ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Η θεία του Τσιτσιπά μιλά για την επίθεση στον 71χρονο: «Ο σκύλος είναι επαγγελματίας πολεμιστής, ήταν δικό μου λάθος»
«Δεν μπορούσα να το αποτρέψω γιατί δεν περίμενα αυτή την επίθεση. Ήταν λάθος μου», ξεκαθάρισε η θεία του Στέφανου Τσιτσιπά

Τα πράγματα στη θέση τους θέλησε να βάλει σήμερα (12.05.2025) η Alla, η θεία του Στέφανου Τσιτσιπά, η οποία είχε υπό την προσοχή της τον σκύλο της οικογένειας όταν αυτός δάγκωσε και τραυμάτισε σοβαρά τον 71χρονο στη Βουλιαγμένη.
Όπως η ίδια είπε μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό», εκείνη βρίσκονταν με τον σκύλο την ημέρα που έγινε η επίθεση και όχι η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά, όπως είχε καταγγελθεί εξαρχής.
Σε άλλο σημείο ανέφερε πως στεναχωρήθηκε πολύ από το συμβάν και ζήτησε πολλές φορές συγγνώμη από το 71χρονο θύμα.
Στο τέλος ξεκαθάρισε πως το λάθος είναι όλο δικό της καθώς ο συγκεκριμένος σκύλος είναι «πολεμιστής» και έχει εκπαιδευτεί ως φύλακας και όχι ως κατοικίδιο.
Ήταν νωρίς το πρωί και πήρα τον σκύλο από το σπίτι της αδελφής μου για βόλτα. Τη στιγμή που αποφάσισα να γυρίσω σπίτι ένας Έλληνας έτυχε να περνάει και ο σκύλος πίστεψε ότι πιθανότητα βρίσκεται σε κίνδυνο. Οπότε του επιτέθηκε. Δεν μπορούσα να το αποτρέψω γιατί δεν περίμενα αυτή την επίθεση. Ήταν λάθος μου. Λάθος μου. Ζήτησα συγγνώμη πολλές φορές.
Ήταν λάθος μου 100%. Η ηθική μου είναι ακόμα σημαντική. Δεν ξέρω αν με συγχωρεί. Ίσως ακόμα έχει ένα μένος για εμένα. Αλλά δεν είναι λάθος του σκύλου. Είναι ένα ανθρώπινο λάθος. Ο σκύλος είναι επαγγελματίας πολεμιστής. Έχει εκπαιδευτεί ως πολεμιστής και όχι ως κατοικίδιο.
Ο κ. Λάμπρος (σ.σ. το θύμα), θεώρησε ότι είμαι η Γιούλια γιατί είμαστε δίδυμες. Μοιάζουμε πολύ παρόλο που είμαστε 60 χρόνων. Δεν είμαστε ίδιες αλλά και πάλι είμαστε δίδυμες, ομοζυγωτικά δίδυμα. Οπότε μάλλον ήταν μπέρδεμα για τον ίδιο.
Κάναμε συμφωνία, απολογηθήκαμε βαθιά. Ήμουν πολύ αναστατωμένη και στεναχωρημένη τις επόμενες ημέρες. Τώρα αρχίζω να αναρρώνω από την ασταθή ψυχολογική μου κατάσταση», ανέφερε στο τέλος η θεία του Στέφανου Τσιτσιπά.
Πηγή: newsit.gr
- ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 16.05.2026 | 21:04
Νίκη επί του Ατρομήτου αλλά... υποβιβασμός για την ΑΕΛ - ΕΛΛΑΔΑ | 16.05.2026 | 19:59
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός άνδρας που πετάχτηκε μπροστά σε εν κινήσει τρένο - ΕΛΛΑΔΑ | 16.05.2026 | 19:57
Συναγερμός στο «Ελ. Βενιζέλος»: 37χρονος εντοπίστηκε νεκρός στις τουαλέτες - ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 16.05.2026 | 19:05
ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο Παύλος Πολάκης με απόφαση Φάμελλου - ΕΛΛΑΔΑ | 16.05.2026 | 18:47
Σοβαρό τροχαίο στην Πατησίων με δύο τραυματίες: Συγκρούστηκαν 3 ΙΧ με δύο μοτοσικλέτες - ΛΑΡΙΣΑ | 16.05.2026 | 18:13
Θλίψη στη Λάρισα: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών ο Ηλίας Τσιάντας - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 16.05.2026 | 18:04
Καρδίτσα:Ηλικιωμένος νεκρός σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 16.05.2026 | 17:54
Κάτω από τα μισά για τις συνδεδεμένες και eco- schemes τον Μάιο, κανονικά επιδοτήσεις και σε αγροτεμάχια με κωδικό «54350»
- ΛΑΡΙΣΑ | 16.05.2026 | 18:13
Θλίψη στη Λάρισα: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών ο Ηλίας Τσιάντας - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 15.05.2026 | 10:20
Κίνδυνος να χαθεί το σκληρό σιτάρι στη Θεσσαλία λόγω κλιματικής αλλαγής-αναπτύσσεται πλέον σε χώρες της Κεντρικής Ευρώπης - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 15.05.2026 | 12:37
Η πολιτική επανεμφάνιση του Χρ. Ζώη και η... σχέση του με το Βασίλη Κόκκαλη - ΛΑΡΙΣΑ | 16.05.2026 | 11:43
Λάρισα: Αγωνία για 12χρονο κορίτσι που κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του- σώθηκε με ΚΑΡΠΑ– Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή - ΒΟΛΟΣ | 15.05.2026 | 10:55
Σοβαρό ατύχημα στον Βόλο: Μπέρδεψε τις ταχύτητες και παρέσυρε τη μητέρα της με το ΙΧ της - ΛΑΡΙΣΑ | 15.05.2026 | 11:52
Με τον χρυσό σταυρό του Αγίου Αχιλλίου τιμήθηκε ο διευθυντής δευτεροβάθμιας Λάρισας Νικόλαος Ζέρβας (ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 16.05.2026 | 09:46
Ο πρώην παίκτης του Survivor Γιώργος Κατσαούνης μιλά για τον Σταύρο Φλώρο και το ατύχημα (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 15.05.2026 | 08:50
Δύο Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή





































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed