ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Στον αέρα η παρουσία Γιαννακόπουλου στο γραφείο του Βρούτση μετά το νέο αυτόφωρο -Τι θα κάνουν οι Αγγελόπουλοι
Στον αέρα φαίνεται πως βρίσκεται εκ νέου η συνάντηση του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση

Στον αέρα φαίνεται πως βρίσκεται εκ νέου η συνάντηση του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση με τους Γιώργος και Παναγιώτη Αγγελόπουλο και Δημήτρη Γιαννακόπουλο για το μέλλον των τελικών του πρωταθλήματος μπάσκετ GBL.
Ενώ το πρωί όλα έδειχναν πως έστω και ξεχωριστά οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και της ΚΑΕ Ολυμπιακός θα συναντούσαν σήμερα τον Γιάννη Βρούτση, αφού η κυβέρνηση από την πλευρά της διευκρίνησε πως ζητούμενο είναι η ρητή δέσμευση Γιαννακόπουλου-Αγγελόπουλων για τους αγώνες και πως δεν είναι προαπαιτούμενο να συναντηθούν μεταξύ τους.
Και ενώ από την πλευρά του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε απαντήσει θετικά για τη σημερινή συνάντηση με τον Γιάννη Βρούτση και με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως και οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος θα πήγαιναν αργότερα, παρά τις έως τώρα αντιρρήσεις τους, τώρα έχουν δημιουργηθεί νέα δεδομένα.
Μετά τη μήνυση του αντιπροέδρου της ΚΑΕ Ολυμπιακού Γιώργου Σκινδήλια κάτα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και της κόρης του Δέσποινας, πλέον τρέχει η διαδικασία του αυτόφωρου για τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Αυτό σημαίνει πως αν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πάει στο υπουργείο για τη συνάντηση με τον Γιάννη Βρούτση, ενδέχεται να συλληφθεί στα όρια του αυτόφωρου που λήγει απόψε το βράδυ στις 23:59.
Αν και οι συναντήσεις του Γιάννη Βρούτση με τους ισχυρούς άνδρες των δύο ΚΑΕ φαίνεται να είναι στον αέρα, όπως στον αέρα βρίσκεται ακόμα το πρωτάθλημα, για την ώρα δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση και ο προγραμματισμός παραμένει ως έχει.
Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του αφήνει αιχμές κατά του Ολυμπιακού λέγοντας ότι η μήνυση Σκινδήλια έγινε επί τούτου για να μην μπορεί να πάει στο ραντεβού με τον υπουργό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού
Προς αποκατάσταση της αλήθειας,
Η Δέσποινα Γιαννακοπούλου κατέθεσε μήνυση κατά των νόμιμων εκπροσώπων της ΚΑΕ Ολυμπιακός για το εμετικό βίντεο που ανέβηκε στον επίσημο ιστότοπό τους με το χυδαίο σύνθημα που προκαλεί βία εναντίον της. Η μήνυση δεν ήταν προσωπικά εναντίον του κ. Σκινδήλια, αλλά η αστυνομία τον συνέλαβε ως έναν εκπρόσωπο της ΚΑΕ Ολυμπιακός καθώς οι υπόλοιποι δεν εμφανίζονταν. Τέλος, ουδείς γνώριζε πως ο κ. Σκινδήλιας είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, καθώς την Κυριακή έδωσε το παρών στο ΣΕΦ για τον δεύτερο τελικό και μάλιστα ήταν ιδιαίτερα δραστήριος. Να του ευχηθούμε περαστικά.
Ο κ. Σκινδήλιας εκτός του ότι κατέθεσε μήνυση για ψευδή καταμήνυση προκειμένου να στείλει στο αυτόφωρο ένα παιδί του οποίου η προσωπικότητα εθίγη από τα χυδαία και απειλητικά συνθήματα που ακούγονταν στο εμετικό βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κατέθεσε μήνυση και στον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο για ηθική αυτουργία. Προφανώς, προχώρησε σε αυτήν την κίνηση, έχοντας λάβει τις απαραίτητες νομικές συμβουλές, με σκοπό να αποτρέψει την παρουσία του κ. Γιαννακόπουλου στη σημερινή συνάντηση με τον Υπουργό.
Πηγή: iefimerida.gr
- ΛΑΡΙΣΑ | 17.01.2026 | 23:14
Τέθηκαν οι στόχοι από το Επιμελητήριο Λάρισας στην κοπή της πίτας- Κουρέτας: μοναδικά τα θεσσαλικά αγροτικά προϊόντα (ΦΩΤΟ) - ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 17.01.2026 | 20:26
Πλήρωσε την αστοχία του στις βολές ο ΑΣΚ κι έχασε από την ΑΕΚ (71-79) - ΛΑΡΙΣΑ | 17.01.2026 | 19:21
Υπέρβαση ορίων συγκέντρωσης αέριων ρύπων στη Λάρισα - ΔΙΕΘΝΗ | 17.01.2026 | 19:17
Ο Τραμπ επιβάλλει δασμούς σε 8 χώρες της Ευρώπης επειδή δεν στηρίζουν το πλάνο του για τη Γροιλανδία - ΛΑΡΙΣΑ | 17.01.2026 | 19:11
Δημητριάδος Ιγνάτιος: «Ο Θεός ζητά την αγάπη της καρδιάς μας» - Λαμπρή η πανήγυρις των Αγίων Αντωνίων στην Αγιά - ΛΑΡΙΣΑ | 17.01.2026 | 19:05
Σοβαρές ενστάσεις για τη Δράση μείωσης αποτυπώματος άνθρακα σε αρόσιμες καλλιέργειες θέτει ο Βασίλης Κόκκαλης - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 17.01.2026 | 19:01
Αγρότες: Δυσπιστία για τη συνάντηση της Δευτέρας – Ψαλιδίζει τις προσδοκίες ο Μητσοτάκης - ΛΑΡΙΣΑ | 17.01.2026 | 18:56
Ε.Λιακουλη : «Απαράδεκτες οι σκέψεις για κλείσιμο των ΕΛΤΑ σε Φάρσαλα και συνολικά στο νομό »
- ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 17.01.2026 | 12:01
Τακούδης: «Κλειδώνουν» οι χιονοπτώσεις και στα πεδινά της Θεσσαλίας - Τρίτη προς Τετάρτη χιόνι και μέσα στη Λάρισα (video) - ΛΑΡΙΣΑ | 17.01.2026 | 10:57
Επτά Λαρισαίοι έφυγαν από τη ζωή - ΕΛΛΑΔΑ | 17.01.2026 | 09:35
Χιόνια, βροχές και πολικό ψύχος «χτυπούν» την χώρα από σήμερα – Έρχεται νέο χαμηλό βαρομετρικό - ΛΑΡΙΣΑ | 17.01.2026 | 11:40
Δύσκολες ώρες για τον «στρατηγό» του μπλόκου της Νίκαιας Ρίζο Μαρούδα-απεβίωσε ο πατέρας του - ΛΑΡΙΣΑ | 17.01.2026 | 11:05
Λάρισα: Καταδίκη γνωστού γιατρού του Πανεπιστημιακού για ανθρωποκτονία από αμέλεια! - ΛΑΡΙΣΑ | 17.01.2026 | 11:45
Βαρύ πένθος για το Ρίζο Μαρούδα- «Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του Κυριαζής Μαρούδας - ΛΑΡΙΣΑ | 17.01.2026 | 10:46
«Κόμματα μακριά από τα μπλόκα» – Ηχηρή παραίτηση Ιορδάνη Ιωαννίδη από το μπλόκο Νίκαιας - ΛΑΡΙΣΑ | 17.01.2026 | 15:01
Ιωαννίδης Ιορδάνης: «Πάω στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον των αγροτών»

































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed
