ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Τραγωδία με νεκρό βρέφος στην Πάρο: Τα πρώτα λόγια των γονιών του παιδιού - Τα ερωτήματα, τα σενάρια και οι αντιφάσεις
Υπάρχουν μαρτυρίες ότι οι γονείς άφησαν το μωρό στο αμάξι για να κοιμηθεί ενώ εκείνοι ήταν στη θάλασσα

Αιφνίδιο θάνατο βρήκε ένα μωράκι μηνών στην Πάρο.Το μόλις πέντε μηνών βρέφος μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Κέντρο Υγείας του νησιού. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, το κοριτσάκι δεν επανήλθε με αποτέλεσμα να συλληφθούν οι γονείς του.
Σύμφωνα με το star, υπάρχουν μαρτυρίες ότι οι γονείς άφησαν το μωρό στο αμάξι για να κοιμηθεί ενώ εκείνοι ήταν στη θάλασσα.
Οι γιατροί πάλευαν 20 λεπτά για να επαναφέρουν το μωρό
«Το παιδί το έφερε χθες η μητέρα του γύρω στις πέντε το απόγευμα στο Κέντρο Yγείας Πάρου. Το παιδί ηταν με μυδρίαση, χωρίς ανάσα, στην πραγματικότητα ήταν νεκρό. Έγινε προσπάθεια ανάνηψης ΚΑΡΠΑ από τους γιατρούς που ήταν εκεί. Δεν υπήρχε αποτέλεσμα....» λέει ο Χρήστος Ροϊλός διοικητής 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου.
Για 20 λεπτά το απόγευμα της Κυριακής ένας παιδίατρος, δυο ακόμη γιατροί και ένας νοσηλευτής είχαν πέσει πάνω στο βρεφάκι προσπαθώντας να το επαναφέρουν.
Μολις διαπιστώθηκε ότι η μικρούλα είναι νεκρή, οι γιατροί ενημέρωσαν την αστυνομία για το περιστατικό.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού, το μωρό δεν είχε μώλωπες ούτε άλλα εμφανή σημάδια. Λιγα λεπτά αργότερα, οι αστυνομικοί μετέβησαν στο Κέντρο Υγείας και πέρασαν χειροπέδες στους γονείς του βρέφους.
Ο πατέρας πριν συλληφθεί έκανε ανάρτηση δείχνοντας το πένθος του στο facebook.
«Πήγαν για μπάνιο και άφησαν το μωρό στο αμάξι» - Τι ερευνά η Αστυνομία για το νεκρό βρέφος
«Είχαν πάει για μπάνιο στον Παρασπόρο οικογενειακώς. Τέσσερα παιδιά είναι μαζί με το βρέφος. Κοιμήθηκε λέει το μωρό στη διαδρομή και το άφησαν για λίγο στο αμάξι να γυρίσουν να το πάρουν», λέει κάτοικος Πάρου.
Η αστυνομία πήγε στην συγκεκριμένη παραλία καθώς υπήρχε η πληροφορία ότι η οικογένεια είχε πάει για μπάνιο σε γνωστό beach bar.
«Ήρθε η αστυνομία και ανέφερε το περιστατικό. Εμείς δεν καταλάβαμε κάτι γιατί το πάρκινγκ που έχουμε του μαγαζιού είναι για την παραλία ολόκληρη» ανέφερε υπάλληλος εστίασης.
Άλλο σενάριο θέλει το μωρό να βρισκόταν για αρκετές ώρες στην παραλία με τους γονείς του και να έχασε τις αισθήσεις του στο σπίτι της οικογένειας.
Τα πρώτα λόγια των γονιών για την τραγωδία
Οι γονείς που είναι αλβανικής καταγωγής και ζουν χρόνια στην Πάρο κατηγορούνται για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου, κρατούνται, και θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Σύρου. Στις πρώτες καταθέσεις τους πάντως φαινεται να υπάρχουν αντιφάσεις για το τραγικό γεγονός.
«Το πήραμε μαζι μας στην θάλασσα» λέει ο πατέρας του βρέφους, ενώ από την πλευρά της η μητέρα του μωρού ανέφερε: «Το αφήσαμε στο αμάξι».
Φως στα ακριβή αίτια της τραγωδίας θα ρίξει το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής στο πέντε μηνών βρέφος.
Αναμένεται ιατροδικαστική εξέταση για τις συνθήκες θανάτου του βρέφους
Η υπόθεση πλέον θα λυθεί μετά την πραγματοποίηση της ιατροδικαστικής εξέτασης προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες θανάτου του 5χρονου παιδιού. Οι γονείς, αναμένεται να οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα ενώ οι Aρχές προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι της οικογένειας, χωρίς όμως να βρουν κάποιο ανησυχητικό εύρημα.
Η υπόθεση, προς το παρόν, καλύπτεται από μυστήριο αφού οι γιατροί στην Πάρο, δεν κατάφεραν να δώσουν αιτία θανάτου, κάτι που αναμένεται να αποκαλυφθεί από την νεκροτομή που πιθανότατα θα γίνει αύριο, Τρίτη, 10 Ιουνίου.
parapolitika.gr
- ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 01.01.2026 | 12:08
Αρκετά χιόνια ακόμη και τα πεδινά και κρύο προβλέπει για τον Ιανουάριο ο Φάνης Χατζηγρίβας - ΛΑΡΙΣΑ | 01.01.2026 | 11:21
Με λαμπρότητα και παρουσία των αρχών η πανηγυρική θεία λειτουργία για το νέο έτος στον Άγιο Αχίλλιο (ΦΩΤΟ) - ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ | 01.01.2026 | 11:05
Σε ποια ζώδια θα μπει το 2026 με το δεξί: Οι τυχεροί του νέου έτους - ΛΑΡΙΣΑ | 01.01.2026 | 11:00
Τρεις Λαρισαίοι έφυγαν από τη ζωή - ΒΟΛΟΣ | 01.01.2026 | 10:58
Ο Βόλος υποδέχθηκε το 2026 με χιλιάδες πυροτεχνήματα – Δείτε βίντεο - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 01.01.2026 | 10:49
Πρωτοχρονιάτικος παγετός στον Ν. Καρδίτσας, -8,2 βαθμούς στην Πεζούλα! - ΛΑΡΙΣΑ | 01.01.2026 | 10:43
Έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους οι εργαζόμενοι βάρδιας του ΕΚΑΒ στη Λάρισα (ΦΩΤΟ) - ΔΙΕΘΝΗ | 01.01.2026 | 10:36
Ελβετία: Τουλάχιστον δέκα νεκροί από την έκρηξη σε μπαρ στο Κραν- Μοντανά
- ΛΑΡΙΣΑ | 31.12.2025 | 08:59
Πέντε Λαρισαίοι εφυγαν από τη ζωή - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 31.12.2025 | 07:38
Παραμονή Πρωτοχρονιάς με πολικό ψύχος-εξπρές -Καρδίτσα ,Τρίκαλα με χιόνια - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 31.12.2025 | 10:47
Με πληρωμές σε αγροτικό πετρέλαιο και υπόλοιπα Μέτρου 23 ανά 15ήμερο μπαίνει το 2026 - ΛΑΡΙΣΑ | 01.01.2026 | 11:00
Τρεις Λαρισαίοι έφυγαν από τη ζωή - ΛΑΡΙΣΑ | 31.12.2025 | 09:55
Χιονόνερο με αραιές νιφάδες στη Λάρισα- πολικές θερμοκρασίες- χιονίζει στα ορεινά - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 31.12.2025 | 20:12
Τακούδης: Στην κατάψυξη με μείον 4 βαθμούς αύριο και μεθαύριο η Λάρισα- χωρίς χιόνια τα πεδινά (video) - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 31.12.2025 | 09:42
Τα γεγονότα που σημάδεψαν τη Λάρισα και τη Θεσσαλία το 2025 (video) - ΛΑΡΙΣΑ | 01.01.2026 | 01:18
Λαμπερή υποδοχή για το 2026 από τον Δήμο Λαρισαίων με πυροτεχνηματα και συναυλία του Δώρου Δημοσθένους (ΦΩΤΟ+video)










































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed