ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑ
Οι εφιαλτικές στιγμές που βίωναν τα κακοποιημένα παιδιά της 32χρονης – «Έπεφταν κάτω από την πείνα κι εκείνη αδιαφορούσε»
Γείτονες υποστηρίζουν ότι η προφυλακισμένη μητέρα επικαλούνταν οικονομικές δυσκολίες για να εξασφαλίζει δωρεάν φαγητό

Γείτονες υποστηρίζουν ότι η προφυλακισμένη μητέρα επικαλούνταν οικονομικές δυσκολίες για να εξασφαλίζει δωρεάν φαγητό και στέγη. Τα ανήλικα αδερφάκια ήταν αβάφτιστα κι είχαν προβλήματα ομιλίας, με το 5χρονο αγοράκι να βγάζει μόνο κραυγές
Νέα σοκαριστικά στοιχεία για την υπόθεση της συστηματικής κακοπoίησης των δύο μικρών παιδιών, ηλικίας 5 και 6 ετών, στη Λάρισα, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Η 32χρονη μητέρα των δύο παιδιών από τη Λάρισα, σε βάρος της οποίας είχε ασκηθεί δίωξη για ενδοοικογενειακή βία, βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, οδηγήθηκε στη φυλακή σήμερα (21.05.25) μετά την απολογία της για την υπόθεση κακοποίησης της 6χρονης κόρης της και του 5χρονου γιου της.
Όπως μετέδωσε η εκπομπή Live News, επικαλούμενη μάρτυρες από το χωριό, όπου ζούσε η 32χρονη στη Λάρισα, τα παιδιά, τα κορμάκια των οποίων ήταν γεμάτα από σημάδια που παραπέμπουν σε κάψιμο από τσιγάρα, ήταν παραμελημένα και νηστικά.
«Τα παιδιά έπεφταν κάτω από την πείνα κι εκείνη αδιαφορούσε», δήλωσε μάρτυρας στο Live News.
Η νεαρή μητέρα επικαλούνταν οικονομικές δυσκολίες για να αποσπά δωρεάν στέγη και φαγητό από τη γειτονιά, ενώ σύμφωνα με το Live News όσο κι αν κάτοικοι του χωριού κινητοποιούνταν για να της βρουν δουλειά, εντούτοις εκείνη έφευγε αμέσως από όποια εργασία αναλάμβανε.
Ενδεικτικό το γεγονός ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε αποχωρήσει από τρεις εταιρείες καθαρισμού.
Σύμφωνα με το Live News, τα κακοποιημένα παιδιά, παρουσίαζαν και προβλήματα ομιλίας, με το 5χρονο αγοράκι να βγάζει μόνο κραυγές μέχρι και πριν λίγο καιρό.
Μάλιστα, και τα δύο ήταν αβάφτιστα, καθώς η 32χρονη υποστήριζε πως δεν είχε χρήματα για το μυστήριο.
Υπενθυμίζεται ότι η ίδια, σύμφωνα με πληροφορίες, προανακριτικά έχει υποστηρίξει ότι δεν έχει καμία εμπλοκή, υποδεικνύοντας ως υπεύθυνο τον εν διαστάσει σύζυγό της, τον οποίο είχε καταγγείλει στο παρελθόν για βία σε βάρος της και το δικαστήριο εκκρεμεί.
Ωστόσο δεν έπεισε τους δικαστικούς λειτουργούς που αποφάσισαν την προφυλάκισή της.
Από την άλλη, ο 50χρονος ταξιτζής στο επάγγελμα, στις 07.30 σήμερα το πρωί συνοδεία του δικηγόρου του πέρασε το κατώφλι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας και παραδόθηκε μετά το ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί εις βάρος του.
Τον ταξιτζή φέρεται να έχουν κατονομάσει τα παιδιά ως υπεύθυνο για την κακοποίησή τους μιλώντας στους παιδοψυχίατρους του νοσοκομείου.
Γύρω στις 12 το μεσημέρι ο 50χρονος έφτασε στο δικαστικό Μέγαρο Λάρισας για να απολογηθεί και τελικά πήρε προθεσμία για αύριο το πρωί.
Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας κατηγορείται για την πράξη της σωματικής βλάβης σε βάρος ανηλίκου υπό την έννοια της προκλήσεως έντονου σωματικού ψυχικού πόνου ικανού να επιφέρει σοβαρή ψυχική βλάβη σε βάρος ανηλίκου κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.
Το ένταλμα σε βάρος του 50χρονου ταξιτζή στο επάγγελμα, ενεργοποιήθηκε από τις δικαστικές αρχές μετά την εξέταση των δύο παιδιών από την παιδοψυχίατρο η οποία μίλησε μαζί τους και ανέφερε πως προκύπτουν επιβαρυντικά στοιχεία μετά από όσα της ανέφεραν τα δύο ανήλικα.
- ΛΑΡΙΣΑ | 17.01.2026 | 23:14
Τέθηκαν οι στόχοι από το Επιμελητήριο Λάρισας στην κοπή της πίτας- Κουρέτας: μοναδικά τα θεσσαλικά αγροτικά προϊόντα (ΦΩΤΟ) - ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 17.01.2026 | 20:26
Πλήρωσε την αστοχία του στις βολές ο ΑΣΚ κι έχασε από την ΑΕΚ (71-79) - ΛΑΡΙΣΑ | 17.01.2026 | 19:21
Υπέρβαση ορίων συγκέντρωσης αέριων ρύπων στη Λάρισα - ΔΙΕΘΝΗ | 17.01.2026 | 19:17
Ο Τραμπ επιβάλλει δασμούς σε 8 χώρες της Ευρώπης επειδή δεν στηρίζουν το πλάνο του για τη Γροιλανδία - ΛΑΡΙΣΑ | 17.01.2026 | 19:11
Δημητριάδος Ιγνάτιος: «Ο Θεός ζητά την αγάπη της καρδιάς μας» - Λαμπρή η πανήγυρις των Αγίων Αντωνίων στην Αγιά - ΛΑΡΙΣΑ | 17.01.2026 | 19:05
Σοβαρές ενστάσεις για τη Δράση μείωσης αποτυπώματος άνθρακα σε αρόσιμες καλλιέργειες θέτει ο Βασίλης Κόκκαλης - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 17.01.2026 | 19:01
Αγρότες: Δυσπιστία για τη συνάντηση της Δευτέρας – Ψαλιδίζει τις προσδοκίες ο Μητσοτάκης - ΛΑΡΙΣΑ | 17.01.2026 | 18:56
Ε.Λιακουλη : «Απαράδεκτες οι σκέψεις για κλείσιμο των ΕΛΤΑ σε Φάρσαλα και συνολικά στο νομό »
- ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 16.01.2026 | 10:14
Τακούδης: Aπό αύριο αρχίζουν οι χιονοπτώσεις-Τρίτη, Τετάρτη πιο έντονες και στα πεδινά της Θεσσαλίας - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 17.01.2026 | 12:01
Τακούδης: «Κλειδώνουν» οι χιονοπτώσεις και στα πεδινά της Θεσσαλίας - Τρίτη προς Τετάρτη χιόνι και μέσα στη Λάρισα (video) - ΛΑΡΙΣΑ | 17.01.2026 | 10:57
Επτά Λαρισαίοι έφυγαν από τη ζωή - ΕΛΛΑΔΑ | 17.01.2026 | 09:35
Χιόνια, βροχές και πολικό ψύχος «χτυπούν» την χώρα από σήμερα – Έρχεται νέο χαμηλό βαρομετρικό - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 16.01.2026 | 11:34
Politico για ευλογιά στην Ελλάδα: Γιατί η κυβέρνηση δεν θέλει τα εμβόλια που προσφέρουν οι Βρυξέλλες - ΕΛΛΑΔΑ | 16.01.2026 | 10:40
Ο Ανεστίδης ζήτησε σήμερα «συγγνώμη» για τις ύβρεις κατά Μητσοτάκη και επιμένει ότι θα πάει στο Μαξίμου - ΛΑΡΙΣΑ | 17.01.2026 | 11:40
Δύσκολες ώρες για τον «στρατηγό» του μπλόκου της Νίκαιας Ρίζο Μαρούδα-απεβίωσε ο πατέρας του - ΕΛΛΑΔΑ | 16.01.2026 | 15:23
Καιρός: Έρχεται τετραήμερο ουκρανικό ψύχος – Χιόνια σε χαμηλά υψόμετρα και ισχυροί βοριάδες


































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed
