ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Κηδεία Καίτης Κωνσταντίνου: Τελευταίο αντίο στην ηθοποιό – Ράγισαν καρδιές η μητέρα και η αδερφή της (ΦΩΤΟ)
Βαθιά θλίψη στην κηδεία της αγαπημένης «Σωσώς». Πλήθος ηθοποιών έδωσε το παρών

Ήταν όλοι εκεί. Συνοδοιπόροι στην ζωή και στο θέατρο. Να αποχαιρετήσουν την αγαπημένη τους Καίτη Κωνσταντίνου. Με δάκρυα στα μάτια με πόνο ανείπωτο, με έναν διαρκή λυγμό που τους άφησε τόσο νωρίς στα 61 της χρόνια.
Στην κηδεία της που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης (12/03/25) στο Αίγιο, ήταν όλοι τόσο συντετριμμένοι που δεν μπορούσαν να αρθρώσουν λέξη. Οι συνάδελφοί της που ήταν κάτι παραπάνω από αυτό, ήταν οικογένεια για εκείνη, στέκονταν διαρκώς δίπλα στη μητέρα και την αδερφή της.
Οι στιγμές συγκίνησης μέσα και έξω από τον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Ροδάνθη, ήταν διαδοχικές. Από την ώρα που έφτασε η μητέρα της Καίτης Κωνσταντίνου υποβασταζόμενη, μέχρι τη στιγμή που ακούστηκε το τελευταίο χειροκρότημα για την ηθοποιό, που πάλεψε γενναία με τον καρκίνο.
Η μητέρα της Καίτης Κωνσταντίνου έφτασε στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στις 10.30 το πρωί και περίμενε καρτερικά το παιδί της που θα έβλεπε για τελευταία φορά.
Η σορός της Καίτης Κωνσταντίνου έφτασε στην εκκλησία στις 11:00 το πρωί. Λίγο αργότερα άρχισαν να φτάνουν στην εκκλησία, φίλοι και συνάδελφοι, που δεν μπορούσαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους. Οι περισσότεροι στα πηγαδάκια που σχηματίστηκαν λίγο αργότερα, έλεγαν πως δεν γνώριζαν για τη μάχη που έδινε η Καίτη Κωνσταντίνου με τον καρκίνο.
Όλοι εστίαζαν στα ψυχικά αποθέματα της φίλης τους, που παρά τις δυσκολίες, δεν έχασε ποτέ την όρεξη για δουλειά. Τα γυαλιά ηλίου που φορούσε ο Κώστας Κόκλας ήταν αδύνατον να καλύψουν την έντονη συναισθηματική του φόρτιση. Κρατούσε με όση δύναμη είχε τη μητέρα της Καίτης τους.


Πίσω του, η Υρώ Μανέ και Σπύρος Μπιμπίλας, ο Σταύρος Νικολαϊδης με τη Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Ρέππας με την Τζένη Διαγούπη. Όλοι συγκινημένοι. Κάποιοι δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι δεν θα έβλεπαν ξανά την αγαπημένη τους φίλη.


Για όλους ο θάνατος της Καίτης Κωνσταντίνου ήταν αναπάντεχος. Κάποιοι γνώριζαν πως αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας, χωρίς όμως να έχουν καταλάβει τη σοβαρότητά του. Ο Μιχάλης Ρέππας είχε μιλήσει μαζί της, μία εβδομάδα πριν τον θάνατό της. Η 61χρονη είχε επιλέξει να ανέβει μόνη τον Γολγοθά της, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.







Μας νίκησες…
Αίσθηση προκάλεσε και το στεφάνι που έστειλαν τρεις κοντινές της φίλες, η Ζέτα Μακρυπούλια, η Μαρία Καβογιάννη και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Έγραφε χαρακτηριστικά «Καιτούλα μας καλό σου ταξίδι, μας νίκησες».

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», η τελευταία επιθυμία της Καίτης Κωνσταντίνου ήταν να ταφεί δίπλα στον πατέρα της. Ο πατέρας της ήταν δάσκαλος και έφυγε από τη ζωή όταν εκείνη ήταν μόλις 8 ετών, ένα τραύμα που ποτέ δεν έκλεισε στην ψυχή της.
Λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι άρχισε να φτάνει το δεύτερο κύμα συναδέλφων που είχαν ζήσει και συνεργαστεί με την Καίτη Κωνσταντίνου. Ανάμεσά τους ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και η Βίκυ Σταυροπούλου.






Ο πόνος των δικών της ανθρώπων ανείπωτος. Η Καίτη Κωνσταντίνου κατάφερε μέσα από τη δουλειά της να γίνει γνωστή σε ολόκληρη τη χώρα, χωρίς ποτέ να αλλοιωθεί ο χαρακτήρας της.




Η Καίτη Κωνσταντίνου γεννήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου 1963 στη Ροδοδάφνη Αχαΐας. Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του ΕΚΠΑ και στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης, από την οποία αποφοίτησε το 1986, έχοντας συμμαθήτριες τις Μαρία Καβογιάννη και Υρώ Μανέ. Πριν αφοσιωθεί στο θέατρο και την τηλεόραση, είχε εργαστεί και ως φιλόλογος.





Η τραγική είδηση του θανάτου της προκάλεσε θλίψη τόσο στους ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί της, όσο και σε άλλους καλλιτέχνες, οι οποίοι την αποχαιρετούν με αναρτήσεις τους στα social media.
Πηγή: newsit.gr
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 11.05.2026 | 13:38
Το πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη – Τι δηλώνει και πόσα ακίνητα διαθέτει - ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 11.05.2026 | 13:29
Πόθεν Έσχες: Στη δημοσιότητα τα οικονομικά στοιχεία των πολιτικών-Τι δηλώνουν οι πολιτικοί αρχηγοί - ΕΛΛΑΔΑ | 11.05.2026 | 13:09
Φθιώτιδα – Ληστεία με καλάσνικοφ σε τράπεζα: Η στιγμή της διαφυγής των δραστών – Τους έπεσαν τα χρήματα ενώ έτρεχαν - ΛΑΡΙΣΑ | 11.05.2026 | 12:59
ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες για τον χανταϊό - ΒΟΛΟΣ | 11.05.2026 | 12:49
Στο τέλος του 2026 η ολοκλήρωση της μελέτης για τη σύνδεση Περιφερειακού και λιμανιού Βόλου - ΒΟΛΟΣ | 11.05.2026 | 12:46
Αχιλλέας Μπέος: «Μνημείο ηρώων και όχι χώρος πολιτικής αντιπαράθεσης το Μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη» (βίντεο) - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 11.05.2026 | 12:35
Γρίφος η πληρωμή των Οικολογικών Σχημάτων έως το τέλος Μαΐου - ΛΑΡΙΣΑ | 11.05.2026 | 12:22
Κάλεσμα ΑΔΕΔΥ για μαζική συμμετοχή στην απεργία των δημοσίων υπαλλήλων στη Λάρισα την Τετάρτη
- ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 10.05.2026 | 10:09
Οι «κυνηγοί χαλκού» «καίνε» τις φυτείες στον κάμπο-κλάπηκαν 100 μετασχηματιστές το τελευταίο διάστημα (video) - ΛΑΡΙΣΑ | 11.05.2026 | 09:08
Δύο Λαρισαίες «έφυγαν» από τη ζωή - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 10.05.2026 | 18:03
Σκληρό σιτάρι 2026: Η ψευδαίσθηση του πολεμικού premium και η σιωπηρή παγίδα της Άγκυρας - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 10.05.2026 | 09:11
ΑΚΚΕΛ: Θα περάσει η ελληνική αγροτική γη στα χέρια των Αραβικών Εμιράτων; - ΛΑΡΙΣΑ | 10.05.2026 | 15:41
Έρχεται ήπια θερμή εισβολή με 32 βαθμούς την Τρίτη στη Λάρισα, σύμφωνα με την πρόγνωση Καλλιάνου - ΛΑΡΙΣΑ | 10.05.2026 | 15:14
Γέμισε χαμόγελα το πάρκο Αλκαζάρ -Μαμάκος: «Τιμούμε την πιο φωτεινή παρουσία στις ζωές μας, τη μητέρα!» (ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 10.05.2026 | 13:36
Φωτογραφία με την σύζυγο του και την μητέρα του ανέβασε ο Δήμαρχος Θ. Μαμάκος (ΦΩΤΟ) - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 10.05.2026 | 12:47
Σε απόγνωση κτηνοτρόφοι σε Λάρισα, Μαγνησία που έχασαν τα κοπάδια από ευλογιά, περιμένουν αποζημιώσεις για ζωοτροφές





































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed