ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας πρόδωσε τον λαό, ήταν πουλημένος εξαρχής -Έκαψαν 104 ανθρώπους στο Μάτι και έστηναν σόου
Η Κωνσταντοπούλου για την προανακριτική Τριαντόπουλου

Στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» μίλησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και αναφέρθηκε στην υπόθεση των Τεμπών, ενώ εξαπέλυσε πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα.
Αρχικά η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας αναφέρθηκε στην αύξηση του κατώτατου μισθού, υπογραμμίζοντας πως οι αποδοχές των πολιτών «δεν αρκούν για να ζήσουν» και ότι «η κυβέρνηση τους κοροϊδεύει».
«Δεν φθάνουν οι μισθοί. Ο κόσμος ζει με πολύ μεγάλες στερήσεις. Την ίδια ώρα και στο Δημόσιο τομέα εδώ και 13 χρόνια έχουν περικοπεί νόμιμες αποδοχές, ο 13ος και ο 14ος μισθός που παρανόμως εξακολουθούν να μην τους καταβάλουν[..]. Αυτή η πολιτική είναι συνολικά προσβλητική για την κοινωνία, και δεν είναι προσβλητική μόνο για την αξιοπρέπεια των ανθρώπων, είναι προσβλητική και για τη νοημοσύνη τους, γιατί νομίζει η κυβέρνηση ότι πετώντας κάποια ευρώ θα εξαγοράσει τη συνείδηση των πολιτών», είπε.
Η Κωνσταντοπούλου για την προανακριτική Τριαντόπουλου
«Τριαντόπουλος ίσον Μητσοτάκης. Δεν ήταν ο Τριαντόπουλος κάποιος καθ’ύλην αρμόδιος υπουργός που πήγε να κάνει τα δικά του, ούτε ένας τύπος που εμφανίστηκε. Ήταν το δεξί χέρι του πρωθυπουργού, υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, που πήγε με εντολή πρωθυπουργού αμέσως να μπαζώσει αμέσως τον χώρο, δηλαδή να κρύψει τα ίχνη τους», δήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, τονίζοντας πως κλείνουν άρον άρον την προανακριτική επιτροπή για να καλύψει η κυβέρνηση και πάλι τα ίχνη της.
«Αυτό που κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αυτοτελώς αξιόποινο. Έχει παραπείσει βουλευτές, έχουν πάρει όλοι μαζί απόφαση, έχουν όλοι συνωμοτήσει προκειμένου να καταστρατηγήσουν την αρμοδιότητα της προανακριτικής επιτροπής και της δικαστικής λειτουργείας γιατί αυτή τη στιγμή ο μόνος αρμόδιος να κάνει την έρευνα είναι η προανακριτική επιτροπή της Βουλής. Δε υπάρχει άλλος φυσικός δικαστής. Ο Μητσοτάκης όχι απλώς έχει προδοθεί εντελώς και αποκαλυφθεί ότι ήξερε ποιο ήταν το παράνομο φορτίο κι έσπευσε να στείλει όλους τους δικούς του», συνέχισε.
«Ότι υπήρχε παράνομο φορτίο το γνωρίζουμε, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία […]. Είναι αποδεδειγμένο ότι ο πρωθυπουργός έσκιζε τα ρούχα του ότι δεν υπάρχει παράνομο φορτίο και ότι ήξερε τι μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία. Είναι αποδεδειγμένο ότι με παράνομο τρόπο μπάζωσαν τον χώρο και πήραν άρον άρον υλικά από τον χώρο για να μην είναι ανιχνεύσιμα και σε αυτά τα υλικά ήταν ακόμα υπολείμματα ανθρώπων», είπε.
Κωνσταντοπούλου: «Ο Τσίπρας πρόδωσε τον λαό»
«Κάποιοι τώρα παριστάνουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι κάποια προσωπικότητα που πρέπει να προσκυνάμε», σχολίασε αιχμηρά η Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατηγορώντας τον για προδοσία του ελληνικού λαού.
«Ο Τσίπρας είναι ο πρωθυπουργός που πρόδωσε τον λαό που τον εμπιστεύτηκε, ο πρωθυπουργός που παραβίασε το ‘όχι’ που ψήφισε ο ελληνικός λαός κι εκείνος παραβίασε τη δημοκρατική εντολή του δημοψηφίσματος που εκείνος είχε ζητήσει να αποτελεί τη λαϊκή εντολή κι έφερε τα μνημόνια που τα ψήφισαν όλοι μαζί», συνέχισε.
Ακόμη, ανέφερε πως ο Αλέξης Τσίπρας εδώ και δύο χρόνια δεν έχει πάρει τον λόγο στη Βουλή. «Ο Τσίπρας ήταν πουλημένος από την αρχή και μας κορόιδεψε όλους», είπε.
«Ξέρω πολύ καλά ότι δεν μπορεί να αντιπαρατεθεί μαζί μου γιατί γνωρίζω πολύ καλά την προδοσία που έχει διαπράξει και ποτέ δεν σιώπησα για καρέκλες όπως ξέρω πολύ καλά ότι έκαψαν και οδήγησαν στον θάνατο 104 ανθρώπους στο Μάτι και στήνανε σόου μπροστά στην τηλεόραση παριστάνοντας ότι δεν ξέρουν πως υπάρχουν νεκροί», πρόσθεσε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας.
Τέλος, η Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε πως «ο Μητσοτάκης έχει πέσει, δεν χρειάζεται καν να τον ρίξουμε» και ότι στόχος της είναι να ανταποκριθεί σε όλη την ευθύνη και την εμπιστοσύνη που της δείχνουν οι πολίτες.
Πηγή: iefimerida.gr
- ΛΑΡΙΣΑ | 07.11.2025 | 11:10 | video
Η «ιπτάμενη» πιανίστρια ξαναχτυπά -«Κρέμεται» σε βράχο στον Όλυμπο και παίζει, δείτε βίντεο - ΛΑΡΙΣΑ | 07.11.2025 | 10:42
«Αδικία εις βάρος των αγροτών» καταγγέλλει ο Β. Κόκκαλης για τη νέα μείωση 25% στις ενισχύσεις του Μέτρου 23 - ΛΑΡΙΣΑ | 07.11.2025 | 10:31
Έξι Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΛΑΡΙΣΑ | 07.11.2025 | 10:23
Με Πέγκυ Ζήνα θα κάνει Χριστούγενα φέτος η Λάρισα - ΒΟΛΟΣ | 07.11.2025 | 10:17
Τρίτος μετασχηματισμός της Metlen – Δημιουργία εργοστασιακού συμπλέγματος στον Βόλο με έμφαση σε ορυκτά, άμυνα - ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 07.11.2025 | 10:08
Επείγουσα προκαταρκτική από Εισαγγελία Εφετών Λάρισας για τις καταγγελίες Σούντγκρεν για «στημένους» αγώνες - ΕΛΛΑΔΑ | 07.11.2025 | 09:58
Τσίπρας και Χειλάκης στην ηχογράφηση της «Ιθάκης» - «Δεν ακούγεται σαν να είμαι εγώ, εσύ;» - ΤΡΙΚΑΛΑ | 07.11.2025 | 09:55
Έφοδος της ΕΛΑΣ στις φυλακές Τρικάλων: Βρέθηκαν μαχαίρια, κινητά και ναρκωτικά
- ΛΑΡΙΣΑ | 06.11.2025 | 16:25
Θλίψη στη Λάρισα: Απεβίωσε ο Κωνσταντίνος Παπαπαναγιώτου σε ηλικία 56 ετών - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 06.11.2025 | 13:15
Προσοχή έρχονται έντονες βροχοπτώσεις σε δύο κύματα από Δευτέρα στη Θεσσαλία λένε Τακουδης, Λαγουβάρδος - ΛΑΡΙΣΑ | 06.11.2025 | 19:28
Τροχαίο με τραυματισμό μοτοποδηλάτη στη Λάρισα - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 06.11.2025 | 19:08
ΑΑΔΕ: Καταβλήθηκε η τρίτη δόση στο αγροτικό πετρέλαιο σε 82.624 δικαιούχους - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 06.11.2025 | 09:34
Μέσω τιμολογίων οι επιδοτήσεις για γάλα, κρέας και ζωοτροφές, από το 2026 μπαίνουν σε εφαρμογή οι βόλοι - ΛΑΡΙΣΑ | 06.11.2025 | 09:36
«Παραλίγο δεύτερα Τέμπη»: Επιβάτες καταγγέλλουν λάθος πορεία τρένου στη γραμμή Θεσσαλονίκη-Λάρισα - ΕΛΛΑΔΑ | 06.11.2025 | 09:31
Καιρός: «Επικίνδυνες βροχές και μεγάλος όγκος νερού» – Έρχονται διαδοχικά κύματα κακοκαιρίας - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 06.11.2025 | 19:00
Κέλλας: «Θα πληρώσουμε κανονικά στο τέλος Νοεμβρίου» τις αγροτικές επιδοτήσεις-τι είπε για εμβόλιο και φέτα










































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed