ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ
Έμμα Στόουν και Γιώργος Λάνθιμος έφτασαν στη Βενετία για τη νέα τους ταινία, που πάει για βραβείο [εικόνες]
Cinema
![Έμμα Στόουν και Γιώργος Λάνθιμος έφτασαν στη Βενετία για τη νέα τους ταινία, που πάει για βραβείο [εικόνες] Έμμα Στόουν και Γιώργος Λάνθιμος έφτασαν στη Βενετία για τη νέα τους ταινία, που πάει για βραβείο [εικόνες]](include/images/nopic.jpg)
Στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας έφτασαν ο Γιώργος Λάνθιμος και η Έμμα Στόουν για να παραβρεθούν στη συνέντευξη Τύπου για τη νέα τους ταινία «Bugonia».
Μαζί τους ήταν και οι ηθοποιοί Έινταν Ντέλμπις και Τζέσι Πλέμονς, που πρωταγωνιστούν στην ταινία του Έλληνα σκηνοθέτη, αλλά και ο σεναριογράφος Γουίλ Τρέισι, ο διευθυντής φωτογραφίας Ρόμπι Ράιαν και ο συνθέτης Τζέρσκιν Φέντρικς.
![Έμμα Στόουν και Γιώργος Λάνθιμος έφτασαν στη Βενετία για τη νέα τους ταινία, που πάει για βραβείο [εικόνες]](../include/docs/00501180904_a3.jpg)
«Μου αρέσει να δουλεύω με τον Γιώργο. Λατρεύω το υλικό που τον έλκει και τους κόσμους και τους χαρακτήρες που θέλει να εξερευνήσει. Ήταν αρκετά γενναιόδωρος ώστε να με αφήσει να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου», είπε η Έμμα Στόουν για τη νέα της συνεργασία με τον Γιώργο Λάνθιμο.
«Έχουμε συνεργαστεί με τον Γιώργο πολλές φορές. Έτσι, αυτό που καταλήγει να νιώθει κανείς είναι ένα πραγματικά παρήγορο και ασφαλές περιβάλλον για να εξερευνήσει και να νιώσει όσο το δυνατόν πιο ελεύθερος. Ξέρω ότι όλοι λένε ότι είναι σαν να είμαστε μια οικογένεια, αλλά όντως νιώθεις έτσι όταν έχεις φτιάξει τόσα πολλά πράγματα μαζί και έχεις βρεθεί σε αυτά τα χαρακώματα μαζί» πρόσθεσε.
![Έμμα Στόουν και Γιώργος Λάνθιμος έφτασαν στη Βενετία για τη νέα τους ταινία, που πάει για βραβείο [εικόνες]](../include/docs/00502180904_a4.jpg)
Ο Γιώργος Λάνθιμος εμφανίστηκε με μαύρο παντελόνι και καφέ σακάκι, στο πέτο του οποίου είχε μια καρφίτσα με την παλαιστινιακή σημαία ενώ η Έμμα Στόουν ήταν εντυπωσιακή με ένα μαύρο φόρεμα με δαντέλα και ασύμμετρο τελείωμα και γυαλιά ηλίου.
Η Στόουν περιέγραψε την sci-fi ταινία «Bugonia» ως ιδιαίτερα «αντανακλαστική της χρονικής στιγμής για τον κόσμο μας» και ένα «πραγματικά συναρπαστικό και συγκινητικό, αστείο και χάλια, και ζωντανό» πρότζεκτ.
![Έμμα Στόουν και Γιώργος Λάνθιμος έφτασαν στη Βενετία για τη νέα τους ταινία, που πάει για βραβείο [εικόνες]](../include/docs/00503180904_a5.jpg)
![Έμμα Στόουν και Γιώργος Λάνθιμος έφτασαν στη Βενετία για τη νέα τους ταινία, που πάει για βραβείο [εικόνες]](../include/docs/00504180904_a6.jpg)
Στη συνέχεια αστειεύτηκε ότι πιστεύει στους εξωγήινους: «Δεν ξέρω για το ότι μας κοιτάει από ψηλά αλλά ένας από τους αγαπημένους μου ανθρώπους που έζησαν ποτέ είναι ο Καρλ Σέιγκαν. Ερωτεύτηκα τρελά τη φιλοσοφία του, την επιστήμη του και το πόσο λαμπρός ήταν. Εκείνος πίστευε βαθιά ότι το να σκεφτόμαστε πως είμαστε μόνοι σε αυτό το αχανές σύμπαν — και όχι ότι κάποιος μας παρακολουθεί — είναι μια αρκετά ναρκισσιστική ιδέα».
Ο Γιώργος Λάνθιμος συνέχισε να λέει ότι η ταινία «Bugonia» δείχνει τι «συμβαίνει τώρα» στην κοινωνία.
![Έμμα Στόουν και Γιώργος Λάνθιμος έφτασαν στη Βενετία για τη νέα τους ταινία, που πάει για βραβείο [εικόνες]](../include/docs/00505180904_a8.jpg)
«Δεν υπάρχει μεγάλο μέρος της δυστοπίας σε αυτή την ταινία που είναι πολύ φανταστικό», είπε ο Γιώργος Λάνθιμος για την πλοκή της ταινίας. «Πολλά από αυτά αντανακλούν έντονα τον πραγματικό κόσμο. Δεν θα την χαρακτήριζα λοιπόν, απαραίτητα δυστοπική ταινία, η οποία, κατά τη γνώμη μου, παρουσιάζει μια εικόνα του μέλλοντος και τι συνέβη στον πολιτισμό».
![Έμμα Στόουν και Γιώργος Λάνθιμος έφτασαν στη Βενετία για τη νέα τους ταινία, που πάει για βραβείο [εικόνες]](../include/docs/00506180904_a9.jpg)
Η ταινία ακολουθεί δύο νεαρούς άνδρες που έχουν εμμονή με τις συνωμοσιολογικές θεωρίες και απαγάγουν την ισχυρή διευθύνουσα σύμβουλο μιας μεγάλης εταιρείας, πεπεισμένοι ότι είναι εξωγήινη που σκοπεύει να καταστρέψει τον πλανήτη Γη.
Πηγή: iefimerida.gr
- ΕΛΛΑΔΑ | 15.05.2026 | 13:29
Σέρρες: Αγρότες ξανά με τρακτέρ στους δρόμους – Μπλόκο της αστυνομίας στον δρόμο για Προμαχώνα - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 15.05.2026 | 13:03
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας σχεδιάζει το μέλλον - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 15.05.2026 | 12:37
Η πολιτική επανεμφάνιση του Χρ. Ζώη και η... σχέση του με το Βασίλη Κόκκαλη - ΛΑΡΙΣΑ | 15.05.2026 | 12:15
Παγετός έπληξε τις φιστικιές στα παρακάρλια χωριά- προβλήματα μικροκαρπίας (ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 15.05.2026 | 11:52
Με τον χρυσό σταυρό του Αγίου Αχιλλίου τιμήθηκε ο διευθυντής δευτεροβάθμιας Λάρισας Νικόλαος Ζέρβας (ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 15.05.2026 | 11:36
«Υπογράφτηκε η σύμβαση έργου που αφορά σε αποκαταστάσεις κατεστραμμένων δρόμων και μικρής γέφυρας στην ΤΚ Μύρων» - ΕΛΛΑΔΑ | 15.05.2026 | 11:27
Σταύρος Φλώρος: Η πρώτη του φωτογραφία από το νοσοκομείο - Με χαμόγελο στα χείλη ο 22χρονος - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 15.05.2026 | 11:19
Μέσα στον επόμενο μήνα η έναρξη εργασιών για το νέο αστυνομικό μέγαρο Καρδίτσας
- ΛΑΡΙΣΑ | 14.05.2026 | 13:00
Περιοδεία Κασσελάκη στη λαϊκή αγορά Αβέρωφ της Λάρισας (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ) - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 14.05.2026 | 13:29
«Ανάσα» για χιλιάδες αγρότες στη Θεσσαλία: κατοχυρώνεται η καταβολή των επιδοτήσεων παρά τα εμπόδια του Κτηματολογίου - ΛΑΡΙΣΑ | 14.05.2026 | 21:11
Κορυφώνονται οι λατρευτικές εκδηλώσεις με την πομπή της περιφοράς του λειψάνου του Αγίου Αχιλλίου (ΦΩΤΟ+video) - ΛΑΡΙΣΑ | 14.05.2026 | 11:06
Η ακρίβεια στη Λαϊκή προκαλεί τη δυσαρέσκεια των καταναλωτών στη Λάρισα- 5 ευρώ το κιλό τα κεράσια (ΦΩΤΟ) - ΒΟΛΟΣ | 14.05.2026 | 11:39
Σοκ στον Βόλο από την απώλεια 45χρονου πολύ γνωστού επιχειρηματία - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 15.05.2026 | 10:20
Κίνδυνος να χαθεί το σκληρό σιτάρι στη Θεσσαλία λόγω κλιματικής αλλαγής-αναπτύσσεται πλέον σε χώρες της Κεντρικής Ευρώπης - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 14.05.2026 | 09:13
Επίσκεψη Κουρέτα στη μεγαλύτερη υδροπονική επένδυση της Θεσσαλίας που βρίσκεται στην Καρδίτσα - ΛΑΡΙΣΑ | 14.05.2026 | 20:42
Πλήθη πιστών στις λατρευτικές εκδηλώσεις στον Άγιο Αχίλλιο με τον πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό (ΦΩΤΟ)



















![Eurovision 2026: Εκρηκτική η εμφάνιση του Akylas στον ημιτελικό -Το «Ferto» περασε στον τελικό του Σαββάτου [βίντεο]](include/docs/00500189520_1b.jpg)

















Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed