ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑ
Γεωργούλης: Δεν μπήκα στην πολιτική για προσωπικό όφελος- η σχέση του με τον Αγιόκαμπο
Μίλησε και για την πίστη του στον Θεό, με αφορμή τις αγιογραφίες που κάνει.

Μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε ο Αλέξης Γεωργούλης και αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην ενασχόλησή του με την πολιτική και την εμπειρία του ως Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο γνωστός ηθοποιός υπογράμμισε, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» την Τρίτη (27.05.2025) δήλωσε ότι δεν ασχολήθηκε με τα κοινά για προσωπικό όφελος, ενώ ταυτόχρονα ο Αλέξης Γεωργούλης τόνισε ότι θα ήθελε να επιστρέψει στην τηλεόραση.
«Δεν μου λείπει, έκανε τον κύκλο του. Μέχρι και να κλείσει ο κύκλος είχα πάρα πολύ καλή εμπειρία και εικόνα για τη δουλειά που γίνεται στην Ευρωβουλή. Το γεγονός ότι μπήκα μέσα στο παιχνίδι της πολιτικής ενεργά είναι προσφορά. Δηλαδή αυτό που κάνεις πρόκειται να το δώσεις. Δεν μπήκα στην πολιτική για προσωπικό όφελος. Μπαίνεις επειδή πιστεύεις ότι κάτι έχεις να προσφέρεις, δίνει ένα λιθαράκι και μένει σε ένα μεγάλο οικοδόμημα. Από τη στιγμή που το δίνεις είναι το κόσμου. Αυτή ήταν η δική μου ρομαντική προσέγγιση. Πραγματικά, έκλεισε ένας πολύ ωραίος κύκλος και ήταν μία συγκλονιστική εμπειρία», είπε για την εμπειρία του ως Ευρωβουλευτής.
Επίσης, ο Αλέξης Γεωργούλης ανέφερε ότι θα ήθελε να μείνει μόνιμα στον Αγιόκαμπο Λάρισας, από όπου κατάγεται.
«Πηγαινοέρχομαι στον Αγιόκαμπο. Θα το ήθελα να μείνω μόνιμα. Είναι κάτι που μου ανοίγει τον ορίζοντα, μεταφορικά και κυριολεκτικά, και μπορώ και ονειρεύομαι», δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός.
Παράλληλα αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση, αναφέροντας ότι θα ήθελε να κάνει κάτι το οποίο πρόκειται να τον εξελίξει ως καλλιτέχνη.
«Είναι κάτι που το θέλω πάρα πολύ. Κάτι που το έκανα και σαν Ευρωβουλευτής. Θέλω να κάνω κάτι το οποίο να με πάει κάπου αλλού, να μην είναι βιοποριστικός ο λόγος που κάνω μια δουλειά, αλλά εξερευνητικός», υπογράμμισε ο Αλέξης Γεωργούλης.
Τέλος ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε και για την πίστη του στον Θεό, με αφορμή τις αγιογραφίες που κάνει.
«Πιστεύω στη δύναμη της πίστης. Η ενασχόλησή μου είναι με τα ψηφιδωτά, από τη μία είναι για μένα ένα πολύ ωραίο χόμπι γιατί με ηρεμεί. Συνδυάζοντας και την τέχνη αλλά και τη θρησκεία, ανοίγεται ένας πολύ διαφορετικός κόσμος. Στο παρελθόν πήγαινα πιο συχνά στην εκκλησία, αλλά πλέον η συνειδητοποίηση του τι συμβαίνει εκεί είναι μεγαλύτερη», σημείωσε ο Αλέξης Γεωργούλης.
- ΒΟΛΟΣ | 02.01.2026 | 09:59
Πρωτοχρονιά με βουτιά στον Παγασητικό: Σταθερό σημείο αναφοράς η γιορτή του «Ιάσονα» στις Πλάκες Γορίτσας - ΕΛΛΑΔΑ | 02.01.2026 | 09:57
Η Λήμνος στο 100% της, ντυμένη στα λευκά: Η δορυφορική εικόνα που θυμίζει Αρκτικό Kύκλο - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 02.01.2026 | 09:52
Πληρωμή για 102 εκμεταλλεύσεις στη Θεσσαλία λόγω απώλειας εισοδήματος από την ευλογιά - ΕΛΛΑΔΑ | 02.01.2026 | 09:51
2 Ιανουαρίου: Πώς θα λειτουργήσουν σούπερ μάρκετ, τράπεζες και καταστήματα - ΛΑΡΙΣΑ | 02.01.2026 | 09:42
Ντ. Γιαννακόπουλος: Σε έξαρση η γρίπη μέσα στις γιορτές (video) - ΛΑΡΙΣΑ | 02.01.2026 | 09:25
Τροχαίο με δύο τραυματίες έξω από το Μακρυχώρι Λάρισας το απόγευμα της πρωτοχρονιάς - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 02.01.2026 | 09:16
Άγγιξε τους -4 βαθμούς το θερμόμετρο στη Λάρισα-Τακούδης: από αύριο αλκυονίδες (video) - ΕΛΛΑΔΑ | 01.01.2026 | 19:11
Νέα εποχή από σήμερα για τα πειθαρχικά των δημοσίων υπαλλήλων
- ΛΑΡΙΣΑ | 01.01.2026 | 11:00
Τρεις Λαρισαίοι έφυγαν από τη ζωή - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 01.01.2026 | 12:08
Αρκετά χιόνια ακόμη και τα πεδινά και κρύο προβλέπει για τον Ιανουάριο ο Φάνης Χατζηγρίβας - ΛΑΡΙΣΑ | 01.01.2026 | 09:31 | video
Ρεβεγιόν στους δρόμους για τους αγρότες: Στο μπλόκο της Νίκαιας έστησαν σούβλες με ζεστό κρασί και ζωντανή μουσική (ΦΩTO) - ΛΑΡΙΣΑ | 01.01.2026 | 01:18
Λαμπερή υποδοχή για το 2026 από τον Δήμο Λαρισαίων με πυροτεχνηματα και συναυλία του Δώρου Δημοσθένους (ΦΩΤΟ+video) - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 01.01.2026 | 09:58
Δεκάδες περιστατικά μεθης νεαρών αντιμετώπισε τη νύχτα της πρωτοχρονιάς το ΕΚΑΒ Θεσσαλίας - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 01.01.2026 | 10:11
Αυτός είναι ο αναπληρωτής Περιφερειάρχης Θεσσαλίας - ΛΑΡΙΣΑ | 01.01.2026 | 11:21
Με λαμπρότητα και παρουσία των αρχών η πανηγυρική θεία λειτουργία για το νέο έτος στον Άγιο Αχίλλιο (ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 01.01.2026 | 10:34
Οι αστυνομικοί της Λάρισας τήρησαν για ακόμη μια χρονιά το έθιμο-έκοψαν την πίτα σε περιπολικό (ΦΩΤΟ)










































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed