ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ
Έμμα Στόουν και Γιώργος Λάνθιμος έφτασαν στη Βενετία για τη νέα τους ταινία, που πάει για βραβείο [εικόνες]
Cinema
![Έμμα Στόουν και Γιώργος Λάνθιμος έφτασαν στη Βενετία για τη νέα τους ταινία, που πάει για βραβείο [εικόνες] Έμμα Στόουν και Γιώργος Λάνθιμος έφτασαν στη Βενετία για τη νέα τους ταινία, που πάει για βραβείο [εικόνες]](https://www.thessaliatv.gr/include/docs/00500180904_a1.jpg)
Στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας έφτασαν ο Γιώργος Λάνθιμος και η Έμμα Στόουν για να παραβρεθούν στη συνέντευξη Τύπου για τη νέα τους ταινία «Bugonia».
Μαζί τους ήταν και οι ηθοποιοί Έινταν Ντέλμπις και Τζέσι Πλέμονς, που πρωταγωνιστούν στην ταινία του Έλληνα σκηνοθέτη, αλλά και ο σεναριογράφος Γουίλ Τρέισι, ο διευθυντής φωτογραφίας Ρόμπι Ράιαν και ο συνθέτης Τζέρσκιν Φέντρικς.
![Έμμα Στόουν και Γιώργος Λάνθιμος έφτασαν στη Βενετία για τη νέα τους ταινία, που πάει για βραβείο [εικόνες]](../include/docs/00501180904_a3.jpg)
«Μου αρέσει να δουλεύω με τον Γιώργο. Λατρεύω το υλικό που τον έλκει και τους κόσμους και τους χαρακτήρες που θέλει να εξερευνήσει. Ήταν αρκετά γενναιόδωρος ώστε να με αφήσει να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου», είπε η Έμμα Στόουν για τη νέα της συνεργασία με τον Γιώργο Λάνθιμο.
«Έχουμε συνεργαστεί με τον Γιώργο πολλές φορές. Έτσι, αυτό που καταλήγει να νιώθει κανείς είναι ένα πραγματικά παρήγορο και ασφαλές περιβάλλον για να εξερευνήσει και να νιώσει όσο το δυνατόν πιο ελεύθερος. Ξέρω ότι όλοι λένε ότι είναι σαν να είμαστε μια οικογένεια, αλλά όντως νιώθεις έτσι όταν έχεις φτιάξει τόσα πολλά πράγματα μαζί και έχεις βρεθεί σε αυτά τα χαρακώματα μαζί» πρόσθεσε.
![Έμμα Στόουν και Γιώργος Λάνθιμος έφτασαν στη Βενετία για τη νέα τους ταινία, που πάει για βραβείο [εικόνες]](../include/docs/00502180904_a4.jpg)
Ο Γιώργος Λάνθιμος εμφανίστηκε με μαύρο παντελόνι και καφέ σακάκι, στο πέτο του οποίου είχε μια καρφίτσα με την παλαιστινιακή σημαία ενώ η Έμμα Στόουν ήταν εντυπωσιακή με ένα μαύρο φόρεμα με δαντέλα και ασύμμετρο τελείωμα και γυαλιά ηλίου.
Η Στόουν περιέγραψε την sci-fi ταινία «Bugonia» ως ιδιαίτερα «αντανακλαστική της χρονικής στιγμής για τον κόσμο μας» και ένα «πραγματικά συναρπαστικό και συγκινητικό, αστείο και χάλια, και ζωντανό» πρότζεκτ.
![Έμμα Στόουν και Γιώργος Λάνθιμος έφτασαν στη Βενετία για τη νέα τους ταινία, που πάει για βραβείο [εικόνες]](../include/docs/00503180904_a5.jpg)
![Έμμα Στόουν και Γιώργος Λάνθιμος έφτασαν στη Βενετία για τη νέα τους ταινία, που πάει για βραβείο [εικόνες]](../include/docs/00504180904_a6.jpg)
Στη συνέχεια αστειεύτηκε ότι πιστεύει στους εξωγήινους: «Δεν ξέρω για το ότι μας κοιτάει από ψηλά αλλά ένας από τους αγαπημένους μου ανθρώπους που έζησαν ποτέ είναι ο Καρλ Σέιγκαν. Ερωτεύτηκα τρελά τη φιλοσοφία του, την επιστήμη του και το πόσο λαμπρός ήταν. Εκείνος πίστευε βαθιά ότι το να σκεφτόμαστε πως είμαστε μόνοι σε αυτό το αχανές σύμπαν — και όχι ότι κάποιος μας παρακολουθεί — είναι μια αρκετά ναρκισσιστική ιδέα».
Ο Γιώργος Λάνθιμος συνέχισε να λέει ότι η ταινία «Bugonia» δείχνει τι «συμβαίνει τώρα» στην κοινωνία.
![Έμμα Στόουν και Γιώργος Λάνθιμος έφτασαν στη Βενετία για τη νέα τους ταινία, που πάει για βραβείο [εικόνες]](../include/docs/00505180904_a8.jpg)
«Δεν υπάρχει μεγάλο μέρος της δυστοπίας σε αυτή την ταινία που είναι πολύ φανταστικό», είπε ο Γιώργος Λάνθιμος για την πλοκή της ταινίας. «Πολλά από αυτά αντανακλούν έντονα τον πραγματικό κόσμο. Δεν θα την χαρακτήριζα λοιπόν, απαραίτητα δυστοπική ταινία, η οποία, κατά τη γνώμη μου, παρουσιάζει μια εικόνα του μέλλοντος και τι συνέβη στον πολιτισμό».
![Έμμα Στόουν και Γιώργος Λάνθιμος έφτασαν στη Βενετία για τη νέα τους ταινία, που πάει για βραβείο [εικόνες]](../include/docs/00506180904_a9.jpg)
Η ταινία ακολουθεί δύο νεαρούς άνδρες που έχουν εμμονή με τις συνωμοσιολογικές θεωρίες και απαγάγουν την ισχυρή διευθύνουσα σύμβουλο μιας μεγάλης εταιρείας, πεπεισμένοι ότι είναι εξωγήινη που σκοπεύει να καταστρέψει τον πλανήτη Γη.
Πηγή: iefimerida.gr
- ΛΑΡΙΣΑ | 17.01.2026 | 23:14
Τέθηκαν οι στόχοι από το Επιμελητήριο Λάρισας στην κοπή της πίτας- Κουρέτας: μοναδικά τα θεσσαλικά αγροτικά προϊόντα (ΦΩΤΟ) - ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 17.01.2026 | 20:26
Πλήρωσε την αστοχία του στις βολές ο ΑΣΚ κι έχασε από την ΑΕΚ (71-79) - ΛΑΡΙΣΑ | 17.01.2026 | 19:21
Υπέρβαση ορίων συγκέντρωσης αέριων ρύπων στη Λάρισα - ΔΙΕΘΝΗ | 17.01.2026 | 19:17
Ο Τραμπ επιβάλλει δασμούς σε 8 χώρες της Ευρώπης επειδή δεν στηρίζουν το πλάνο του για τη Γροιλανδία - ΛΑΡΙΣΑ | 17.01.2026 | 19:11
Δημητριάδος Ιγνάτιος: «Ο Θεός ζητά την αγάπη της καρδιάς μας» - Λαμπρή η πανήγυρις των Αγίων Αντωνίων στην Αγιά - ΛΑΡΙΣΑ | 17.01.2026 | 19:05
Σοβαρές ενστάσεις για τη Δράση μείωσης αποτυπώματος άνθρακα σε αρόσιμες καλλιέργειες θέτει ο Βασίλης Κόκκαλης - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 17.01.2026 | 19:01
Αγρότες: Δυσπιστία για τη συνάντηση της Δευτέρας – Ψαλιδίζει τις προσδοκίες ο Μητσοτάκης - ΛΑΡΙΣΑ | 17.01.2026 | 18:56
Ε.Λιακουλη : «Απαράδεκτες οι σκέψεις για κλείσιμο των ΕΛΤΑ σε Φάρσαλα και συνολικά στο νομό »
- ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 17.01.2026 | 12:01
Τακούδης: «Κλειδώνουν» οι χιονοπτώσεις και στα πεδινά της Θεσσαλίας - Τρίτη προς Τετάρτη χιόνι και μέσα στη Λάρισα (video) - ΛΑΡΙΣΑ | 17.01.2026 | 10:57
Επτά Λαρισαίοι έφυγαν από τη ζωή - ΕΛΛΑΔΑ | 17.01.2026 | 09:35
Χιόνια, βροχές και πολικό ψύχος «χτυπούν» την χώρα από σήμερα – Έρχεται νέο χαμηλό βαρομετρικό - ΛΑΡΙΣΑ | 17.01.2026 | 11:40
Δύσκολες ώρες για τον «στρατηγό» του μπλόκου της Νίκαιας Ρίζο Μαρούδα-απεβίωσε ο πατέρας του - ΛΑΡΙΣΑ | 17.01.2026 | 11:05
Λάρισα: Καταδίκη γνωστού γιατρού του Πανεπιστημιακού για ανθρωποκτονία από αμέλεια! - ΛΑΡΙΣΑ | 17.01.2026 | 11:45
Βαρύ πένθος για το Ρίζο Μαρούδα- «Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του Κυριαζής Μαρούδας - ΛΑΡΙΣΑ | 17.01.2026 | 10:46
«Κόμματα μακριά από τα μπλόκα» – Ηχηρή παραίτηση Ιορδάνη Ιωαννίδη από το μπλόκο Νίκαιας - ΛΑΡΙΣΑ | 17.01.2026 | 15:01
Ιωαννίδης Ιορδάνης: «Πάω στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον των αγροτών»





































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed
