ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑ
Παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Λάρισας ο 9χρονος που πνίγηκε από πορτοκάλι
Το περιστατικό συνέβη στις 20 Μαρτίου στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου

Εξακολουθεί να βρίσκεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας το 9χρονο αγοράκι που πνίγηκε καθώς έτρωγε ένα πορτοκάλι στο σχολείο.
Το περιστατικό συνέβη στις 20 Μαρτίου στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και έκτοτε το αγοράκι βρίσκεται στο νοσοκομείο χωρίς να έχει διαφύγει πλήρως τον κίνδυνο.
Ο πατέρας του Άγγελου μίλησε στο Star περιγράφοντας τον «Γολγοθά» που ανεβαίνει η οικογένεια όλο αυτό το διάστημα. «Ήταν ημέρα Πέμπτη, όταν με πήρανε τηλέφωνο από το σχολείο και με ενημέρωσε η διευθύντρια ότι πρέπει να πάω άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο γιατί εκεί βρίσκεται το παιδί μου, δεν μου είπαν κάτι παραπάνω και κατευθύνθηκα προς το νοσοκομείο. Εγώ κρατούσα το τρίχρονο παιδί μου στα χέρια και εκεί είδα 10-15 γιατρούς να είναι πάνω από το άλλο μου παιδί προσπαθώντας να το κρατήσουν στη ζωή.
Μετά από εκεί και πέρα έσβησαν όλα, δεν έβλεπα τίποτα μπροστά μου. Μέχρι την ώρα που είχα το παιδί μου στα χέρια είχα αίσθηση. Με κάλεσαν μέσα με ενημέρωσαν το τι συνέβη στο παιδί μου, μέχρι εκείνη την ώρα απλά έβλεπα γιατρούς να μπαίνουν να βγαίνουν. Αφού πήγαν όλα καλά και το ‘φεραν το παιδί μου στη ζωή, βγήκε ο γιατρός έξω και το μόνο που θυμάμαι κατά γράμμα όπως μου το είπε είναι: «έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα». Μετά δεν θυμάμαι ήταν όλα θολωμένα, με έβαλαν σε ένα δωματιάκι για να μου πούνε περισσότερα πράγματα τα οποία δεν καταλάβαινα εκείνη την ώρα, τίποτα. Το πώς έγινε δεν ξέρω, δεν έχω καθίσει να ασχοληθώ με το θέμα γιατί είμαστε μέρα νύχτα με το παιδί. Η γυναίκα μου είναι μέρα και νύχτα εκεί, εγώ γυρίζω τη νύχτα, βάζω τα υπόλοιπα παιδιά για ύπνο. Σπίτι δεν έχει πάει κανένας, δηλαδή δεν υπάρχει σπίτι, τα παιδιά μου είναι στους συγγενείς μου.
Δεν μας αφήνουν να μπούμε μέσα στο δωμάτιο, είμαστε απ’ έξω. Μετά πήγαμε στη ΜΕΘ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και από εκείνη την ημέρα το παιδί είναι μέσα. Δεν μπορείς να βοηθήσεις κάπως αλλιώς το παιδί σου. Εγώ σαν γονιός δεν μπορώ να κάνω, να προσφέρω κάτι άλλο. Κάνουμε τις προσευχούλες μας και δύο φορές την ημέρα που μπαίνουμε μέσα για να δούμε το παιδί. Είμαστε όλοι από πάνω, όπως μπορεί ο καθένας».
Πηγή: newsbomb.gr
- ΕΛΛΑΔΑ | 01.05.2026 | 17:12
Ηγουμενίτσα: 1,7 εκατ. ευρώ θα έβγαζε το κύκλωμα από τον μισό τόνο υδροπονικής κάνναβης – «Κλειδί» ο σκύλος Βλαντ - ΔΙΕΘΝΗ | 01.05.2026 | 17:04
Νέα πρόταση στο τραπέζι από το Ιράν για το τέλος του πολέμου - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 01.05.2026 | 16:00
Κύπρος: Ανησυχία για το μέλλον της αιγοπροβατοτροφίας λόγω αφθώδους και πιέσεις για μείωση του πρόβειου στο χαλούμι - ΕΛΛΑΔΑ | 01.05.2026 | 15:36
Ίλιον: Θύμα απαγωγής είχε πέσει ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης που κάηκε - ΒΟΛΟΣ | 01.05.2026 | 15:30
Σκιάθος: Τέλος στην ταλαιπωρία 35 μαθητών που είχαν εγκλωβιστεί - Αναχωρούν σήμερα στις 18:00 - ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 01.05.2026 | 15:25
Πέθανε ο Διονύσης Τσάμης – Πένθος στην ΑΕΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο - ΕΛΛΑΔΑ | 01.05.2026 | 15:15
Μακρίσια: «Ράγισαν καρδιές» στην κηδεία του 13χρονου - Παιδιά κουβάλησαν το λευκό φέρετρο - ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 01.05.2026 | 15:09
Νίκος Φαραντούρης: Το ΠΑΣΟΚ είναι ο μόνος πόλος που μπορεί να «χτυπήσει» τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
- ΛΑΡΙΣΑ | 30.04.2026 | 08:53
Οκτώ Λαρισαίοι έφυγαν από τη ζωή - ΛΑΡΙΣΑ | 30.04.2026 | 23:34
Εκτροπή οχήματος έξω από τη Λάρισα – Δύο τραυματισμένα άτομα στο νοσοκομείο - ΤΡΙΚΑΛΑ | 01.05.2026 | 09:35
Θλίψη στη Φαρκαδόνα: Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η 32χρονη Σταυρούλα - ΛΑΡΙΣΑ | 30.04.2026 | 12:16
Ολική ήταν η καταστροφή στην επιχείρηση μασάζ στην Κύπρου από τη χθεσινή πυρκαγιά (video) - ΕΛΛΑΔΑ | 30.04.2026 | 18:10
Επεκτάθηκε σε πολυκατοικία η φωτιά που ξέσπασε σε κατάστημα με ανταλλακτικά στο Ίλιον, κάηκαν όλα τα διαμερίσματα - ΒΟΛΟΣ | 30.04.2026 | 09:30
Πήλιο: Ηλικιωμένη τραυματίστηκε σοβαρά ενώ έκοβε ξύλα με αλυσοπρίονο - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 30.04.2026 | 20:06
Υπάρχει ωριμότητα μελετών για το φράγμα Μουζακίου υποστηρίζει ο Ευθύμης Λέκκας (video) - ΒΟΛΟΣ | 30.04.2026 | 09:38
Οι σεισμοί στην Σκιάθο προβληματίζουν τους επιστήμονες: Η συσσωρευμένη ενέργεια και το ρήγμα της Ανατολίας





































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed