ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑ
Σε δομή φιλοξενίας μεταφέρονται τα δύο παιδιά που έχουν κακοποιηθεί
Απολογείται σήμερα ο σύντροφος της μητέρας τους

Σε δομή φιλοξενίας για παιδιά αναμένεται να μεταφερθούν τα δύο αδέρφια στη Λάρισα που έχουν πέσει θύματα κακοποίησης.
Τα δύο παιδιά ηλικίας 5 και 6 ετών που φέρουν εμφανή σημάδια κακοποίησης, με εγκαύματα από σβησμένα τσιγάρα στα σώματά τους φιλοξενούνται προσωρινά στο νοσοκομείο Λάρισας.
Για σήμερα (23.05.2025) στο μεταξύ μεταφέρθηκε η απολογία του 50χρονου συντρόφου της μητέρας των παιδιών. Τον άνδρα έχουν εμπλέξει τα παιδιά στην υπόθεση, καθώς όπως είπαν στους παιδοψυχίατρους του νοσοκομείου Λάρισας ότι είναι ο υπαίτιος για τα εγκαύματα στο σώμα τους.
Το κουβάρι της βάναυσης κακοποίησης σιγά σιγά ξετυλίγεται και πραγματικά σοκάρει, με τα όσα φριχτά βίωναν τα δύο παιδιά ηλικίας 5 και 6 χρονών στα χέρια της μητέρας τους και του φίλου της.
Σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων του χωριού, η 32χρονη μητέρα, ο 50χρονος σύντροφος της καθώς και τα δύο παιδάκια, έμεναν όλοι μαζί σε ένα δωμάτιο.
«Εκείνο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι μέσα σ’ ένα μικρό σπίτι, στο οποίο έμενε με τα δυο της τα παιδάκια, ήταν μαζί και ο φίλος της, ας το πούμε έτσι, o ταξιτζής. Τα παιδάκια, εκείνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν είχαν ένα ύφος χαρούμενο, γενικά», λέει γειτόνισσα της 32χρονης.
Την ίδια ώρα σοκάρει τα όσα λέει στο MEGA και την εκπομπή Live News ο πρώην σύντροφος της 32χρονης στην Κύπρο, ο οποίος καταγγέλλει ότι το παιδί που είχαν μαζί και το οποίο μεγάλωνε η ίδια μετά τον χωρισμό τους, της το πήρε η πρόνοια καθώς κατέληξε στο νοσοκομείο με ενδείξεις υποσιτισμού.
«Όταν αρρώστησε το μωρό και πήγε στο νοσοκομείο, οι γιατροί επικοινώνησαν με το γραφείο ευημερίας και είπαν ότι αμελούσε το μωρό και δεν το φρόντιζε. Αφού το γραφείο ευημερίας την έβγαλαν ανίκανη μητέρα μετά από αυτό και είπαν ότι αμελούσε το μωρό και δεν το πρόσεχε».
Κάτοικοι στο χωριό, λένε ότι βοηθούσαν την 32χρονη καθώς η οικονομική της κατάσταση δεν ήταν καλή, όμως δεν κατάλαβαν τι περνούσαν τα δυο παιδιά, στα χέρια της μητέρας και του συντρόφου της.
Στο νηπιαγωγείο οι γονείς των συμμαθητών τους αν και τα έβλεπαν παραμελήματά, δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι είναι θύματα κακοποίησης. Όπως είπαν, η μητέρα τους τα έφερνε στο σχολείο ωστόσο δεν είχε επαφές με τους άλλους γονείς.
Η 32χρονη μητέρα εξακολουθεί να κρατείται και σήμερα Παρασκευή (23.05.2025) θα οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.
Πηγή: newsit.gr
- ΛΑΡΙΣΑ | 18.01.2026 | 20:48
Χρήστος Κέλλας: Σταθερή στήριξη της επιχειρηματικότητας και της αγροδιατροφής με έμφαση στη Θεσσαλία - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 18.01.2026 | 20:44
Με 14 αιτήματα αύριο στο Μαίμου οι αγρότες– Κόστος παραγωγής, χαμένο εισόδημα και κτηνοτροφία στο επίκεντρο - ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 18.01.2026 | 19:05
Μεγάλη νίκη για την ΑΕΛ με 1-0 επί του Άρη με Σαγκαλ- πρώτη φετινή νίκη στο ΑΕΛ FC Arena - ΛΑΡΙΣΑ | 18.01.2026 | 18:17
Δήμος Λαρισαίων: Η Φαλάνη χρειάζεται έργα, όχι μαθήματα υποκρισίας - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ | 18.01.2026 | 18:07
Έρχεται κρατική επιδότηση για αλλαγή αυτοκινήτου – Πότε αρχίζει και ποιοι θα είναι δικαιούχοι - ΕΛΛΑΔΑ | 18.01.2026 | 17:51
Θρίλερ στα 2.000 μέτρα στον Ταΰγετο: 4 από τους 8 εγκλωβισμένους ορειβάτες έχουν τραυματιστεί - ΒΟΛΟΣ | 18.01.2026 | 17:46
Βόλος: Δελφίνι εντοπίστηκε νεκρό με δεμένο το ρύγχος του στα Πλατανίδια - ΕΛΛΑΔΑ | 18.01.2026 | 17:38
Τραγωδία στη Λήμνο: Νεκρός ανασύρθηκε ο 20χρονος που έπεσε με τη μοτοσικλέτα του σε γκρεμό
- ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 17.01.2026 | 12:01
Τακούδης: «Κλειδώνουν» οι χιονοπτώσεις και στα πεδινά της Θεσσαλίας - Τρίτη προς Τετάρτη χιόνι και μέσα στη Λάρισα (video) - ΛΑΡΙΣΑ | 17.01.2026 | 11:05
Λάρισα: Καταδίκη γνωστού γιατρού του Πανεπιστημιακού για ανθρωποκτονία από αμέλεια! - ΛΑΡΙΣΑ | 17.01.2026 | 10:57
Επτά Λαρισαίοι έφυγαν από τη ζωή - ΛΑΡΙΣΑ | 17.01.2026 | 11:40
Δύσκολες ώρες για τον «στρατηγό» του μπλόκου της Νίκαιας Ρίζο Μαρούδα-απεβίωσε ο πατέρας του - ΕΛΛΑΔΑ | 17.01.2026 | 09:35
Χιόνια, βροχές και πολικό ψύχος «χτυπούν» την χώρα από σήμερα – Έρχεται νέο χαμηλό βαρομετρικό - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 18.01.2026 | 10:48
Τακούδης- επικαιροποίηση: Πάνω από μισό μέτρο χιόνι στα ορεινά Δυτ. Θεσσαλίας- πιθανή χιονόπτωση από Τρίτη στα αστικά κέντρα - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 18.01.2026 | 12:01
Επιπλέον 25 ευρώ για το βαμβάκι, 15 ευρώ στο σιτάρι ως στρεμματική ενίσχυση για το 2025 μέσω των eco-schemes - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 18.01.2026 | 12:32
Γιατί η Αθήνα θέλει να φύγει ως καλλιέργεια το βαμβάκι από τη Θεσσαλία και τη χώρα

































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed
