ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑ
Λάρισα: Ο 21χρονος πήγε για καφέ με τον πατέρα του μετά τον φόνο - «Αγαπούσα τη μητέρα μου»
Κατά την διάρκεια της συνάντησης τους ο πατέρας του έδωσε 20 ευρώ για να φάνε με την μητέρα του

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την δολοφονία της 52χρονης μητέρας με πολλαπλές μαχαιριές από τα χέρια του ίδιου της του γιου στη Λάρισα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, μόλις μερικές ώρες μετά το ειδεχθές έγκλημα του, ο 21χρονος συνέχισε κανονικά το πρόγραμμά του, καθώς πήγε για... καφέ με τον πατέρα του.
Δύο ώρες πριν μεταφέρει τη σορό της μητέρας του με τον εξάδελφό του, o 21χρονος συναντήθηκε με τον πατέρα του στο κέντρο της πόλης όπου ήπιαν καφέ για τουλάχιστον μία ώρα. Μάλιστα, είπε στον πατέρα του ότι ήταν προβληματισμένος καθώς έψαχνε για δουλειά και μάλιστα κανόνισαν ότι το Σαββατοκύριακο θα πήγαινε στο χωριό για να τον δει.
Του έδωσε 20 ευρώ για να φάει με τη μητέρα του
Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός πως ο πατέρας του 21χρονου - δίχως φυσικά να γνωρίζει για την δολοφονία - κατά την διάρκεια της συνάντησής του με τον γιο του, του έδωσε 20 ευρώ, προκειμένου να ψωνίσει φαγητό για τον ίδιο και την μητέρα του.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή όσο οι δύο τους ήταν για καφέ, το βλέμμα του πατέρα έπεσε πάνω στα παπούτσια του 21χρονου και σε έναν περίεργο λεκέ που εντόπισε, ωστόσο δεν κατάλαβε ότι είχαν αίμα.
Ο μητροκτόνος ήταν ατάραχος και σε αυτήν την συνάντηση όπως και στο κελί όταν τον επισκέφθηκε ο πατέρας του για να τον ρωτήσει γιατί έκανε το έγκλημα. Ατάραχος ήταν και την Παρασκευή 16 Μαϊου την ώρα που άκουσε ότι θα προφυλακιστεί.
Μάλιστα ζήτησε από τους αστυνομικούς να φάει κι εκείνοι του έφεραν ένα σάντουιτς. Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι ούτε ένας από τους συγγενείς του δεν ήταν χθεςστο πλευρό του.
«Aγαπούσα τη μητέρα μου - Ζητάω συγγνώμη»
Ο μητροκτόνος έμεινε δύο ώρες στο γραφείο της ανακρίτριας. Ζήτησε συγγνώμη για το φονικό.
«Έχω μετανιώσει. Ζητώ συγγνώμη. Είχα καλές σχέσεις με την μάνα μου. Την αγαπούσα. Ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω τι της έκανα», είπε.
Ο 21χρονος επαναλάμβανε συνεχώς ότι δεν ήθελε να κάνει κακό στην μητέρα του. Δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα τι έχει κάνει αφού όπως υποστήριξε στην ανακρίτρια επειδή ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και κάνναβης θόλωσε και δεν ξέρει πώς βρέθηκε ξαφνικά με ένα κουζινομάχαιρο να δολοφονεί την μητέρα του.
Προφυλακίστηκε ο 21χρονος μητροκτόνος
Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα ο 21χρονος μητροκτόνος, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονίας της 52χρονης μητέρας του Λουίζας Ρίνη, εντός του διαμερίσματος στο οποίο διέμεναν μαζί στο κέντρο της Λάρισας.
Ο 21χρονος μητροκτόνος με σκυμμένο το κεφάλι και χωρίς να πει λέξη, οδηγήθηκε στις Αρχές προκειμένου να απολογηθεί.
Οι πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο 21χρονος μητροκτόνος είναι ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και κατοχή και χρήση ναρκωτικών ουσιών.
Παράλληλα ελεύθερος υπό όρους αφέθηκε ο εξάδελφός του, ο οποίος απειλήθηκε για να τον βοηθήσει να μετακινήσουν τη σορό της θείας του, όπως υποστηρίζει ο συνήγορός του και κατηγορείται για το πλημμέλημα της υπόθαλψης εγκληματία.
- ΛΑΡΙΣΑ | 31.01.2026 | 12:21
Γιορτή της μινιατούρας στη Λάρισα στο Μύλο του Παππά (ΦΩΤΟ) - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 31.01.2026 | 12:17
Ζήσης Αργυρόπουλος: Η Χημεία που δεν μαθαίνουμε... - ΛΑΡΙΣΑ | 31.01.2026 | 12:07
Τακούδης: Κίνδυνος από καταιγίδες και έντονους ανέμους ξημερώματα Κυριακής στα παράλια της Λάρισας (video) - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 31.01.2026 | 11:43
Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Red code για 7 περιοχές, ανάμεσά τους η Θεσσαλία - Ισχυρές βροχές και δυνατοί άνεμοι - ΤΡΙΚΑΛΑ | 31.01.2026 | 11:37
Βιολάντα: Σε εξέλιξη οι έρευνες για τα λάθη που οδήγησαν στην φονική έκρηξη -Ο ρόλος του υπόγειου χώρου - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 31.01.2026 | 11:28
Η Ελλάδα, η Mercosur το δίλλημμα ΗΠΑ ή Ευρώπη και...η γεωργία στο περιθώριο - ΤΡΙΚΑΛΑ | 31.01.2026 | 10:38
Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της Βασιλικής Σκαμπαρδώνη - ΤΡΙΚΑΛΑ | 31.01.2026 | 10:32
Βιολάντα: Όσα γνωρίζουμε για τις παραλείψεις - Η άδεια που δόθηκε με προθεσμία και τα κενά ασφαλείας
- ΒΟΛΟΣ | 30.01.2026 | 11:21
Τακούδης: Προσοχή για ενδεχόμενο πλημμυρών σε Πήλιο, Βόλο την Κυριακή - ΤΡΙΚΑΛΑ | 30.01.2026 | 09:46
Θλίψη στα Τρίκαλα: Κηδεύεται σήμερα ο Λεωνίδας Λόϊος-Μπούρης – «Έφυγε» σε ηλικία 36 ετών - ΛΑΡΙΣΑ | 30.01.2026 | 09:43
Επτά Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΤΡΙΚΑΛΑ | 30.01.2026 | 09:50
Δημήτρης Παπαστεργίου: Η συγκινητική ανάρτηση για τη «Βιολάντα»: «Χρωστάμε σε αυτές τις γυναίκες να δούμε τι πήγε λάθος» - ΒΟΛΟΣ | 30.01.2026 | 14:15
Επεισόδια με κρότου -λάμψης κατά φοιτητών έξω από το ξενοδοχείο στη Σύνοδο των Πρυτανεων στην Αγριά (ΦΩΤΟ+video) - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 30.01.2026 | 20:25
Έρχονται επικίνδυνες ισχυρές καταιγίδες στη Θεσσαλία - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 30.01.2026 | 10:00
Ευεργετικές βροχές και χιόνια: 2 μέτρα «ψήλωσε» η λίμνη Πλαστήρα μέσα στον Ιανουάριο! - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 31.01.2026 | 01:11
Έρχεται ισχυρή κακοκαιρία το Σαββατοκύριακο-στη Θεσσαλία θα βρέχει για σχεδόν 24 ώρες



































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed