ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Η «Γήπεδο Λάρισας ΑΕ» απαντά στην ΠΑΕ ΑΕΛ
Τι αναφέρει για τη συμφωνία παραχώρηησς του AEL FC ARENA

Απαντώντας στη χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ για τη χρήση του AEL FC ARENA, η «Γήπεδο Λάρισας ΑΕ» αναφέρει:
«Με απορία αλλά όχι με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση της ΠΑΕ διότι ο κ Νταβέλης μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους συμπεριφορές δηλαδή μπροστά μας να είναι φίλος αλλα να κάνει εις βαρος μας ενέργειες πίσω από την πλάτη μας .
Όλα αυτά τα παραβλέψαμε κάθε φορά που ερχόταν να βρούμε λύση για το γήπεδο.
Είναι παράδοξο κάποιος να σε παρακαλαει και να σε πιέζει να μειώσεις το τιμημα και 2 μέρες μετα αφού υπέγραψε οτι το γήπεδο το παραλαμβάνει στην κατάσταση που γνωρίζει πολύ καλά αφού είναι ο βασικός χρήστης να ζητάει να αναλάβεις και υποχρεώσεις. Το τίμημα είναι 240χιλ / έτος με ενα μπονους αν σωθεί η ομάδα . Επίσης στα 240χιλ περιλαμβανεται και η εκμετάλλευση των κοιλικιων αρα δεν είναι 320χιλ.
Στο άρθρο 4 παρ. 4,2 αναφέρει οτι οι φθορές οι ζημιές είναι 100% ευθύνη της Παε ακόμα και αν οφείλονται σε συνήθης χρήση. Αρα είναι της Παε ευθύνη οι όποιες επισκευές διότι αυτή έχει δημιουργήσει τις ζημίες και φθορες και – υπό την ανοχή μας- δεν τις επισκευάζει από το 2016 .
Εισπράτει 1,5 εκ από το στοίχημα και 1,6 εκ απο το τηλεοπτικό για αυτό ακριβώς τον λογο ήτοι να τοποθετήσει καμερες και λογισμικό στα τουρνικε και ότι άλλο απαιτεί η νέα κατηγορία και ο νέος αθλητικός νόμος. Ξεχνάει οτι το γήπεδο έγινε με τεράστιες προσωπικες οικονομικές θυσιες και χρηματοδότηση από τράπεζα δημιουργώντας υποχρεωση όπως στο Καραισκακη και στο ΟΠΑΠ Arena, δλδ να πληρώνεται ενοικιο και έξοδα συντήρησης. Τα ενοίκια στα προαναφερομενα γήπεδα είναι πολλαπλάσια του δικού μας αλλα παράδειγμα σημαντικό είναι αυτό της Καλλιθέας που πληρωνε 400 χιλ/ ετος στην λεωφόρο μόνο για τους αγώνες Προφανώς ο κ. Νταβελης θεωρεί ότι είναι υπεράνω του νόμου και σιγουρα θα ήθελε να πληρώσουμε εμείς για να παζει ο ίδιος του .
Ειναι περιεργο οτι ο κ.Νταβελης καλεσε τον κ Πηλαδακη μόλις 2 μέρες πριν βγει η ανακοίνωση της Παε ο οποίος αναφερόμενος σε μια δικαστική διαμάχη ετών όπου η τότε δημοτική αρχή μεσω της Δευαλ υποσχέθηκε μηδενικά τέλη ως ουσιαστική συμμετοχή στο εγχείρημα του Γηπέδου , σε μια δικαστική διαμάχη όπου δεν έχει τελεσίδικιση θελησε να επωφεληθει ο ιδιος. Καλο ειναι να γνωριζει ότι και στο παρελθόν ατυχώς πολλοί προσπάθησαν να μας εκβιάζουν με αντίθετο αποτέλεσμα. Τα 100χιλ του περσινου τιμήματος σε συνδυασμό με την έγκριση μας στο να εκμεταλλευτει τις σουίτες και να πάρει όλη την χορηγία μέσω των εξωτερικών μπανερ πίσω από την Ανατολική κερκίδα ( ενώ δεν ειμασταν συμβατικα υποχρεωμένοι ) σχεδόν μηδενισε το κόστος χρήσης.
Η 1η επαφή ουσιαστική επαφή για την νέα χρονιά έγινε από τον κ Νταβελη 10 μέρες πριν την λήξη της καταληκτικής ημερομηνία οταν γνωριζε εδω και 2 μηνες σε ποια κατηγορία θα αγωνιζόταν η ομάδα . Αρα για ποιον εκβιασμό μιλάει από την πλευρά μας?
Όλα τα παραπάνω τα γνωρίζει και ειναι τουλάχιστον ανήθικο να έχει τέτοια συμπεριφορά και να βγάζει τέτοιες ανακοινώσεις .
Η παραχώρηση της εκτασης έγινε με απόλυτα καθαρό και νόμιμο τρόπο . Μπορείτε να κάνετε όσες ενέργειες θέλετε εδώ είμαστε.
Τέλος προς υπενθύμιση όλων το 2021 η ΓΓΑ με κλιμάκιο νομικών και μηχανικών έλεγξε ολα τα επίπεδα συμφωνιών και λειτουργίας ( νομικά, πολεοδομικα κλπ) κλείνοντας θετικα και οριστικά τον φάκελο με επιστροφή των εγγυητικων».
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 06.05.2026 | 22:14
Κώστας Καραμανλής: «Αδιαφανής, ενίοτε σκανδαλώδης και πελατειακή η διαχείριση των αγροτικών ενισχύσεων» - ΒΟΛΟΣ | 06.05.2026 | 21:05
Χρ. Τριαντόπουλος: Νομοθετική πρωτοβουλία του ΥΠΟΙΚ για τον εξορθολογισμό της φορολόγησης των θαλάσσιων μέσων αναψυχής - ΛΑΡΙΣΑ | 06.05.2026 | 21:01
Ε. Λιακούλη στη Βουλή για τους βαμβακοπαραγωγούς του Πλατυκάμπου : «Το σύστημα που κατέρρευσε, το πληρώνουν οι παραγωγοί! » - ΕΛΛΑΔΑ | 06.05.2026 | 20:34
ΟΠΕΚΕΠΕ: 58 Κρητικοί στο εδώλιο για παράνομες επιδοτήσεις - «Πάρτι» με εικονικά βοσκοτόπια στην... Καστοριά - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 06.05.2026 | 20:28
Περ. Θεσσαλίας για προπονητικό κέντρο Καρδίτσας: «Το έργο θα επανεξετασθεί και θα επαναδημοπρατηθεί» - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 06.05.2026 | 20:22
Άμεση αντιμετώπιση δασικής φωτιάς στην περιοχή του Πετρίλου στην Αργιθέα (ΦΩΤΟ) - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 06.05.2026 | 20:13
Οι Λαρισαίοι και επισκέπτες απόλαυσαν «Γεύσεις του Κόσμου» μπροστά από το αρχαίο θέατρο (ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 06.05.2026 | 20:03
«Λαμπάδιασε» ΙΧ στο κέντρο της Λάρισας την ώρα που έμπαινε σε χώρο στάθμευσης
- ΛΑΡΙΣΑ | 05.05.2026 | 12:05
«Κίνησε το Κουμ παζάρ» στον Τύρναβο από σήμερα...(ΦΩΤΟ +video) - ΛΑΡΙΣΑ | 06.05.2026 | 13:44
Πρωτιά της Λάρισας...είναι η πόλη που συμφέρει να ανοίξει κανείς επιχείρηση στην Ελλάδα - ΔΙΕΘΝΗ | 05.05.2026 | 09:47
Κηδεία με... πάρτι και χορεύτριες - Η τελευταία επιθυμία ενός 58χρονου - ΛΑΡΙΣΑ | 05.05.2026 | 10:22
Σε απόγνωση οι αγρότες στην περιοχή Τυρνάβου από το φουζίκοκο που ρίχνει τους καρπούς στις ροδακινιές (video) - ΕΛΛΑΔΑ | 05.05.2026 | 22:13
Πέθανε ο μαχητικός παπα-Τσάκαλος - ΛΑΡΙΣΑ | 05.05.2026 | 12:41
Παίρνουν δείγμα για την ασθένεια στα δέντρα που αφανίζει σοδειές στον Τύρναβο για να τα στείλουν στο Μπενάκειο (ΦΩΤΟ+video) - ΕΛΛΑΔΑ | 06.05.2026 | 00:32
Ο θάνατος του γιου τον στοίχειωνε : Το μοιραίο τροχαίο και η ενέδρα θανάτου που έστησε στον 21χρονο που θεωρούσε υπαίτιο - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 05.05.2026 | 11:56
Διστάζουν να υπογράψουν συμβόλαια στο βαμβάκι οι παραγωγοί στον κάμπο περιμένοντας μεγαλύτερη άνοδο





































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed