ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΒΟΛΟΣ
Εξώδικο Μπέου κατά Παπαπέτρου: Αρνείται τα πάντα- Ψευδείς και ανυπόστατες οι καταγγελίες
Τι λέει ο δήμαρχος Βόλου

O δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος αρνείται τις κατηγορίες Παπαπέτρου, ότι τον πλησίασε και τον απείλησε λέγοντάς του ότι θα καταλήξει σε αναπηρικό καροτσάκι, κατά την διάρκεια των χθεσινών εκδηλώσεων για το Ολοκαύτωμα. Ο δήμαρχος Βόλου έστειλε εξώδικο στον Νίκο Παπαπέτρο και τονίζει ότι οι καταγγελίες του για τις απειλές που δέχτηκε ήταν ψευδείς και ανυπόστατες.
Η δήλωση Μπέου
“«Ιδιον των ανικάνων η προσπάθεια να εμφανιστούν ως δήθεν θύματα προκειμένου να αποσπάσουν λίγη προσοχή και συμπάθεια και φυσικά δεν μπορούσε να αποστεί από την πρακτική αυτή ο οικτρά αποτυχημένος αρχηγός της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, που με τρόπο που εκπλήσσει συνεχίζει τον πολιτικό του κατήφορο.
Δυστυχώς ο οποιοσδήποτε διάλογος με τον ακατονόμαστο και αχαρακτήριστο αυτό πολιτικάντη δεν είναι εφικτός, ακριβώς λόγω της αλλοπρόσαλλης και χυδαίας συμπεριφοράς του και έτσι η απάντηση στις νέες αθλιότητές του σε βάρος μου έρχεται με ένα εξώδικο, που ήδη κοινοποιήθηκε, και που βεβαίως θα δοθεί και με όλες τις άλλες νόμιμες διαδικασίες, αν δεν ανασκευάσει άμεσα.
Επειδή, ωστόσο, ενέπλεξε στο κατασκευασμένο, από τον ίδιο, αυτό αφήγημα και άλλα πολιτικά πρόσωπα, την κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη και τον κ. Χρ. Βενέτη, ως δήθεν αυτήκοους μάρτυρες της στιχομυθίας που είχαμε, τους καλώ σήμερα κιόλας, σεβόμενοι την παρουσία τους στον δημόσιο βίο, να δηλώσουν αν οι ίδιοι άκουσαν και επιβεβαιώνουν τους θλιβερούς ισχυρισμούς του ακατανόμαστου ή αν απλώς «ενημερώθηκαν» αργότερα από εκείνον για τα όσα υποτίθεται ότι ελέχθησαν. Άλλωστε κανείς από τις δεκάδες των ευρισκομένων εκείνη την ώρα, στο φουαγιέ του Θεάτρου, ουδέν άκουσε και ουδεμία αναταραχή αντιλήφθηκε.
Όσο για τις καρικατούρες – κομματόσκυλα των κομμάτων του δήθεν δημοκρατικού τόξου (τρομάρα τους) που έσπευσαν να υιοθετήσουν τις ανυπόστατες καταγγελίες του ακατανόμαστου, χωρίς καν να περιμένουν να ακούσουν την άποψη της άλλης πλευράς , απλώς για μια ακόμα φορά με περισσή αφέλεια απέδειξαν ότι όχι μόνο στη Δημοκρατία δεν πιστεύουν, αλλά αντίθετα διακατέχονται από μια φασίζουσα νοοτροπία.
Κατανοητή η δίψα σας για τη νομή της εξουσίας, άντε και το μένος σας για εκδίκηση για τις εκλογικές σας συντριβές, αλλά ο ευτελισμός που υποβάλλετε όχι μόνο τον εαυτό σας αλλά και την ίδια τη Δημοκρατία μας, πρέπει να έχει ένα όριο. Και το έχετε πλέον ξεπεράσει…”
Το εξώδικο
- ΔΙΕΘΝΗ | 22.03.2026 | 00:58
Η Τουρκία εκβιάζει τη Μέση Ανατολή με τον έλεγχο του νερού σε Τίγρη και Ευφράτη - ΔΙΕΘΝΗ | 22.03.2026 | 00:53
Σοκ στο Ισραήλ: 100 τραυματίες και πληροφορίες για οκτώ νεκρούς από ιρανική επίθεση - ΔΙΕΘΝΗ | 21.03.2026 | 22:54
Ιράν: Συγκλονιστικό βίντεο από πυραυλικές επιθέσεις στην Τεχεράνη – Γυναίκα προσεύχεται στον Αλλάχ λίγο πριν πέσει νεκρή - ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 21.03.2026 | 22:16
Mε άλμα στα 6,05 o Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου - ΤΡΙΚΑΛΑ | 21.03.2026 | 21:00
Έψαχναν θησαυρό στη Θεσσαλία -συνελήφθησαν στα Τρίκαλα - ΕΛΛΑΔΑ | 21.03.2026 | 20:54
Ξεκίνησε η απολύμανση στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης για την αποτροπή μετάδοσης του αφθώδη πυρετού – Ψεκάζονται τα φορτηγά - ΕΛΛΑΔΑ | 21.03.2026 | 20:43
Θλίψη στο Ρέθυμνο: Νεκρός σε τροχαίο 45χρονος πατέρας δύο παιδιών - ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 21.03.2026 | 20:23
Σκόρπισε συγκινήσεις σε χιλιάδες φιλάθλους το final 4 volley ανδρών στη Λάρισα (ΦΩΤΟ)
- ΛΑΡΙΣΑ | 21.03.2026 | 08:53
Τρεις Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 21.03.2026 | 09:33
Σε κρίσιμη καμπή το ελληνικό βαμβάκι, όλοι βάζουν πλάτη για στήριξη της καλλιέργειας - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 21.03.2026 | 11:22
Ειδική ενίσχυση για λιπάσματα αντί του πλαφόν - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 21.03.2026 | 09:42
Τακούδης: Χειμωνιάτικο σκηνικό στη Θεσσαλία με χιόνια στα ορεινά μέχρι 3 Απρίλη -παρέλαση χωρίς βροχές - ΤΡΙΚΑΛΑ | 21.03.2026 | 21:00
Έψαχναν θησαυρό στη Θεσσαλία -συνελήφθησαν στα Τρίκαλα - ΛΑΡΙΣΑ | 21.03.2026 | 11:55
Εκδήλωση στο Επιμελητήριο Λάρισας: «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις και η επιρροή τους στην τοπική οικονομία».(ΦΩTO) - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 21.03.2026 | 09:57
Χωρίς κοκορέτσι το πασχαλινό τραπέζι για τους Καρδιτσιώτες; - ΒΟΛΟΣ | 21.03.2026 | 11:02
Βόλος: Τρόμος για 66χρονη ο 42χρονος τοξικομανής γιός της – «Τι να σε κάνω να σε χτυπήσω ή να σε σκοτώσω;»






































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed