ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ
“Σείστηκε” η Καρδίτσα από την απόβαση των ...Χαρλεάδων (φωτό-βίντεο)
Περισσότεροι από 500…Χαρλεάδες με 350 περίπου όμορφες Κυρίες αφίχθησαν στη Λίμνη Πλαστήρα

Με ένα πάρτι στο κέντρο της Καρδίτσας ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι το 3ο Rlastiras Lake Run που διοργάνωσε το HARLEY DAVIDSON club Hellas – Thessaloniki με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα, του Δήμου Καρδίτσας και του Δήμου Μουζακίου.

Περισσότεροι από 500…Χαρλεάδες με 350 περίπου όμορφες Κυρίες αφίχθησαν στη Λίμνη Πλαστήρα το τελευταίο τριήμερο.
Όπως τόνισε στο “ΝΑ” ο αντιπρόεδρος του Club κ. Βασίλης Χονδρόπουλος φέτος η συνάντηση είχε …πανευρωπαϊκό χαρακτήρα αφού συμμετείχαν αναβάτες από τη Νορβηγία, τη Γερμανία, την Τσεχία, τη Σερβία, την Ολλανδία, την Ιταλία, τη Βουλγαρία και φυσικά από ολόκληρη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον κ. Χονδρόπουλο όλοι οι συμμετέχοντες ενθουσιάστηκαν από τη διοργάνωση και τη φιλοξενία που έτυχαν ενώ όπως ο ίδιος είπε δεν “χορταίνουν” τη Λίμνη Πλαστήρα.

Οι…easy riders συναντήθηκαν στις παιδικές κατασκηνώσεις της Νεράιδας την Παρασκευή όπου πραγματοποιήθηκαν και δυο συναυλίες ενώ συμμετείχαν και σε δυο διαδρομές το Σάββατο.
Η πρώτη περιελάμβανε τον γύρο της λίμνης Πλαστήρα με στάση στο φράγμα και η δεύτερη επίσκεψη στο Μαυρομμμάτι και τη Σπηλιά του Καραισκάκη.
Χθες το μεσημέρι η πόλη της Καρδίτσας σείστηκε από τις δεκάδες μηχανές οι οποίες κατέφθασαν στην κεντρική πλατεία όπου έγινε και το αποχαιρετιστήριο πάρτι.
Εκεί τους υποδέχτηκε ο αντιδήμαρχος Καρδίτσας κ. Π. Μουταρέλος ο οποίος τους καλωσόρισε στην πόλη. Οι εκπρόσωποι του club μάλιστα παρέδωσαν στον κ. Μουταρέλο ένα λαπ τοπ το οποίο ο Δήμος Καρδίτσας θα διαθέσει σε κάποια από τις δομές του.
Οι Χαρλεάδες διασκέδασαν μέχρι νωρίς το απόγευμα οπότε και αναχώρησαν ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το 4ο Rlastiras Lake Run.








- ΔΙΕΘΝΗ | 03.05.2026 | 21:27
Τραμπ: «Μελέτησα τη νέα πρόταση του Ιράν, δεν είναι αποδεκτή για μένα» - ΕΛΛΑΔΑ | 03.05.2026 | 21:15
Καιρός - Ζιακόπουλος: Προσοχή στον παγετό ακτινοβολίας από αύριο - Πότε βελτιώνεται το σκηνικό - ΛΑΡΙΣΑ | 03.05.2026 | 21:05
Δήμος Λαρισαίων: Εργασίες συντήρησης διαβάσεων στην οδό Παπαναστασίου τη Δευτέρα και την Τρίτη - ΛΑΡΙΣΑ | 03.05.2026 | 21:03
Έκλεψε αυτοκίνητο από τη Λάρισα και συνελήφθη στην Πιερία - ΕΛΛΑΔΑ | 03.05.2026 | 20:59
Μυρτώ: Τεράστια ποσότητα ναρκωτικών στο σώμα της και ενδείξεις για σκοτεινό κύκλωμα – Κάτι σοβαρό συμβαίνει στο νησί - ΔΙΕΘΝΗ | 03.05.2026 | 20:51
Διπλωματικός πυρετός στη Μέση Ανατολή: Η Τεχεράνη έλαβε και εξετάζει την απάντηση των ΗΠΑ στην πρόταση των 14 σημείων - ΕΛΛΑΔΑ | 03.05.2026 | 20:20
Πάτρα: Κι άλλα δύο ατυχήματα με παιδιά από πατίνι μετά την τραγωδία στην Ηλεία με τον 11χρονο - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ | 03.05.2026 | 20:06
Καιρός: Συναγερμός για διαδοχικά κύματα καύσωνα λόγω επανεμφάνισης του φαινομένου El Nino
- ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 03.05.2026 | 13:21
Ισχυρό χαλάζι έπεσε στην πόλη της Καρδίτσας (ΦΩΤΟ +video) - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 03.05.2026 | 13:28
Αναστατωμένοι αγρότες στο Ν. Καρδίτσας από «ραβασάκια» της ΑΑΔΕ για επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντων - ΒΟΛΟΣ | 03.05.2026 | 13:09
«Είχε 8 μποφόρ»: Ο ήρωας καπετάνιος της Αλοννήσου περιγράφει πως μετέφερε εν μέσω κακοκαιρίας βρέφος στο νοσοκομείο του Βόλου - ΛΑΡΙΣΑ | 03.05.2026 | 11:32
Με μεγάλη συμμετοχή ο 15ος Ιπποκράτειος λαϊκός αγώνας δρόμου στη Λάρισα (ΦΩΤΟ +video) - ΛΑΡΙΣΑ | 03.05.2026 | 11:56
Οκτώ Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 03.05.2026 | 10:56
Ο φόβος των αγροτών της Θεσσαλίας είναι πλέον να μην έχουμε λίβα μέσα στο Μάη... - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 03.05.2026 | 11:43
«Δεν θέλω να ξανανιώσω σφίξιμο στην καρδιά με κάθε σταγόνα βροχής»: 300.000 Έλληνες έγιναν κλιματικοί μετανάστες - ΛΑΡΙΣΑ | 03.05.2026 | 12:13
Με έντονη βροχή τα αποκαλυπτήρια του μνημείου για την ελληνική ομογένεια στον κόμβο Βόλου με Ηρώων Πολυτεχνείου (ΦΩΤΟ)





































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed