ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τέλος ο Βοσνιάδης από την ΑΕΛ
Ανακοίνωσε το «αντίο» του σε ραδιοφωνική συνέντευξη

«Αντίο» από τον Αλέκο Βοσνιάδη στην ΑΕΛ, καθώς ο έμπειρος τεχνικός ανακοίνωσε κι επίσημα την απομάκρυνσή του από τον πάγκο των «βυσσινί» στο τέλος της χρονιάς.
Συγκεκριμένα ο Έλληνας προπονητής μιλώντας στο ραδιόφωνο «Formedia» ανακοίνωσε την τελική του απόφαση ευχαριστώντας τους συνεργάτες του, αλλά και τον Αχιλλέα Νταβέλη για τη συνεργασία που είχαν, επαναφέροντας τη «βασίλισσα» του Κάμπου στην Stoiximan Super League.
Παράλληλα αναφέρθηκε στην πορεία των Θεσσαλών έως τώρα στη Super League 2 και την κατάκτηση του τίτλου στον Β’ όμιλο της διοργάνωσης χαρακτηρίζοντάς το ως το πιο εύκολο πρωτάθλημα της καριέρας του, αλλά και την πρώτη του συνεργασία με την ομάδα το, όχι και τόσο μακρινό, 2014.
Για την επόμενη μέρα: «Ο Αχιλλέας και ο κ. Γιάννης μου φέρθηκαν εξαιρετικά. Η επόμενη μέρα δεν περιλαμβάνει εμένα. Είναι καθαρά επιλογή μας. Έχουμε κάποια πράγματα στο κεφάλι μας. Δεν υπάρχει κάτι αρνητικό από πλευράς ΑΕΛ. Έπρεπε να μιλήσω με τον πρόεδρο. Είχε αντιληφθεί από τον Γενάρη ότι έχω κάτι στο μυαλό μου.
Τελειώνει μια εξαιρετική συνεργασία. Με θεωρούν φίλο τους πλέον. Είμαι χαρούμενος που κλείνω έτσι τη συνεργασία με την ΑΕΛ. Θα έρχομαι με χαρά εδώ. Έχουμε πολύ καλή σχέση με τον κόσμο και την ομάδα. Αυτό που εύχομαι στον πρόεδρο είναι να στελεχώσει καλά την ομάδα. Στις αποφάσεις τους να είναι κρατημένοι, γιατί είναι συναισθηματικοί τύποι. Να βρουν ηρεμία στην επάνω κατηγορία. Να επανέλθει ο σύλλογος εκεί όπου την ονειρεύεται ο κόσμος. Περάσαμε καταπληκτικά».
Για τον λόγο που επιλέγει να μην πάει στη Super League: «Έχω πάει τρεις φορές στη Super League. Αλλά το θέμα είναι το τι θες και το με τι ταιριάζεις περισσότερο. Είναι άλλο να κάνεις 25 νίκες και άλλο πέντε για να σωθείς. Στην Α’ Εθνική έχει μπει κόσμος που έχει βγει γρήγορα. Στην παραπάνω κατηγορία αν θέλαμε θα μπορούσαμε να είμαστε και εμείς. Δεν αποκλείω να το κάνω αν βρω κάτι που μου ταιριάζει πολύ. Πρωταθλητισμός είναι σπουδαίο πράγμα και αν το έχεις συνηθίσει αποκτάς μία καλύτερη κατάσταση».
- ΛΑΡΙΣΑ | 15.02.2026 | 01:51
Τύρναβος: Με τραγούδια γάμου αποχαιρέτησαν τον 28χρονο Θοδωρή Ζαμπόγια που έσβησε «ξαφνικά» - ΤΡΙΚΑΛΑ | 15.02.2026 | 01:47
Βιολάντα: «Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του εγώ δεν υπέγραφα» είπε ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου - ΤΡΙΚΑΛΑ | 15.02.2026 | 00:13
Κρατείται στο ΑΤ Τρικάλων ο ιδιοκτήτης της Βιολάντα, θα απολογηθεί την Τρίτη -Τα νέα στοιχεία που προέκυψαν, τι αποκαλύφθηκε - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 15.02.2026 | 00:07
Σεισμός 3,6 Ρίχτερ μεταξύ Καρδίτσας - Φθιώτιδας αργά το βράδυ του Σαββάτου - ΕΛΛΑΔΑ | 14.02.2026 | 23:57
Αδελφοκτονία στην Κρήτη: Νεκρός 67χρονος μετά από καβγά με τον 63χρονο αδελφό του - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 14.02.2026 | 18:57
Προς κατεδάφιση ετοιμόρροπα κτίρια από τον Daniel στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα - ΕΛΛΑΔΑ | 14.02.2026 | 18:38
Αρχαία Ολυμπία: Νεκρός 54χρονος που καταπλακώθηκε από τρακτέρ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ | 14.02.2026 | 18:30
Τελεσίδικο όχι από το ΣτΕ στην επαναφορά 13ου και 14ου μισθού
- ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 14.02.2026 | 10:06
Τακούδης: Χιονοεκπλήξεις στη Θεσσαλία στα τέλη του Φλεβάρη; (βίντεο) - ΛΑΡΙΣΑ | 14.02.2026 | 09:08
Επτά Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΛΑΡΙΣΑ | 14.02.2026 | 11:19
Η Λάρισα γιορτάζει τον Βαλεντίνο σε ανθοπωλεία και ζαχαροπλαστεία... (ΦΩΤΟ) - ΒΟΛΟΣ | 14.02.2026 | 09:51
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στον Βόλο, Ι.Χ. εξετράπη και κατέληξε σε φροντιστήριο - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 14.02.2026 | 09:57
Στην τελική ευθεία για υπόλοιπα τσεκ άνω των 100 εκατ. ευρώ, ειδική βάμβακος, συνδεδεμένη σιτηρών και εξισωτικές - ΤΡΙΚΑΛΑ | 14.02.2026 | 17:59
Συνελήφθη ξανά ο ιδιοκτήτης της ΒΙΟΛΑΝΤΑ μετά την αναβάθμιση του κατηγορητηρίου (video) - ΛΑΡΙΣΑ | 14.02.2026 | 11:26
Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον Θεόδωρο Ζαμπόγια που «έφυγε» σε ηλικία 28 ετών - ΤΡΙΚΑΛΑ | 15.02.2026 | 01:47
Βιολάντα: «Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του εγώ δεν υπέγραφα» είπε ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου



































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed