ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ
Έμμα Στόουν και Γιώργος Λάνθιμος έφτασαν στη Βενετία για τη νέα τους ταινία, που πάει για βραβείο [εικόνες]
Cinema
![Έμμα Στόουν και Γιώργος Λάνθιμος έφτασαν στη Βενετία για τη νέα τους ταινία, που πάει για βραβείο [εικόνες] Έμμα Στόουν και Γιώργος Λάνθιμος έφτασαν στη Βενετία για τη νέα τους ταινία, που πάει για βραβείο [εικόνες]](https://www.thessaliatv.gr/include/docs/00500180904_a1.jpg)
Στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας έφτασαν ο Γιώργος Λάνθιμος και η Έμμα Στόουν για να παραβρεθούν στη συνέντευξη Τύπου για τη νέα τους ταινία «Bugonia».
Μαζί τους ήταν και οι ηθοποιοί Έινταν Ντέλμπις και Τζέσι Πλέμονς, που πρωταγωνιστούν στην ταινία του Έλληνα σκηνοθέτη, αλλά και ο σεναριογράφος Γουίλ Τρέισι, ο διευθυντής φωτογραφίας Ρόμπι Ράιαν και ο συνθέτης Τζέρσκιν Φέντρικς.
![Έμμα Στόουν και Γιώργος Λάνθιμος έφτασαν στη Βενετία για τη νέα τους ταινία, που πάει για βραβείο [εικόνες]](../include/docs/00501180904_a3.jpg)
«Μου αρέσει να δουλεύω με τον Γιώργο. Λατρεύω το υλικό που τον έλκει και τους κόσμους και τους χαρακτήρες που θέλει να εξερευνήσει. Ήταν αρκετά γενναιόδωρος ώστε να με αφήσει να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου», είπε η Έμμα Στόουν για τη νέα της συνεργασία με τον Γιώργο Λάνθιμο.
«Έχουμε συνεργαστεί με τον Γιώργο πολλές φορές. Έτσι, αυτό που καταλήγει να νιώθει κανείς είναι ένα πραγματικά παρήγορο και ασφαλές περιβάλλον για να εξερευνήσει και να νιώσει όσο το δυνατόν πιο ελεύθερος. Ξέρω ότι όλοι λένε ότι είναι σαν να είμαστε μια οικογένεια, αλλά όντως νιώθεις έτσι όταν έχεις φτιάξει τόσα πολλά πράγματα μαζί και έχεις βρεθεί σε αυτά τα χαρακώματα μαζί» πρόσθεσε.
![Έμμα Στόουν και Γιώργος Λάνθιμος έφτασαν στη Βενετία για τη νέα τους ταινία, που πάει για βραβείο [εικόνες]](../include/docs/00502180904_a4.jpg)
Ο Γιώργος Λάνθιμος εμφανίστηκε με μαύρο παντελόνι και καφέ σακάκι, στο πέτο του οποίου είχε μια καρφίτσα με την παλαιστινιακή σημαία ενώ η Έμμα Στόουν ήταν εντυπωσιακή με ένα μαύρο φόρεμα με δαντέλα και ασύμμετρο τελείωμα και γυαλιά ηλίου.
Η Στόουν περιέγραψε την sci-fi ταινία «Bugonia» ως ιδιαίτερα «αντανακλαστική της χρονικής στιγμής για τον κόσμο μας» και ένα «πραγματικά συναρπαστικό και συγκινητικό, αστείο και χάλια, και ζωντανό» πρότζεκτ.
![Έμμα Στόουν και Γιώργος Λάνθιμος έφτασαν στη Βενετία για τη νέα τους ταινία, που πάει για βραβείο [εικόνες]](../include/docs/00503180904_a5.jpg)
![Έμμα Στόουν και Γιώργος Λάνθιμος έφτασαν στη Βενετία για τη νέα τους ταινία, που πάει για βραβείο [εικόνες]](../include/docs/00504180904_a6.jpg)
Στη συνέχεια αστειεύτηκε ότι πιστεύει στους εξωγήινους: «Δεν ξέρω για το ότι μας κοιτάει από ψηλά αλλά ένας από τους αγαπημένους μου ανθρώπους που έζησαν ποτέ είναι ο Καρλ Σέιγκαν. Ερωτεύτηκα τρελά τη φιλοσοφία του, την επιστήμη του και το πόσο λαμπρός ήταν. Εκείνος πίστευε βαθιά ότι το να σκεφτόμαστε πως είμαστε μόνοι σε αυτό το αχανές σύμπαν — και όχι ότι κάποιος μας παρακολουθεί — είναι μια αρκετά ναρκισσιστική ιδέα».
Ο Γιώργος Λάνθιμος συνέχισε να λέει ότι η ταινία «Bugonia» δείχνει τι «συμβαίνει τώρα» στην κοινωνία.
![Έμμα Στόουν και Γιώργος Λάνθιμος έφτασαν στη Βενετία για τη νέα τους ταινία, που πάει για βραβείο [εικόνες]](../include/docs/00505180904_a8.jpg)
«Δεν υπάρχει μεγάλο μέρος της δυστοπίας σε αυτή την ταινία που είναι πολύ φανταστικό», είπε ο Γιώργος Λάνθιμος για την πλοκή της ταινίας. «Πολλά από αυτά αντανακλούν έντονα τον πραγματικό κόσμο. Δεν θα την χαρακτήριζα λοιπόν, απαραίτητα δυστοπική ταινία, η οποία, κατά τη γνώμη μου, παρουσιάζει μια εικόνα του μέλλοντος και τι συνέβη στον πολιτισμό».
![Έμμα Στόουν και Γιώργος Λάνθιμος έφτασαν στη Βενετία για τη νέα τους ταινία, που πάει για βραβείο [εικόνες]](../include/docs/00506180904_a9.jpg)
Η ταινία ακολουθεί δύο νεαρούς άνδρες που έχουν εμμονή με τις συνωμοσιολογικές θεωρίες και απαγάγουν την ισχυρή διευθύνουσα σύμβουλο μιας μεγάλης εταιρείας, πεπεισμένοι ότι είναι εξωγήινη που σκοπεύει να καταστρέψει τον πλανήτη Γη.
Πηγή: iefimerida.gr
- ΒΟΛΟΣ | 31.01.2026 | 15:43
«Ανοιξαν» καφετέρια στην Κασσαβέτη σπάζοντας την είσοδο με βαριοπούλα – Τρίτη διάρρηξη σε κατάστημα στον Βόλο σε δύο 24ωρα - ΕΛΛΑΔΑ | 31.01.2026 | 15:27
Θρήνος στη Φθιώτιδα για τον μπασκετμπολίστα που «έφυγε» όταν κατέρρευσε την ώρα του αγώνα - ΛΑΡΙΣΑ | 31.01.2026 | 15:23
Θετικός ο Δ. Κουρέτας στην πρόταση Β. Κόκκαλη για δημιουργία κοινού μετώπου προς αξιοποίηση της Αβερωφείου Γεωργικής Σχολής - ΤΡΙΚΑΛΑ | 31.01.2026 | 15:20
Βιολάντα: «Υπήρχαν προφορικές και γραπτές καταγγελίες για τις συνθήκες», λέει το Εργατικό Κέντρο - ΤΡΙΚΑΛΑ | 31.01.2026 | 14:43
«Βιολάντα»: Διευρυμένη έρευνα για εγκληματικά λάθη και κενά σε ασφάλεια και αδειόδοτηση - ΛΑΡΙΣΑ | 31.01.2026 | 12:21
Γιορτή της μινιατούρας στη Λάρισα στο Μύλο του Παππά (ΦΩΤΟ) - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 31.01.2026 | 12:17
Ζήσης Αργυρόπουλος: Η Χημεία που δεν μαθαίνουμε... - ΛΑΡΙΣΑ | 31.01.2026 | 12:07
Τακούδης: Κίνδυνος από καταιγίδες και έντονους ανέμους ξημερώματα Κυριακής στα παράλια της Λάρισας (video)
- ΒΟΛΟΣ | 30.01.2026 | 11:21
Τακούδης: Προσοχή για ενδεχόμενο πλημμυρών σε Πήλιο, Βόλο την Κυριακή - ΤΡΙΚΑΛΑ | 30.01.2026 | 09:46
Θλίψη στα Τρίκαλα: Κηδεύεται σήμερα ο Λεωνίδας Λόϊος-Μπούρης – «Έφυγε» σε ηλικία 36 ετών - ΛΑΡΙΣΑ | 30.01.2026 | 09:43
Επτά Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΤΡΙΚΑΛΑ | 30.01.2026 | 09:50
Δημήτρης Παπαστεργίου: Η συγκινητική ανάρτηση για τη «Βιολάντα»: «Χρωστάμε σε αυτές τις γυναίκες να δούμε τι πήγε λάθος» - ΒΟΛΟΣ | 30.01.2026 | 14:15
Επεισόδια με κρότου -λάμψης κατά φοιτητών έξω από το ξενοδοχείο στη Σύνοδο των Πρυτανεων στην Αγριά (ΦΩΤΟ+video) - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 30.01.2026 | 20:25
Έρχονται επικίνδυνες ισχυρές καταιγίδες στη Θεσσαλία - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 30.01.2026 | 10:00
Ευεργετικές βροχές και χιόνια: 2 μέτρα «ψήλωσε» η λίμνη Πλαστήρα μέσα στον Ιανουάριο! - ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 30.01.2026 | 20:58
Κρίσιμη Θεσσαλική κόντρα του Βόλου με την ΑΕΛ







































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed