ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Μια ανάσα από την Άρσεναλ ο Κωνσταντίνος Καρέτσας
Το ποσό της συμφωνίας συνολικά θα φτάσει τα 45 εκατομμύρια ευρώ

Εδώ κι αρκετό καιρό, το νέο «παιδί-θαύμα» του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Κωνσταντίνος Καρέτσας αποτελεί μεταγραφικό στόχο πολλών κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων, οι οποίες έχουν «θαμπωθεί» απ’ τα πεπραγμένα του στη βελγική Jupiler League με τη φανέλα της Γκενκ κι ακόμη περισσότερο απ’ τα πρώτα παιχνίδια του με την Εθνική Ελλάδας και δη το θριαμβευτικό 3-0 επί της Σκωτίας στη Γλασκώβη τον περασμένο Μάρτιο.
Η Μπάγερν Μονάχου (με πολύ έντονο «φλερτ» εδώ και τρεις μήνες), η Τσέλσι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ακόμη και η νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης Παρί Σεν Ζερμέν είχαν ψηλά στις λίστες τους το όνομα του διεθνούς Έλληνα μεσοεπιθετικού, μολονότι δεν έχει κλείσει ακόμη τα 18 του (ενηλικιώνεται στις 19 Νοεμβρίου).
Η ομάδα, ωστόσο, που όχι μόνο έχει πάρει... προβάδισμα πλέον για την απόκτησή του, αλλά πια σε προχωρημένες συζητήσεις με την Γκενκ για να τον αποκτήσει είναι η Άρσεναλ του Μίκελ Αρτέτα.
Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες μανατζερικές πηγές του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) από την Αγγλία, oι «κανονιέρηδες» είναι πολύ κοντά στη συμφωνία με τη βελγική ομάδα για ένα ποσό που συνολικά θα φτάσει τα 45 εκατ. ευρώ, συν κάποια μπόνους στόχων και συμμετοχών.
Το σημείο... κλειδί, ωστόσο, είναι το γεγονός πως η Άρσεναλ προτίθεται να αφήσει τον Καρέτσα για ένα χρόνο ως δανεικό στην Γκενκ (αφού υπογράψει και κλείσει τη μεταγραφή) του, προκειμένου να έχει το περιθώριο να πάρει ακόμη περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του και να ενταχθεί στο ρόστερ της πολύ πιο έτοιμος το καλοκαίρι του 2026.
Εάν η μεταγραφή ολοκληρωθεί σ’ αυτό το ποσό, ο Καρέτσας θα γίνει η πιο ακριβή μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή όλων των εποχών, αφήνοντας... πίσω της κατά πολύ τα 36 εκατ. ευρώ που έδωσε η Νάπολι στη Ρόμα για τον Κώστα Μανωλά το καλοκαίρι του 2019.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
- ΒΟΛΟΣ | 31.01.2026 | 15:43
«Ανοιξαν» καφετέρια στην Κασσαβέτη σπάζοντας την είσοδο με βαριοπούλα – Τρίτη διάρρηξη σε κατάστημα στον Βόλο σε δύο 24ωρα - ΕΛΛΑΔΑ | 31.01.2026 | 15:27
Θρήνος στη Φθιώτιδα για τον μπασκετμπολίστα που «έφυγε» όταν κατέρρευσε την ώρα του αγώνα - ΛΑΡΙΣΑ | 31.01.2026 | 15:23
Θετικός ο Δ. Κουρέτας στην πρόταση Β. Κόκκαλη για δημιουργία κοινού μετώπου προς αξιοποίηση της Αβερωφείου Γεωργικής Σχολής - ΤΡΙΚΑΛΑ | 31.01.2026 | 15:20
Βιολάντα: «Υπήρχαν προφορικές και γραπτές καταγγελίες για τις συνθήκες», λέει το Εργατικό Κέντρο - ΤΡΙΚΑΛΑ | 31.01.2026 | 14:43
«Βιολάντα»: Διευρυμένη έρευνα για εγκληματικά λάθη και κενά σε ασφάλεια και αδειόδοτηση - ΛΑΡΙΣΑ | 31.01.2026 | 12:21
Γιορτή της μινιατούρας στη Λάρισα στο Μύλο του Παππά (ΦΩΤΟ) - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 31.01.2026 | 12:17
Ζήσης Αργυρόπουλος: Η Χημεία που δεν μαθαίνουμε... - ΛΑΡΙΣΑ | 31.01.2026 | 12:07
Τακούδης: Κίνδυνος από καταιγίδες και έντονους ανέμους ξημερώματα Κυριακής στα παράλια της Λάρισας (video)
- ΒΟΛΟΣ | 30.01.2026 | 11:21
Τακούδης: Προσοχή για ενδεχόμενο πλημμυρών σε Πήλιο, Βόλο την Κυριακή - ΤΡΙΚΑΛΑ | 30.01.2026 | 09:46
Θλίψη στα Τρίκαλα: Κηδεύεται σήμερα ο Λεωνίδας Λόϊος-Μπούρης – «Έφυγε» σε ηλικία 36 ετών - ΛΑΡΙΣΑ | 30.01.2026 | 09:43
Επτά Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΤΡΙΚΑΛΑ | 30.01.2026 | 09:50
Δημήτρης Παπαστεργίου: Η συγκινητική ανάρτηση για τη «Βιολάντα»: «Χρωστάμε σε αυτές τις γυναίκες να δούμε τι πήγε λάθος» - ΒΟΛΟΣ | 30.01.2026 | 14:15
Επεισόδια με κρότου -λάμψης κατά φοιτητών έξω από το ξενοδοχείο στη Σύνοδο των Πρυτανεων στην Αγριά (ΦΩΤΟ+video) - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 30.01.2026 | 20:25
Έρχονται επικίνδυνες ισχυρές καταιγίδες στη Θεσσαλία - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 30.01.2026 | 10:00
Ευεργετικές βροχές και χιόνια: 2 μέτρα «ψήλωσε» η λίμνη Πλαστήρα μέσα στον Ιανουάριο! - ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 30.01.2026 | 20:58
Κρίσιμη Θεσσαλική κόντρα του Βόλου με την ΑΕΛ



































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed