
Φάνης Τακούδης: Γιατί ο Byron ήταν μικρός DANIEL ;















































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed