ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Πλακιάς για Μητσοτάκη: «Ο πρωθυπουργός γνώριζε τι έγινε εκείνο το βράδυ στα Τέμπη; Ναι ή όχι»;
Σε ανάρτησή του ο Νίκος Πλακιάς θέτει ένα και μοναδικό ερώτημα προς τον πρωθυπουργό

Σε ανάρτησή του ο Νίκος Πλακιάς θέτει ένα και μοναδικό ερώτημα προς τον πρωθυπουργό, στο πλαίσιο της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλή για την προανακριτική για τα Τέμπη.
Ο Νίκος Πλακιάς θέτει το ερώτημα εάν ο πρωθυπουργός γνώριζε τι έγινε το βράδυ του δυστυχήματος στο πεδίο στα Τέμπη, σχετικά με το μπάζωμα, και, όπως αναφέρει, όποια και να είναι η απάντηση, θα είναι αρκετή για να τεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.
«Τουλάχιστον στριμώξετε την κυβέρνηση με στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στην δικαιοσύνη ας είναι το δικαστικό συμβούλιο. Εάν δεν ρωτηθεί θα είστε και εσείς μέρος μιας πολιτικής συγκάλυψης που δεν θα έχει ξαναδεί η χώρα μας», αναφέρει στην ανάρτησή του, απευθυνόμενος προς την αντιπολίτευση και τους πολιτικούς αρχηγούς.
Η ανάρτηση αναλυτικά:
«Σήμερα κατά την διάρκεια της συζήτησης για την προανακριτική ένα ερώτημα πρέπει να τεθεί στον Πρωθυπουργό ένα ερώτημα που η απάντηση του με ένα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ μπορεί να οδηγήσει τον Πρωθυπουργό ενώπιον των ευθυνών του και της κυβέρνησης.
Σας δίνω το δικαίωμα να χρησιμοποιήσετε και το όνομα μου κύριοι της αντιπολίτευσης Νίκος Ανδρουλάκης Ζωή Κωνσταντοπούλου Κυριάκος Βελόπουλος Δημήτρης Νατσιός Φάμελλος Σωκράτης Αλέξης Χαρίτσης. Και οι βουλευτές του Στέφανος Κασσελάκης.
Το ερώτημα είναι εάν ο ίδιος γνώριζε τι έγινε εκείνο το βράδυ στο πεδίο στα ΤΕΜΠΗ. Ήτανε ενήμερος και συμμετείχε σε όλη την διαδικασία του ξεμπαζωματος και του μπαζωματος και την μεταφορά όλων των στοιχείων του εγκλήματος μαζί και τα απομεινάρια των ανθρώπων μας;
ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;
Ότι και από τα δύο απαντήσει είναι αρκετό να τεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης. Αυτό είναι το σωστό και το αληθινό στοιχείο όλα τα άλλα που θα ακολουθήσουν σήμερα είναι να ξαναδείτε να χειροκροτούν τον Καραμανλή τον Πρωθυπουργό και όλους τους εμπλεκόμενους με την λέξη ΑΘΩΟΣ να ακούγεται ξανά όπως στην Εξεταστική όπως στον Τριαντοπουλο !!!
Αθώοι και πλημμέλημα αυτά θα ακούτε. Τουλάχιστον στριμώξετε την κυβέρνηση με στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στην δικαιοσύνη ας είναι το δικαστικό συμβούλιο. Η προανακριτική είναι λάθος το έχω πει προ καιρού και θα το δείτε και σήμερα και τις επόμενες ημέρες τουλάχιστον φύγετε με ψηλά το κεφάλι και με μια απάντηση που δεν θα σας την δώσει ποτέ !!!
Εάν δεν ρωτηθεί θα είστε και εσείς μέρος μιας πολιτικής συγκάλυψης που δεν θα έχει ξαναδεί η χώρα μας».
- ΤΡΙΚΑΛΑ | 15.02.2026 | 00:13
Κρατείται στο ΑΤ Τρικάλων ο ιδιοκτήτης της Βιολάντα, θα απολογηθεί την Τρίτη -Τα νέα στοιχεία που προέκυψαν, τι αποκαλύφθηκε - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 15.02.2026 | 00:07
Σεισμός 3,6 Ρίχτερ μεταξύ Καρδίτσας - Φθιώτιδας αργά το βράδυ του Σαββάτου - ΕΛΛΑΔΑ | 14.02.2026 | 23:57
Αδελφοκτονία στην Κρήτη: Νεκρός 67χρονος μετά από καβγά με τον 63χρονο αδελφό του - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 14.02.2026 | 18:57
Προς κατεδάφιση ετοιμόρροπα κτίρια από τον Daniel στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα - ΕΛΛΑΔΑ | 14.02.2026 | 18:38
Αρχαία Ολυμπία: Νεκρός 54χρονος που καταπλακώθηκε από τρακτέρ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ | 14.02.2026 | 18:30
Τελεσίδικο όχι από το ΣτΕ στην επαναφορά 13ου και 14ου μισθού - ΛΑΡΙΣΑ | 14.02.2026 | 18:23
Παιδικό αποκριάτικο ξεφάντωμα στον Τύρναβο– Κέφι και χορός στο 3ο Παιδικό Καρναβάλι (φωτ. - βίντεο) - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 14.02.2026 | 18:09
Τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά σήμερα και αύριο στη Θεσσαλία
- ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 14.02.2026 | 10:06
Τακούδης: Χιονοεκπλήξεις στη Θεσσαλία στα τέλη του Φλεβάρη; (βίντεο) - ΛΑΡΙΣΑ | 14.02.2026 | 09:08
Επτά Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 14.02.2026 | 09:57
Στην τελική ευθεία για υπόλοιπα τσεκ άνω των 100 εκατ. ευρώ, ειδική βάμβακος, συνδεδεμένη σιτηρών και εξισωτικές - ΛΑΡΙΣΑ | 14.02.2026 | 11:19
Η Λάρισα γιορτάζει τον Βαλεντίνο σε ανθοπωλεία και ζαχαροπλαστεία... (ΦΩΤΟ) - ΤΡΙΚΑΛΑ | 14.02.2026 | 17:59
Συνελήφθη ξανά ο ιδιοκτήτης της ΒΙΟΛΑΝΤΑ μετά την αναβάθμιση του κατηγορητηρίου (video) - ΛΑΡΙΣΑ | 14.02.2026 | 11:26
Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον Θεόδωρο Ζαμπόγια που «έφυγε» σε ηλικία 28 ετών - ΒΟΛΟΣ | 14.02.2026 | 09:51
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στον Βόλο, Ι.Χ. εξετράπη και κατέληξε σε φροντιστήριο - ΒΟΛΟΣ | 14.02.2026 | 12:10
Σοκ στον Βόλο: 42χρονος ξυλοκόπησε τη σύντροφό του επειδή τον… ξύπνησε



































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed