ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑ
Λάρισα: Ζωγραφιές στα γεννητικά όργανα έχουν τα δύο παιδιά-Ο μυστηριώδης «Γιάννης»
Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την φρικτή κακοποίηση που έχουν υποστεί δύο αδέρφια 5 και 6 ετών στη Λάρισα.
Το γεγονός πως τα παιδιά κακοποιούνται καταγγέλθηκε από τους γιατρούς του νοσοκομείου Λάρισας, μετά από επίσκεψη στα επείγοντα καθώς το 6χρονο κοριτσάκι είχε έντονο και παρά τη διστακτικότητα της μητέρας να πάνε στο κέντρο υγείας.
Τα παιδάκια φέρουν σημάδια παλιά και πιο πρόσφατα από καύτρα τσιγάρου, ενώ, όπως τόνισε ο συνήγορος του πατέρα, κ. Κωνσταντίνος Γαλανός, το 5χρονο αγόρι έχει ζωγραφιές στα γεννητικά του όργανα.
«Στα χρόνια που ασκώ την δικηγορία τα ευρήματα είναι συγκλονιστικά. Υπάρχουν εκτεταμένες εκδορές και δερματικές βλάβες και στο αγοράκι και στο κοριτσάκι στα άκρα και στα μάγουλα. Αυτό που έκανε εντύπωση στην ειδικευόμενη γιατρό που τα εξέτασε, ήταν ότι είχαν ζωγραφιές στον ποπό και στο πέος του αγοριού, ζωγραφιές που ήταν αδύνατο να γίνουν από το ίδιο το αγόρι, ήταν σχεδιασμένες με ιδιαίτερη ομοιομορφία, και η γιατρός κατέληξε ότι τις έχει κάνει κάποιο τρίτο χέρι.
Ο μυστηριώδης «Γιάννης» που κατονόμασαν τα παιδιά
Το παιδάκι έλεγε ότι τα σημάδια τα «έχει κάνει ο μπαμπάς μας». Όταν ρώτησε η γιατρός όνομα, είπε ο Γιάννης, ο μπαμπάς όμως δεν λέγεται Γιάννης. Ασκήθηκε ποινική δίωξη και αναζητείται ο μυστηριώδης «Γιάννης», τον οποίο το 5χρονο αγόρι κατονόμασε ως κακοποιητή του.
«Έχει ασκηθεί ποινική δίωξη και στον βιολογικό πατέρα, διότι καταγγέλλει η μητέρα των παιδιών, ότι ήρθε ο μπαμπάς στη Λάρισα στις 10 Μαΐου. Ο πατέρας δεν ήρθε ποτέ στη Λάρισα το τελευταίο οχτάμηνο. Υπάρχουν αποδείξεις ότι εκείνη την ημέρα εργαζόταν, θα έρθουν και μάρτυρες, θα απολογηθεί τη Δευτέρα για τα αδικήματα αυτά, δηλαδή της σωματικής ενδοοικογενειακής βλάβης», συμπλήρωσε ο συνήγορος.
Μάλλον η μητέρα προσπαθεί να καλύψει κάποιον κύριο Γιάννη. Ο μπαμπάς τότε εργαζόταν στην Λιβαδιά. Οι βλάβες είναι εκτεταμένες, πραγματικά δεν μπορώ να συγκρατηθώ. Άλλα σημάδια ήταν πρόσφατα και άλλα παλιά, εξαμήνου, πενταμήνου. Ο κ. Γιάννης και η μαμά κατηγορούνται και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Είναι τραγικά και σοκαριστικά όλα αυτά, δεν έχω λόγια. Ερευνάται και η σεξουαλική κακοποίηση», συμπλήρωσε.
Αύριο στον ανακριτή η 32χρονη μητέρα
Η 32χρονη, που αύριο Τετάρτη 21 Μαΐου αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή, αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή, ισχυριζόμενη πως τα σημάδια είναι απλώς τσιμπήματα από έντομα που τα παιδιά έξυναν. Δηλώνει επίσης ότι δεν καπνίζει.
Ο πατέρας, από την πλευρά του, ανέφερε πως δεν πιστεύει ότι η μητέρα κακοποίησε τα παιδιά με τσιγάρα, αλλά την κατηγορεί για αδιαφορία και αδυναμία προστασίας τους.
«Κανείς δεν μας αγαπά»
Τα δύο παιδιά, που αυτή τη στιγμή φιλοξενούνται και παρακολουθούνται από γιατρούς και ψυχολόγους στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Λάρισας, φέρονται να δήλωσαν συγκλονισμένα ότι «κανείς δεν τα αγαπά» και ότι άντρες τούς φέρονταν άσχημα.
Ο εισαγγελέας ανηλίκων αναμένεται να δώσει τις επόμενες ημέρες κατευθύνσεις για το μέλλον των παιδιών, αναφέρει η ΕΡΤ.
«Μ… έπρεπε να μην έρθουμε, είδαν τις πληγές στα παιδιά»
Δεν χωρά ανθρώπου νους τη φρικαλεότητα που υπέστησαν τα δύο ανήλικα παιδάκια 5 και 6 ετών αντίστοιχα, από την ίδια τους τη μητέρα στη Λάρισα, η οποία φέρεται να έσβηνε τσιγάρα επάνω τους, καθώς έφεραν σημάδια στο σώμα τους.
Η αστυνομία συνέλαβε τη μητέρα τους, ενώ η έρευνα για την υπόθεση συνεχίζεται με μηνύματα και ηχητικά ντοκουμέντα που έστελνε η μητέρα τους, εγείρει πληθώρα ερωτημάτων.
Το STAR έφερε στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες από τα σημάδια που αντίκρυσαν οι γιατροί στα χέρια και στα πόδια των παιδιών από τα σβησμένα τσιγάρα.
στη Λάρισα δύο αδελφάκια φαίνεται οτι έχουν κακοποιηθεί βάναυσα, αφού στα κορμάκια τους έσβηναν τσιγάρα
Ο εφιάλτης για τα δυο αδελφάκια αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα πήγε στο νοσοκομείο Λάρισας μαζί με τα δύο παιδιά της, καθώς το κοριτσάκι αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά… Μάλιστα η 32χρονη φέρεται να πήγε στο νοσοκομείο μετά από παρότρυνση γειτόνισσάς της. «Της είπα ότι το κορίτσι δεν το ακούω καλά, έχει πολύ βήχα, ήταν λίγο διστακτική, λέω “θα σε πάω εγώ με το αυτοκίνητό μου και μετά θα φύγω”» είπε η γειτόνισσα.
«Είδαν τις πληγές – Φοβάμαι θα καλέσουν την πρόνοια»
Οι γιατροί βλέποντας τα σημάδια στα σώματα των παιδιών δεν έμειναν άπραγοι και κάλεσαν άμεσα την αστυνομία. Όταν το αντιλήφθηκε η μητέρα πανικοβλήθηκε και άρχισε να ανησυχεί. «Μ… έπρεπε να μην έρθουμε γιατί είδαν τις πληγές εδώ στα παιδιά και φοβάμαι μη μου κάνουν παράπονα και καλέσουν πρόνοιες και τέτοια έπρεπε να μην τα φέρουμε τα παιδιά. Εγώ φοβάμαι τέτοια πράγματα δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανέναν».
«Είναι σπυράκια», έλεγε στους γείτονες για τα σημάδια των παιδιών
Οι αστυνομικοί της πέρασαν χειροπέδες για την κακοποίηση των παιδιών της. «Τα σημάδια εγώ τα έβλεπα εδώ και πάρα πολύ καιρό. Υπήρχαν τα σημάδια αυτά και στο αγοράκι και το κοριτσάκι. Τη ρώτησα και μου είπε “ξύνονται και κάνουν πληγές έτσι έκανα και εγώ μικρή”», λέει γειτόνισσα.
Πηγή: newsbomb.gr
- ΒΟΛΟΣ | 27.04.2026 | 21:47
Σοκ σε Αλμυρό, Ν. Αγχίαλο – 44χρονη μητέρα δύο παιδιών σκοτώθηκε σε τροχαίο με μηχανάκι - ΒΟΛΟΣ | 27.04.2026 | 21:43
Θλίψη στον Βόλο για τον χαμό 62χρονης μητέρας τεσσάρων παιδιών – Εφυγε από τη ζωή η Αγγελική Μαγδαληνή Σίμου – Κεφαλά - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 27.04.2026 | 21:39
Φ. Στάθης: επίκειται συνάντηση της επιτροπής προώθησης του φράγματος Μουζακίου με τον Θ. Κοντογεώργη - ΒΟΛΟΣ | 27.04.2026 | 21:36
Στα Λεχώνια ο Αχιλλέας Μπέος – Επί τάπητος τα θέματα της καθημερινότητας και του νερού - ΛΑΡΙΣΑ | 27.04.2026 | 21:25
Η τρίτη ηλικία στον Τύρναβο ξαναβρήκε το στέκι της (ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 27.04.2026 | 21:19
Μάξιμος Χαρακόπουλος: Διπλάσια προγράμματα κοινωνικού - ιαματικού τουρισμού για Θεσσαλία - ΤΡΙΚΑΛΑ | 27.04.2026 | 21:00
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και εγγύηση ο ένας εκ των διευθυντών της ΒΙΟΛΑΝΤΑ - ΕΛΛΑΔΑ | 27.04.2026 | 20:53
Σοβαρό τροχαίο στην Κέρκυρα: Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε μητέρα και γιό
- ΕΛΛΑΔΑ | 27.04.2026 | 16:31
Ανατροπή στον καιρό: Omega Block και La Niña χτυπούν – Πότε έρχεται ψυχρή εισβολή, κίνδυνος παγετού στα δέντρα - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 27.04.2026 | 11:59
Τακούδης: Χειμωνιάτικο σκηνικό αρχές Μάη με χιόνια στα ορεινά της Θεσσαλίας- αύριο πιο σαφής πρόβλεψη για πρωτομαγιά (video) - ΒΟΛΟΣ | 27.04.2026 | 21:47
Σοκ σε Αλμυρό, Ν. Αγχίαλο – 44χρονη μητέρα δύο παιδιών σκοτώθηκε σε τροχαίο με μηχανάκι - ΛΑΡΙΣΑ | 27.04.2026 | 08:36
Πέντε Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΛΑΡΙΣΑ | 27.04.2026 | 11:31
Δίκη Τεμπών: Η παράσταση υποστήριξη κατηγορίας από το Δημόσιο για σταθμάρχη και στελέχη ΟΣΕ προκάλεσε οργή στους συγγενείς - ΛΑΡΙΣΑ | 27.04.2026 | 13:16
Απρόοπτο στη δίκη Τεμπών: ανέβασε πίεση η πρόεδρος και διέκοψε για αύριο -αντιδρά η Κωνσταντοπούλου στην παράσταση δημοσίου - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 27.04.2026 | 11:10
Νέος σεισμικός χάρτης: Πέντε ζώνες επικινδυνότητας – Πoυ βρίσκεται η Θεσσαλία - ΛΑΡΙΣΑ | 27.04.2026 | 10:22
Δίκη Τεμπών: Το δημόσιο δηλώνει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας σε 4 κατηγορουμένους – Ένταση στην αίθουσα








































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed