ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΡΙΚΑΛΑ
Συγκλονίζει η γυναίκα που βρήκε νεκρούς μάνα και γιο στα Τρίκαλα- «Ανοίγω την πόρτα και τους βλέπω ανάσκελα και κόκκαλο»
«Τα άλλα δύο παιδιά κάθονταν μέσα και τους κοιτούσαν»

Τις τραγικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν στα Τρίκαλα όταν μία 83χρονη και ο 55χρονος γιος της βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους, περιέγραψε συγγενής της οικογένειας.
Σημειώνεται πως η ηλικιωμένη και ο γιος της βρέθηκαν νεκροί νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου (07.06.25) στο σπίτι όπου έμεναν μαζί με τα άλλα δύο παιδιά της 83χρονης στο χωριό Γεωργανάδες στα Τρίκαλα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρώτα πέθανε ο 55χρονος από καρδιά και λίγες ημέρες αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή και η μητέρα του. Η 83χρονη αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας, ενώ φέρεται να ήταν κατάκοιτη και δεν μπορούσε να αυτοεξυπηρετηθεί.
«Πήγα στο σπίτι ήταν τα δύο παιδιά εκεί. Λέω στον μικρότερο “πού είναι ο αδερφός σου;”. “Κοιμάται” μου λέει» ανέφερε στο Mega η συγγενής της οικογένειας που τους εντόπισε νεκρούς, για να συμπληρώσει πως θεώρησε ότι έχει ξενυχτήσει για να φροντίσει τη μητέρα του.
Ωστόσο, όπως περιέγραψε, ήταν το πρωί της επόμενης ημέρας, όταν επισκέφθηκε ξανά το σπίτι της οικογένειας, προκειμένου να τους δώσει κάποια πράγματα. Σύμφωνα με την ίδια, όταν ρώτησε τον μικρότερο αδερφό αν ο 55χρονος σηκώθηκε από το κρεβάτι, εκείνος φέρεται να της απάντησε «όχι».
«”Πήγαινε φώναξέ τον” του λέω. Ανοίγει την πόρτα και γυρνάει. ”Δεν τον φώναξες λέω”. ”Όχι” λέει αυτός. Ανοίγω την πόρτα και τη βλέπω ανάσκελα κάτω στο τσιμέντο. Πιάνω το χέρι, τι κοιμάται η μαμά σου αυτή είναι κόκκαλο του λέω, ξύλο το χέρι κρύο».
Τον 55χρονο, όπως είπε, είχε να τον δει δύο ημέρες. Σύμφωνα με τη συγγενή της οικογένειας, ο άνδρας δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, ενώ, μάλιστα, ήταν αυτός που τους φρόντιζε.
«Τα άλλα δύο παιδιά κάθονταν μέσα και τους κοιτούσαν»
Γείτονας της οικογένειας μιλώντας στο newsit.gr ανέφερε: «Πρόκειται για μια οικογένεια με πολλά προβλήματα υγείας. Η μητέρα ήταν μεγάλης ηλικίας, περισσότερο από 80 ετών η οποία προφανώς δεν είχε τη φροντίδα που έπρεπε. Ο πρόεδρος και όλο το χωριό έκαναν κάποιες ενέργειες με την Πρόνοια αλλά η οικογένεια δεν δέχτηκε κάποια βοήθεια για αυτό και κατέληξαν στο σημείο αυτό».
Και συμπλήρωσε: «Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς έγινε, η υγιεινή του σπιτιού ήταν σε άθλια κατάσταση. Πρέπει να ήταν αρκετές ημέρες νεκροί μέσα στο σπίτι και όταν πριν 5 ημέρες τους επισκέφτηκε ο πρόεδρος του χωριού για να τους προσφέρει βοήθεια είπαν ότι δεν θέλουν τίποτα. Τα άλλα δυο παιδιά της ηλικιωμένης φαίνεται ότι βρισκόταν μέσα στο σπίτι και τους κοιτούσαν».
- ΕΛΛΑΔΑ | 08.02.2026 | 20:54
Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη είχε ατύχημα στο Μιλάνο και χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ - ΤΡΙΚΑΛΑ | 08.02.2026 | 20:48
Τρίκαλα: Συνελήφθησαν τρεις περιπτεράδες για πώληση τσιγάρων σε ανήλικους - ΒΟΛΟΣ | 08.02.2026 | 20:34
Συναγερμός στον Βόλο: Κόλαση φωτιάς πίσω από τον Άγιο Κωνσταντίνο σε εγκαταλελειμμένο κτίριο - ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 08.02.2026 | 18:08
Ήττα εντός προγράμματος για τον ΑΣΚ από τον Παναθηναϊκό (53-87) - ΕΛΛΑΔΑ | 08.02.2026 | 16:42
Λακωνία: Προσπάθησαν να αποκρύψουν εργατικό δυστύχημα μεταφέροντας αλλού τη σορό – Μία σύλληψη - ΕΛΛΑΔΑ | 08.02.2026 | 16:26
Δημογραφικό: Βαθαίνει η κρίση στην Ελλάδα – Γιατί οι γεννήσεις συνεχίζουν να μειώνονται - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 08.02.2026 | 16:13
Οικογένειες μέσα σε πένθος υποφέρουν περιμένοντας πορίσματα – Σε αδιέξοδο ιατροδικαστικές έρευνες στη Θεσσαλία - ΛΑΡΙΣΑ | 08.02.2026 | 15:23
Συνελήφθη χθες το απόγευμα στη Λάρισα για άναμμα πυρσών κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα
- ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 08.02.2026 | 10:12
Εφάπαξ επιδότηση 20.000 ευρώ για τις μικρές εκμεταλλεύσεις σε ειδικό πρόγραμμα - ΛΑΡΙΣΑ | 08.02.2026 | 09:52
Έξι Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΒΟΛΟΣ | 08.02.2026 | 20:34
Συναγερμός στον Βόλο: Κόλαση φωτιάς πίσω από τον Άγιο Κωνσταντίνο σε εγκαταλελειμμένο κτίριο - ΕΛΛΑΔΑ | 08.02.2026 | 16:42
Λακωνία: Προσπάθησαν να αποκρύψουν εργατικό δυστύχημα μεταφέροντας αλλού τη σορό – Μία σύλληψη - ΕΛΛΑΔΑ | 08.02.2026 | 15:17
Τραγωδία στην Άρτα: Πέθανε 35χρονη μητέρα λίγες ημέρες αφού γέννησε το δεύτερο της παιδί - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 08.02.2026 | 09:33
Καιρός: Πώς θα κάνουμε Τσικνοπέμπτη - Τι δείχνουν τα τελευταία στοιχεία - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 08.02.2026 | 12:02
Έρχεται νέα δικογραφία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: Χιλιάδες συνομιλίες και πολιτικά ονόματα στον φάκελο - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 08.02.2026 | 10:55
Τακούδης: Βελτιωμένη η εικόνα στη Θεσσαλία για το διήμερο Δευτέρα, Τρίτη κυρίως ως προς την ένταση των ανατολικών ανέμων



































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed