ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Η UNI-PHARMA SA, True Leader 2024 της ελληνικής οικονομίας από την ICAP
Η UNI-PHARMA SA, μέλος του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, ξεχώρισε ως True Leader από την ICAP

Η UNI-PHARMA SA, True Leader 2024 της ελληνικής οικονομίας από την ICAP
Η UNI-PHARMA SA, μέλος του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, ξεχώρισε ως True Leader από την ICAP CRIF, μια διάκριση που επιβεβαιώνει τη Στρατηγική Ανάπτυξη του Ομίλου, με διαρκή επένδυση στην έρευνα και στην καινοτομία και δεσμευόμενη να ανταποκρίνεται με υπευθυνότητα και αξιοπιστία στις προκλήσεις ενός συνεχώς μεταβαλλόμενου περιβάλλοντος.
Η διάκριση βασίστηκε στην ανάλυση των οικονομικών αποτελεσμάτων και των στοιχείων EBITDA των 500 πιο κερδοφόρων επιχειρήσεων της Ελλάδας για το 2023, όπως παρουσιάζονται στην έκδοση Business Leaders 2024. Η UNI-PHARMA αναδείχθηκε ανάμεσα στους 200 κορυφαίους ομίλους της χώρας με τα υψηλότερα κέρδη EBITDA.
Η ανάδειξη σε True Leader επιβεβαιώνει τη θέση της UNI-PHARMA ως μία από τις ηγέτιδες και υγιείς δυνάμεις στη φαρμακοβιομηχανία, αναδεικνύοντας την αξιοσημείωτη αναπτυξιακή της πορεία.
Οι σημερινές εγκαταστάσεις παραγωγής της UNI-PHARMA, πρότυπο βιοκλιματικής εφαρμογής, αποτελούν μέρος της μεγαλύτερης επένδυσης που έγινε τα τελευταία χρόνια στον φαρμακευτικό κλάδο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Παράλληλα, το ανθρώπινο δυναμικό της βιομηχανίας- να σημειωθεί ότι οι εργαζόμενοι σε όλες τις μονάδες του Ομίλου Τσέτη ανέρχονται σε 700 - διευρύνεται σταθερά με νέους και έμπειρους επαγγελματίες χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.
Η UNI-PHARMA- η οποία την προηγούμενη χρονιά, έκλεισε 60 χρόνια διαρκούς προσφοράς στη δημόσια υγεία- επενδύει στο μέλλον και προάγει το επιχειρηματικό ήθος, υιοθετώντας τα πρότυπα βιώσιμης ανάπτυξης ESG και παρέχοντας καινοτόμα, ασφαλή και αποτελεσματικά προϊόντα, με στόχο έναν πιο υγιή κόσμο για όλους.
Τη διάκριση ως True Leader παρέλαβε στις 19 Δεκεμβρίου 2024 ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου, Αθανάσιος Αρχοντίκης, στην ειδική τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε από την ICAP στο Grand Hayatt Athens.
#UNI_PHARMA #InterMed
www.uni-pharma.gr
www.intermed.com.gr
- ΔΙΕΘΝΗ | 22.03.2026 | 00:58
Η Τουρκία εκβιάζει τη Μέση Ανατολή με τον έλεγχο του νερού σε Τίγρη και Ευφράτη - ΔΙΕΘΝΗ | 22.03.2026 | 00:53
Σοκ στο Ισραήλ: 100 τραυματίες και πληροφορίες για οκτώ νεκρούς από ιρανική επίθεση - ΔΙΕΘΝΗ | 21.03.2026 | 22:54
Ιράν: Συγκλονιστικό βίντεο από πυραυλικές επιθέσεις στην Τεχεράνη – Γυναίκα προσεύχεται στον Αλλάχ λίγο πριν πέσει νεκρή - ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 21.03.2026 | 22:16
Mε άλμα στα 6,05 o Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου - ΤΡΙΚΑΛΑ | 21.03.2026 | 21:00
Έψαχναν θησαυρό στη Θεσσαλία -συνελήφθησαν στα Τρίκαλα - ΕΛΛΑΔΑ | 21.03.2026 | 20:54
Ξεκίνησε η απολύμανση στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης για την αποτροπή μετάδοσης του αφθώδη πυρετού – Ψεκάζονται τα φορτηγά - ΕΛΛΑΔΑ | 21.03.2026 | 20:43
Θλίψη στο Ρέθυμνο: Νεκρός σε τροχαίο 45χρονος πατέρας δύο παιδιών - ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 21.03.2026 | 20:23
Σκόρπισε συγκινήσεις σε χιλιάδες φιλάθλους το final 4 volley ανδρών στη Λάρισα (ΦΩΤΟ)
- ΛΑΡΙΣΑ | 21.03.2026 | 08:53
Τρεις Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 21.03.2026 | 09:33
Σε κρίσιμη καμπή το ελληνικό βαμβάκι, όλοι βάζουν πλάτη για στήριξη της καλλιέργειας - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 21.03.2026 | 11:22
Ειδική ενίσχυση για λιπάσματα αντί του πλαφόν - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 21.03.2026 | 09:42
Τακούδης: Χειμωνιάτικο σκηνικό στη Θεσσαλία με χιόνια στα ορεινά μέχρι 3 Απρίλη -παρέλαση χωρίς βροχές - ΤΡΙΚΑΛΑ | 21.03.2026 | 21:00
Έψαχναν θησαυρό στη Θεσσαλία -συνελήφθησαν στα Τρίκαλα - ΛΑΡΙΣΑ | 21.03.2026 | 11:55
Εκδήλωση στο Επιμελητήριο Λάρισας: «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις και η επιρροή τους στην τοπική οικονομία».(ΦΩTO) - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 21.03.2026 | 09:57
Χωρίς κοκορέτσι το πασχαλινό τραπέζι για τους Καρδιτσιώτες; - ΒΟΛΟΣ | 21.03.2026 | 11:02
Βόλος: Τρόμος για 66χρονη ο 42χρονος τοξικομανής γιός της – «Τι να σε κάνω να σε χτυπήσω ή να σε σκοτώσω;»






































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed