ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
Καυγάς Ανδρουλάκη – Λιακούλη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα – «Δεν σου επιτρέπω! Εγώ είμαι ο Πρόεδρος κι εγώ αποφασίζω»
Κριτική και από άλλα στελέχη για τους χειρισμούς της υπόθεσης της Προανακριτικής Τριαντόπουλου

Επεισοδιακή ήταν η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ με μεγάλη ένταση ανάμεσα στον Νίκο Ανδρουλάκη και την βουλευτή Ευαγγελία Λιακούλη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ακούστηκαν βαριές κουβέντες με τον Νίκο Ανδρουλάκη να εξοργίζεται ακούγοντας την Ευαγγελία Λιακούλη.
Οι εξελίξεις στην υπόθεση του Χρήστου Τριαντόπουλου και στην Προανακριτική πυροδότησαν τον καυγά ανάμεσα σε Ανδρουλάκη και Λιακούλη καθώς η τελευταία ζήτησε διευκρινίσεις σχετικά με την γραμμή του κόμματος.
«Έγινε μια συνάντηση την Τρίτη στο κόμμα, όπου συζητήθηκε η στάση του ΠΑΣΟΚ απέναντι στο αίτημα του κ. Τριαντόπουλου να «περάσει» απευθείας στο Δικαστικό Συμβούλιο και δεν ενημερώθηκα, παρά το γεγονός ότι αφενός είμαι μέλος της Προανακριτικής Επιτροπής», φέρεται να είπε η βουλευτής Λάρισας. Είπε επίσης σύμφωνα με πληροφορίες ότι όταν επικοινώνησε με τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας για να μάθει τη «γραμμή» και εκείνος της απάντησε ότι περιμένει ενημέρωση από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.
Ενώ τα έλεγε αυτά ο Νίκος Ανδρουλάκης της είπε: «Εγώ είμαι ο πρόεδρος και εγώ αποφασίζω. Η πρόταση δυσπιστίας και η Προανακριτική είναι δική μου υπόθεση. Σταματάς τη συζήτηση εδώ και δεν σου επιτρέπω να συνεχίσεις».
Και συνέχισε: «Δεν θα χαλάσεις εσύ το κλίμα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Δεν έγινε καμία σύσκεψη, όλα αυτά είναι στη φαντασία σου».
Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αποκάλεσε την κα Λιακούλη απαράδεκτη και την κατηγόρησε ότι υπονομεύει την ενότητα της παράταξης. «Τι λέτε κυρία μου;», είπε επίσης σε κάποια άλλη στιγμή σε υποτιμητικό ύφος ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με την κα Λιακούλη να απαντά: «Προσέξτε πως μου μιλάτε εγώ είμαι βουλευτής του κόμματός σας» και «Δεν σας επιτρέπω να μου μιλάτε εμένα για ενότητα».
newsit.gr
- ΤΡΙΚΑΛΑ | 19.01.2026 | 20:00
Πλακιάς για Καρυστιανού: Εμένα με σταυρώσατε επειδή είπα την αλήθεια, τώρα ήρθε η ώρα της Μαρίας; - ΔΙΕΘΝΗ | 19.01.2026 | 19:38
Πέθανε ο θρύλος της μόδας Valentino - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 19.01.2026 | 19:25
Δέσμευση περιουσιακών στοιχείων σε 17 αγρότες για τον ΟΠΕΚΕΠΕ - ΒΟΛΟΣ | 19.01.2026 | 19:18
Βολιώτης έσπασε τα ρεκόρ: Συνελήφθη για 8η φορά να οδηγεί μεθυσμένος - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 19.01.2026 | 19:15
Οι αποφάσεις στα μπλόκα-Ρ. Μαρούδας: Συνεχίζουμε τον αγώνα για την επιβίωσή μας - ΔΙΕΘΝΗ | 19.01.2026 | 19:00
Ισπανία: Εντόπισαν σπασμένο σύνδεσμο στις ράγες -Σχεδιάγραμμα του Reuters δείχνει πώς έγινε το δυστύχημα - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 19.01.2026 | 18:54
Μαντάμ Mercosur και βαμβάκι-γράφει ο Μωχάμεντ Νταράουσε - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 19.01.2026 | 18:41
Αγρότες: «Δεν ακούσαμε τίποτα νέο, ο αγώνας συνεχίζεται» – «Η κυβέρνηση συζητάει μόνο τεχνικά ζητήματα», λέει ο Τσιάρας
- ΛΑΡΙΣΑ | 18.01.2026 | 22:56
Τραγωδία στη Λάρισα: «Τρελή» πορεία αυτοκινήτου σταμάτησε σε προστατευτικές μπάρες - Νεκρός ο οδηγός - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 18.01.2026 | 10:48
Τακούδης- επικαιροποίηση: Πάνω από μισό μέτρο χιόνι στα ορεινά Δυτ. Θεσσαλίας- πιθανή χιονόπτωση από Τρίτη στα αστικά κέντρα - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 18.01.2026 | 12:01
Επιπλέον 25 ευρώ για το βαμβάκι, 15 ευρώ στο σιτάρι ως στρεμματική ενίσχυση για το 2025 μέσω των eco-schemes - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 18.01.2026 | 12:32
Γιατί η Αθήνα θέλει να φύγει ως καλλιέργεια το βαμβάκι από τη Θεσσαλία και τη χώρα - ΛΑΡΙΣΑ | 18.01.2026 | 10:36
Επτά Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΛΑΡΙΣΑ | 18.01.2026 | 17:09
Ποιό χωριό της Λάρισας ντύθηκε στα λευκά το πρωί της Κυριακής (ΦΩΤΟ) - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 18.01.2026 | 11:24
Nτογκούλης: Περιπου 100.000 ΑΦΜ αγροτών απλήρωτα λόγω προβλημάτων ΑΤΑΚ, ΚΑΕΚ., monitoring (video) - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 19.01.2026 | 13:35
Τροχαίο με μετωπική σύγκρουση στις στροφές της Συκεώνας στο δρόμο Καρδίτσα - Λάρισα- ένας τραυματίας (ΦΩΤΟ)

































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed
