ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΗ
Υπόθεση Πελικό και στη Γερμανία: Νάρκωνε και βίαζε τη σύζυγό του επί 15 χρόνια – Η γυναίκα έμαθε πριν λίγους μήνες τη φρίκη
Τουλάχιστον 14 εκατομμύρια προβολές τα βίντεο που ανέβαζε στο διαδίκτυο

Σοκ προκαλεί η υπόθεση που έρχεται από τη Γερμανία, με έναν άνδρα από την Κάτω Σαξονία να κατηγορείται πως νάρκωνε και βίαζε τη σύζυγό του επί τουλάχιστον 15 χρόνια, μαγνητοσκοπούσε τις πράξεις του και τις ανέβαζε τα βίντεο σε ιστοσελίδες με πορνογραφικό υλικό.
Οι αποκαλύψεις της φρικτής υπόθεσης έγιναν σε εκπομπή της Ραδιοτηλεόρασης Βόρειας Γερμανίας NDR, σύμφωνα με την οποία τα βίντεο με τους βιασμούς της αναίσθητης γυναίκας έχουν ήδη περισσότερες από 14 εκατομμύρια προβολές.
Ωστόσο, η φρίκη δεν τελειώνει εδώ. Η γυναίκα αντελήφθη τι συνέβαινε μόλις στο τέλος του 2024, ενώ οι δημοσιογράφοι βρίσκουν διαδικτυακά ίχνη του τουλάχιστον από το 2006.
Η εκπομπή STRG_F «Βρίσκουμε τον δράστη» είχε διεισδύσει σε δίκτυο βιαστών εδώ και χρόνια χρησιμοποιώντας μυστικά προφίλ σε πορνογραφικούς ιστότοπους και ήταν σε άμεση επικοινωνία με πολλούς από τους χρήστες. Ήδη από τον Ιούλιο του 2023, η συντακτική ομάδα είχε ενημερώσει την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία της Αστυνομίας κατά του Εγκλήματος (ΒΚΑ) για τον χρήστη από την Κάτω Σαξονία, η οποία διαβίβασε την υπόθεση στην αστυνομία του Αμβούργου, αλλά η έρευνα ξεκίνησε σχεδόν έναν χρόνο αργότερα.
Μόνο από τον Αύγουστο του 2024, η γυναίκα ναρκωνόταν και βιαζόταν κατά μέσο όρο ανά δύο εβδομάδες, όπως έχει πλέον επιβεβαιώσει η εισαγγελία.
Στο μεταξύ έχει ξεκινήσει εσωτερική έρευνα προκειμένου να εξακριβωθεί ποιος ευθύνεται για την καθυστέρηση στις έρευνες και να αποδοθούν υπηρεσιακές ή και ποινικές ευθύνες.
Η γυναίκα ενημερώθηκε για ό,τι συνέβαινε στο τέλος του 2024 από την αστυνομία κατά τη διάρκεια έρευνας στο σπίτι της, όπου βρέθηκαν μεταξύ άλλων εκατοντάδες ναρκωτικά χάπια. «Κάποια στιγμή θα με σκότωνε», δήλωσε η γυναίκα στην εκπομπή, σε αποκλειστική της συνέντευξη και ανέφερε ότι συχνά αργούσε πολύ να ξυπνήσει ή ξυπνούσε με έντονο πονοκέφαλο.
Προτού ωστόσο εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης, ο σύζυγός της σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στο οποίο δεν εμπλεκόταν άλλο όχημα. Η υπόθεση πυροδότησε περαιτέρω έρευνες σε δίκτυα βιαστών και, σύμφωνα με το NDR, ένας άνδρας έχει ήδη προφυλακιστεί σε ανάλογη υπόθεση στην Ελβετία. Η έρευνα δείχνει ότι ένα διεθνές δίκτυο βιαστών μπόρεσε επί χρόνια να αναπτυχθεί και να λειτουργεί ανενόχλητο σε διάφορους ιστότοπους. Οι φερόμενοι ως βιαστές, πολλοί εκ των οποίων Γερμανοί, μπορούν σε αυτούς τους ιστότοπους να δικτυωθούν, να ανταλλάξουν οδηγίες και συμβουλές και να αναρτήσουν βίντεο από πραγματικούς βιασμούς.
newsit.gr
- ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 31.01.2026 | 01:11
Έρχεται ισχυρή κακοκαιρία το Σαββατοκύριακο-στη Θεσσαλία θα βρέχει για σχεδόν 24 ώρες - ΒΟΛΟΣ | 31.01.2026 | 01:02
Ισχυρό μήνυμα για ανάπτυξη, ασφάλεια ανθεκτικότητα από την πρόεδρο του ΤΕΕ Μαγνησίας στην κοπή της πίτας (ΦΩΤΟ) - ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 30.01.2026 | 20:58
Κρίσιμη Θεσσαλική κόντρα του Βόλου με την ΑΕΛ - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 30.01.2026 | 20:25
Έρχονται επικίνδυνες ισχυρές καταιγίδες στη Θεσσαλία - ΛΑΡΙΣΑ | 30.01.2026 | 20:18
Το Θέατρο ΟΥΗΛ ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του-αυτοψία Κουρέτα, Μαμάκου (ΦΩΤΟ) - ΒΟΛΟΣ | 30.01.2026 | 20:09
Σοφία Ζαχαράκη από τον Βόλο: Το 2026 θα είναι ένα πολύ θετικό και αισιόδοξο έτος για τα ελληνικά Πανεπιστήμια - ΒΟΛΟΣ | 30.01.2026 | 20:06
Απάτη στον Πλάτανο Αλμυρού με λεία χρυσαφικά: Κρατούσαν απασχολημένη 80χρονη, λέγοντας ότι την παρακολουθούν με drone - ΛΑΡΙΣΑ | 30.01.2026 | 20:00
Τρία χρόνια μετά το Daniel ελάχιστα έχουν γίνει για την αντιπλημμυρική θωράκιση της Λάρισας (ΦΩΤΟ)
- ΤΡΙΚΑΛΑ | 30.01.2026 | 09:46
Θλίψη στα Τρίκαλα: Κηδεύεται σήμερα ο Λεωνίδας Λόϊος-Μπούρης – «Έφυγε» σε ηλικία 36 ετών - ΛΑΡΙΣΑ | 30.01.2026 | 09:43
Επτά Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΒΟΛΟΣ | 30.01.2026 | 11:21
Τακούδης: Προσοχή για ενδεχόμενο πλημμυρών σε Πήλιο, Βόλο την Κυριακή - ΤΡΙΚΑΛΑ | 30.01.2026 | 09:50
Δημήτρης Παπαστεργίου: Η συγκινητική ανάρτηση για τη «Βιολάντα»: «Χρωστάμε σε αυτές τις γυναίκες να δούμε τι πήγε λάθος» - ΒΟΛΟΣ | 30.01.2026 | 14:15
Επεισόδια με κρότου -λάμψης κατά φοιτητών έξω από το ξενοδοχείο στη Σύνοδο των Πρυτανεων στην Αγριά (ΦΩΤΟ+video) - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 30.01.2026 | 10:00
Ευεργετικές βροχές και χιόνια: 2 μέτρα «ψήλωσε» η λίμνη Πλαστήρα μέσα στον Ιανουάριο! - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 30.01.2026 | 20:25
Έρχονται επικίνδυνες ισχυρές καταιγίδες στη Θεσσαλία - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 30.01.2026 | 09:45
Ξεκινούν σήμερα οι αποζημιώσεις 6,4 εκατ. ευρώ σε πληγέντες παραγωγούς από τον παγετό της άνοιξης 2025



































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed