ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑ
Λάρισα: Ο 21χρονος πήγε για καφέ με τον πατέρα του μετά τον φόνο - «Αγαπούσα τη μητέρα μου»
Κατά την διάρκεια της συνάντησης τους ο πατέρας του έδωσε 20 ευρώ για να φάνε με την μητέρα του

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την δολοφονία της 52χρονης μητέρας με πολλαπλές μαχαιριές από τα χέρια του ίδιου της του γιου στη Λάρισα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, μόλις μερικές ώρες μετά το ειδεχθές έγκλημα του, ο 21χρονος συνέχισε κανονικά το πρόγραμμά του, καθώς πήγε για... καφέ με τον πατέρα του.
Δύο ώρες πριν μεταφέρει τη σορό της μητέρας του με τον εξάδελφό του, o 21χρονος συναντήθηκε με τον πατέρα του στο κέντρο της πόλης όπου ήπιαν καφέ για τουλάχιστον μία ώρα. Μάλιστα, είπε στον πατέρα του ότι ήταν προβληματισμένος καθώς έψαχνε για δουλειά και μάλιστα κανόνισαν ότι το Σαββατοκύριακο θα πήγαινε στο χωριό για να τον δει.
Του έδωσε 20 ευρώ για να φάει με τη μητέρα του
Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός πως ο πατέρας του 21χρονου - δίχως φυσικά να γνωρίζει για την δολοφονία - κατά την διάρκεια της συνάντησής του με τον γιο του, του έδωσε 20 ευρώ, προκειμένου να ψωνίσει φαγητό για τον ίδιο και την μητέρα του.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή όσο οι δύο τους ήταν για καφέ, το βλέμμα του πατέρα έπεσε πάνω στα παπούτσια του 21χρονου και σε έναν περίεργο λεκέ που εντόπισε, ωστόσο δεν κατάλαβε ότι είχαν αίμα.
Ο μητροκτόνος ήταν ατάραχος και σε αυτήν την συνάντηση όπως και στο κελί όταν τον επισκέφθηκε ο πατέρας του για να τον ρωτήσει γιατί έκανε το έγκλημα. Ατάραχος ήταν και την Παρασκευή 16 Μαϊου την ώρα που άκουσε ότι θα προφυλακιστεί.
Μάλιστα ζήτησε από τους αστυνομικούς να φάει κι εκείνοι του έφεραν ένα σάντουιτς. Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι ούτε ένας από τους συγγενείς του δεν ήταν χθεςστο πλευρό του.
«Aγαπούσα τη μητέρα μου - Ζητάω συγγνώμη»
Ο μητροκτόνος έμεινε δύο ώρες στο γραφείο της ανακρίτριας. Ζήτησε συγγνώμη για το φονικό.
«Έχω μετανιώσει. Ζητώ συγγνώμη. Είχα καλές σχέσεις με την μάνα μου. Την αγαπούσα. Ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω τι της έκανα», είπε.
Ο 21χρονος επαναλάμβανε συνεχώς ότι δεν ήθελε να κάνει κακό στην μητέρα του. Δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα τι έχει κάνει αφού όπως υποστήριξε στην ανακρίτρια επειδή ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και κάνναβης θόλωσε και δεν ξέρει πώς βρέθηκε ξαφνικά με ένα κουζινομάχαιρο να δολοφονεί την μητέρα του.
Προφυλακίστηκε ο 21χρονος μητροκτόνος
Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα ο 21χρονος μητροκτόνος, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονίας της 52χρονης μητέρας του Λουίζας Ρίνη, εντός του διαμερίσματος στο οποίο διέμεναν μαζί στο κέντρο της Λάρισας.
Ο 21χρονος μητροκτόνος με σκυμμένο το κεφάλι και χωρίς να πει λέξη, οδηγήθηκε στις Αρχές προκειμένου να απολογηθεί.
Οι πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο 21χρονος μητροκτόνος είναι ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και κατοχή και χρήση ναρκωτικών ουσιών.
Παράλληλα ελεύθερος υπό όρους αφέθηκε ο εξάδελφός του, ο οποίος απειλήθηκε για να τον βοηθήσει να μετακινήσουν τη σορό της θείας του, όπως υποστηρίζει ο συνήγορός του και κατηγορείται για το πλημμέλημα της υπόθαλψης εγκληματία.
- ΤΡΙΚΑΛΑ | 28.01.2026 | 00:30
Εργοστάσιο «Βιολάντα»: Βρέθηκε τρύπα σε σωλήνες προπανίου -Βαρύτατες κατηγορίες για τον ιδιοκτήτη, τι λέει η εταιρεία - ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 28.01.2026 | 00:24
Φίλαθλος του Δικέφαλου πέθανε από ανακοπή στο άκουσμα της είδησης του πολύνεκρου τροχαίου στη Ρουμανία - ΛΑΡΙΣΑ | 27.01.2026 | 22:40
Αναστολή εκδηλώσεων του Δήμου Λαρισαίων λόγω της τραγωδίας στα Τρίκαλα - ΤΡΙΚΑΛΑ | 27.01.2026 | 22:34
Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της Βιολάντα και δύο στελέχη μετά την τραγωδία στα Τρίκαλα - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 27.01.2026 | 22:26
Μητσοτάκης: Κρίσιμο το επόμενο τρίμηνο για την ευλογιά –Όχι στο εμβόλιο ναι στα αυστηρά μέτρα βιοασφάλειας - ΛΑΡΙΣΑ | 27.01.2026 | 22:17
Συλλαλητήριο από το Εργατικό Κέντρο Λάρισας για την τραγωδία στη Βιολάντα: « Ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας» (ΦΩΤΟ) - ΤΡΙΚΑΛΑ | 27.01.2026 | 22:02
Τρίκαλα: Συγκλονίζει ο σύζυγος της Βασιλικής -«Πήγανε τζάμπα, θα ήθελα να είχα φύγει εγώ και να ζούσε η γυναίκα μου» - ΔΙΕΘΝΗ | 27.01.2026 | 21:54
Εικόνες από το τροχαίο στη Ρουμανία – Αμορφη μάζα το βαν με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ
- ΤΡΙΚΑΛΑ | 27.01.2026 | 07:24
Η τελευταία φωτό των γυναικών που χάθηκαν στη Βιολάντα -Λίγες ώρες πριν, στην πρωτοχρονιάτικη πίτα, σοκάρει η τραγωδία - ΔΙΕΘΝΗ | 27.01.2026 | 16:13
Σοκαριστικό τροχαίο με οπαδούς του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία -Επτά οι νεκροί μετά τη σύγκρουση βαν με φορτηγό - ΤΡΙΚΑΛΑ | 27.01.2026 | 09:48
Νέα ανακοίνωση της «Βιολάντα»: Καταβολή μόνιμου μηνιαίου μισθού στις οικογένειες των θυμάτων – στήριξη και των παιδιών - ΤΡΙΚΑΛΑ | 27.01.2026 | 07:59
Τραγωδία στα Τρίκαλα: Εργαζόμενη σώθηκε γιατί αρρώστησε το παιδί της - ΛΑΡΙΣΑ | 27.01.2026 | 09:31
Τρεις Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 27.01.2026 | 10:20
«Βιολάντα»: Θρήνος σε Προάστιο και Αγναντερό για τις δύο νεκρές εργαζόμενες - ΤΡΙΚΑΛΑ | 27.01.2026 | 09:40
Θρήνος για τις 5 εργάτριες που χάθηκαν στο εργοστάσιο της Βιολάντα, οι τελευταίες φωτογραφίες από την κοπή της πίτας - ΤΡΙΚΑΛΑ | 27.01.2026 | 13:22
Διαρροή αερίου και έκρηξη στους φούρνους δείχνουν τα πρώτα ευρήματα για την τραγωδία στο εργοστάσιο της Βιολάντα



































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed
