ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΒΟΛΟΣ
Βόλος: Προφυλακιστέα η 52χρονη μητέρα που εκμεταλλευόταν σεξουαλικά την ανήλικη κόρη της
Κατά την απολογία της στον ανακριτή Βόλου, η κατηγορούμενη μητέρα δήλωσε μετανιωμένη

Κατά την απολογία της στον ανακριτή Βόλου, η κατηγορούμενη μητέρα δήλωσε μετανιωμένη και επικαλέστηκε οικονομικά προβλήματα που την οδήγησαν στις ειδεχθείς κακουργηματικές πράξεις που της αποδίδονται
Στις φυλακές οδηγείται η 52χρονη μητέρα στον Βόλο που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης κόρης της, παιδική πορνογραφία και αιμομιξία, μετά τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκισή της.
Η ανήλικη ζούσε σε συνθήκες ακραίας φτώχειας καθώς η μητέρα της στηριζόταν μόνο στο Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης
Η 52χρονη θα παραμείνει προφυλακισμένη μέχρι να οριστεί δικάσιμος από την Εισαγγελία Εφετών Λάρισας. Κατά την απολογία της δήλωσε μετανιωμένη, ζήτησε συγνώμη και επικαλέστηκε οικονομικά προβλήματα που την οδήγησαν στις ειδεχθείς κακουργηματικές πράξεις, αναφέρει ο taxydromos.gr.
Οι κατηγορίες εις βάρος της είναι της παραγωγής, διανομής, προσφοράς, διάθεσης, προμήθειας και κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 12ο έτος και το 15ο έτος της ηλικίας του μέσω πληροφοριακών συστημάτων, τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση, της γενετήσιας πράξης με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη, τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση και της γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών εξ αίματος, ανιούσας και κατιούσας γραμμής, τελεσθείσα από ανιόντα κατ’ εξακολούθηση, πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται σε βαθμό κακουργήματος.
Η κατηγορούμενη είναι άνεργη με μοναδικό εισόδημα το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης. Το ανήλικο θύμα, μη έχοντας άλλους συγγενείς να στραφεί για στήριξη και να αποκαλύψει τον εφιάλτη που βίωνε αφού ο πατέρας της είχε πεθάνει όταν ήταν πολύ μικρή, υπέμενε όλους τους εξευτελισμούς και εξαναγκασμούς στους οποίους υποβαλλόταν.
Βόλος: Πώς έφτασαν στη σύλληψή της
Η Αστυνομία έφτασε στα ίχνη της μετά τη σύλληψη 32χρονου στις 13 Ιουλίου 2024 για παιδική πορνογραφία. Τον είχε καταγγείλει οικογένεια από τη Λαμία, ότι «αλίευσε» φωτογραφίες της ανήλικης κόρης τους από γνωστή πλατφόρμα web chat.
Όταν η Εισαγγελία Βόλου διέταξε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του 32χρονου, εντόπισε το πορνογραφικό υλικό τής μόλις 11 ετών τότε κόρης της κατηγορουμένης με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι εισέπραξε αμοιβή για το υλικό αυτό. Στις Αρχές σήμανε συναγερμός.
Η 52χρονη φέρεται ότι έβαζε το κοριτσάκι της να ποζάρει ημίγυμνο, να κάνει άσεμνες χειρονομίες και πράξεις στον εαυτό του και την ίδια, ενώ τραβούσε βίντεο και φωτογραφίες. Εκτιμάται ότι διακινούσε πορνογραφικό υλικό με την ίδια και την ανήλικη κόρη της για διάστημα κάποιων μηνών μέσα στο 2024.
Φοβισμένο το κορίτσι
Η ανήλικη έχει βρει συμπαράσταση στο Νοσοκομείο Βόλου όπου φιλοξενείται από τη Δευτέρα. Γιατροί και κοινωνικοί λειτουργοί προσπαθούν να ενισχύσουν την ψυχολογία της με κάθε τρόπο συγκεντρώνοντας γι’ αυτήν όλα τα απαραίτητα, όπως ρούχα και προσωπικά αντικείμενα που μέχρι τώρα στερούνταν.
Η ίδια δείχνει φοβισμένη καθώς έχει απομακρυνθεί από το οικείο – αν και κακοποιητικό – περιβάλλον. Το προσωπικό προσπαθεί να την απασχολεί, να της επισημαίνει με κάθε τρόπο πως όλα γίνονται για το καλό της, προσπαθώντας να την ηρεμήσει.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, αναμένεται να φιλοξενηθεί στη συνέχεια σε κοινωνική δομή, σε ασφαλές περιβάλλον με άλλα παιδιά, καθώς δεν έχει άλλον συγγενή πέρα από τη μητέρα της.
Το παιδί ζούσε υπό συνθήκες ακραίας φτώχειας και στα χρόνια της πανδημίας του κορονοϊού φιλοξενήθηκε σε δομή, καθώς η μητέρα της δεν μπορούσε να την συντηρήσει. Επίσης, έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας για το οποίο λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Το χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει διαπιστώθηκε αφού έγινε σειρά εξετάσεων στο νοσοκομείο όπου φιλοξενείται προσωρινά.
taxydromos.gr.
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 27.05.2026 | 16:54
Μητσοτάκης για την ΕΛΑΣ του Τσίπρα: Τι να πω για το όνομα, φαντάζομαι το ΕΑΜ το άφησε στον κ. Πολάκη - ΕΛΛΑΔΑ | 27.05.2026 | 16:24
Ο Τραϊανός Δέλλας στον σπαρακτικό επικήδειό του για την Γωγώ Μαστροκώστα:«Ήθελα μόνο να σε φροντίζω» - ΕΛΛΑΔΑ | 27.05.2026 | 16:12
Τραγωδία στις Σέρρες: Νεκρό μέσα σε αρδευτικό κανάλι εντοπίστηκε 7χρονο αγοράκι - ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 27.05.2026 | 14:33
Δεν πέρασε η αναδιάρθρωση, αποχωρεί η διοίκηση της ΑΕΛ - ΛΑΡΙΣΑ | 27.05.2026 | 14:30
Ένταση στη δίκη για τα Τέμπη – «Σπουδάζαμε τα παιδιά μας και μας τα φέρατε σε φέρετρα», φώναξε ο Πλακιάς - ΕΛΛΑΔΑ | 27.05.2026 | 14:24
«Βόμβα» στον ΑΣΕΠ: Βιομηχανία πλαστών πιστοποιητικών - ΛΑΡΙΣΑ | 27.05.2026 | 14:16
Β. Κόκκαλης: Το Κτηματολόγιο αφήνει εκατοντάδες πολίτες στον αέρα με τα ακίνητα «αγνώστου ιδιοκτήτη» - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 27.05.2026 | 13:46
Επιστολή Δ. Κουρέτα προς Μ. Σχοινά: Άμεση ανάγκη παρέμβασης για τις λανθασμένες δεσμεύσεις αγροτεμαχίων από το Monitoring
- ΛΑΡΙΣΑ | 27.05.2026 | 11:19
Θλίψη στη Λάρισα: 58χρονη έφυγε από τη ζωή - ΛΑΡΙΣΑ | 26.05.2026 | 16:23
Τραγωδία στην άσφαλτο στο Δήμο Τεμπών: Νεκρός σε τροχαίο 15χρονος μοτοσικλετιστής - ΛΑΡΙΣΑ | 27.05.2026 | 08:23
Θρήνος στο Ελευθέριο για το θάνατο του 15χρονου Στέλιου Αράπη σε τροχαίο-σήμερα η κηδεία του - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 26.05.2026 | 11:43
Ο προβληματισμός του Απ. Δοντά για την «κοιλάδα» data centers στη Λάρισα- θα καταναλώνει νερό όσο η πόλη της Λάρισας (video) - ΛΑΡΙΣΑ | 26.05.2026 | 21:52
Τύρναβος: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα με πλαστά επιδόματα – Εμπλέκονται 40 άτομα - ΛΑΡΙΣΑ | 26.05.2026 | 08:29
Πέντε Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 26.05.2026 | 05:45
Μαζί με το ΟΣΔΕ στα μέσα Ιουνίου αιτήσεις για το πριμ άνθρακα 31,7 ευρώ το στρέμμα στο βαμβάκι, 70,4 στη βιομηχανική ντομάτα - ΛΑΡΙΣΑ | 26.05.2026 | 09:46
Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του π. Λίβυου στη Λάρισα (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)






































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed