ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑ
Λάρισα: Η κατάσταση της 4χρονης που υπέστη εγκαύματα σε παιδικό σταθμό – Τι λέει η οικογένειά της
Εκτός κινδύνου το 4χρονο κορίτσι

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Λάρισας το 4χρονο κοριτσάκι που υπέστη εγκαύματα από καυτό νερό που έπεσε πάνω της μέσα σε παιδικό σταθμό στον Βόλο.
«Μεταφέρθηκε με εγκαύματα πρώτου και δεύτερου βαθμού στην κοιλιά και στα πόδια. Στο 25% του σώματος της. Σήμερα είναι καλά. Παίρνει αντιβίωση, παυσίπονα και όρο», δήλωσε μιλώντας στο Mega ο πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.
Το κοριτσάκι γλίτωσε με εγκαύματα που δεν απειλούν την ζωή της από το κατά τ’ άλλα σοβαρό περιστατικό, που συνέβη μέσα στον ιδιωτικό παιδικό σταθμό χτες το μεσημέρι στο Βόλο.
Στον τηλεοπτικό σταθμό μίλησε και η μητέρα της 4χρονης:
-Είναι καλύτερα.
-Υπάρχουν εγκαυματάκια σε δύο σημεία στο κορμάκι του;
-Ακριβώς. Κοιλιά και ποδαράκια.
«Κάτι έκαναν μάλλον επειδή είχαν κάποια γιορτή το απόγευμα, για την γιορτή της μητέρας και μήπως ετοίμαζαν κάτι για τις μαμάδες. Είχαν ένα κατσαρολάκι με νερό και έλιωναν κάτι μάλλον σοκολάτα, δεν ξέρω. Και προφανώς κάποιο παιδάκι σπρώχτηκε με την δικιά μας και έπεσε το νεράκι πάνω», ανέφερε από την πλευρά της η γιαγιά του παιδιού.
Υπενθυμίζεται ότι το συμβάν σημειώθηκε όταν η 4χρονη έπαιζε με μια συνομήλικη της όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, βρέθηκαν στην κουζίνα, εκεί όπου το σκεύος με το καυτό νερό αναποδογύρισε και έκαψε το μικρό κοριτσάκι.
«Μπεν μαρί κάναμε και δεν ξέρω τι έγινε, εγώ έλειπα εκείνη την ώρα από την κουζίνα. Είχα πάει στο μπάνιο. Έκλαιγε εντάξει και το αντιμετώπισαν», δήλωσε εργαζομένη στον παιδικό σταθμό.
Οι γονείς του κοριτσιού σε δηλώσεις τους ανέφεραν πως προτεραιότητα έχει να γίνει καλό το παιδί τους και πως η πληροφόρηση που έχουν είναι ότι το περιστατικό δεν έγινε στην κουζίνα και πως θα ασχοληθούν σε δεύτερο χρόνο για το πώς ακριβώς συνέβη.
«Είναι καλύτερα και αυτό μας ενδιαφέρει ότι είναι καλά. Όχι στην κουζίνα, όχι δεν πηγαίνει στην κουζίνα καθόλου. Θα τα δούμε όλα πως έγιναν μετά», είπε ο πατέρας της.
Σημειώνεται ότι η 4χρονη βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση, λαμβάνει αντιβίωση και αναμένεται να λάβει εξιτήριο τις επόμενες μέρες.
Από την πλευρά του ο παιδικός σταθμός δεν ήθελε να κάνει καμία δήλωση επισημαίνοντας πάντως πως βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους γονείς του παιδιού.
Για το συμβάν η Εισαγγελέας Ανηλίκων Βόλου έχει διατάξει αυτεπάγγελτη επείγουσα προκαταρκτική εξέταση. Η εισαγγελέας ανέθεσε στην Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων να διερευνήσει τι συνέβη ακριβώς και το παιδί μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο στην Λάρισα, σε ποιόν παιδικό σταθμό του Βόλου έγινε το γεγονός και ποια είναι η κατάσταση της υγείας του παιδιού. Επίσης θα ζητηθούν ιατρικά πιστοποιητικά από τη νοσηλεία του και θα κληθεί ο υπεύθυνος λειτουργίας του σταθμού.
newsbomb.gr
- ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 25.03.2026 | 22:05
Μεγαλειώδης παρέλαση στην Καρδίτσα (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ) - ΤΡΙΚΑΛΑ | 25.03.2026 | 21:57
Τρίκαλα: Μπλόκα της Τροχαίας ανήμερα της 25ης Μαρτίου -Αλκοτέστ σε πλήρωμα περιπολικού - ΒΟΛΟΣ | 25.03.2026 | 21:44
Πώς έχασαν τη ζωή τους μητέρα και κόρη στον Βόλο: Συγκλονιστική μαρτυρία, «είδα άνθρωπο να φλέγεται στην αυλή» (video) - ΔΙΕΘΝΗ | 25.03.2026 | 21:36
Λευκός Οίκος: Αν το Ιράν δεν δεχτεί την ήττα του, ο Τραμπ θα εξαπολύσει κόλαση, δεν είναι σε αδιέξοδο οι συνομιλίες - ΛΑΡΙΣΑ | 25.03.2026 | 21:21
Ισχυρός σεισμός 4,9 στο Άγιο Όρος - Αισθητός και στη Λάρισα και τις Σποράδες - ΒΟΛΟΣ | 25.03.2026 | 21:18
Φρικτές σκηνές στον Βόλο: Φώναζαν βοήθεια ενώ καίγονταν ζωντανές μάνα και κόρη - Σοκάρουν μαρτυρίες - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 25.03.2026 | 21:13
Ξεσπά ο αδελφός του 51χρονου Καρδιτσιώτη τραγουδιστή: «Του έλεγα μην μπλέκεις με αυτήν την κοπέλα» - ΒΟΛΟΣ | 25.03.2026 | 21:00
Τραγωδία στον Βόλο: Νεκρές μητέρα και κόρη έπειτα από έκρηξη σε σπίτι
- ΛΑΡΙΣΑ | 25.03.2026 | 12:15
Εικόνες και βίντεο από την παρέλαση της Λάρισας- με αραιή συννεφιά πλήθος κόσμου την παρακολουθεί - ΒΟΛΟΣ | 25.03.2026 | 12:32
Εικόνες από την παρέλαση στην παραλία του Βόλου για την επέτειο της 25ης Μαρτίου (ΦΩΤΟ) - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 25.03.2026 | 21:13
Ξεσπά ο αδελφός του 51χρονου Καρδιτσιώτη τραγουδιστή: «Του έλεγα μην μπλέκεις με αυτήν την κοπέλα» - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 25.03.2026 | 13:42
Προφυλακιστέος ο 17χρονος για τη δολοφονία του Γ. Τσιτόγλου - Θα οδηγηθεί στις φυλακές Κασσαβέτειας - ΛΑΡΙΣΑ | 24.03.2026 | 23:03
Τραγωδία σε τροχαίο έξω από την Ελλασόνα με έναν νεκρό και δύο τραυματίες-πλαγιομετωπική σύγκρουση δύο ΙΧ (ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 24.03.2026 | 18:26
Λάρισα: Με δύο νέους υπαλλήλους ενισχύεται η δημοτική Αστυνομία - ΛΑΡΙΣΑ | 25.03.2026 | 13:07
Εντυπωσιακή η παρουσία μαθητών και ενόπλων δυνάμεων στην παρέλαση της Λάρισας απέσπασε θερμά χειροκροτήματα (ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 24.03.2026 | 17:10
Λάρισα: Συνελήφθη γυναίκα για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία







































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed