ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΒΟΛΟΣ
Σε αμόκ από παραισθησιογόνο στη μέση του δρόμου 26χρονη Βολιώτισσα – Συνελήφθη ο σύντροφός της που προσπάθησε να την ηρεμήσει
To απίστευτο σκηνικό έγινε καταμεσής της οδού Πολυμέρη στη συμβολή της με Ιατρού Τζάνου

«Ασε με μην με αγγίζεις», φώναζε καθισμένη καταμεσής στον δρόμο – Σηκώθηκε στο πόδι όλη η γειτονιά – Δεκάδες κλήσεις δέχθηκε το «100» – Την… πλήρωσε ο σύντροφος
Σε κατάσταση αμόκ στη μέση του δρόμου βρέθηκε νεαρή γυναίκα. Σταμάτησε την κυκλοφορία στην οδό Πολυμέρη, ξαπλώνοντας στο οδόστρωμα και σήκωσε στο πόδι μια ολόκληρη γειτονιά, καλώντας σε «βοήθεια» και φωνάζοντας σε κατάστασης υστερίας «μην με αγγίζεις, άσε με». Την… κρίση της 26χρονης «πλήρωσε» ο σύντροφός της, που επιχείρησε να την ηρεμήσει, αλλά κατηγορήθηκε για ενδοοικογενειακή απειλή και οδηγήθηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου.
Το δικαστήριο αθώωσε τον 42χρονο άντρα που βρήκε τον μπελά του, χωρίς να φταίει, επειδή έσπευσε να βοηθήσει τη σύντροφό του να ηρεμήσει και να την μαζέψει από τη μέση του δρόμου, όπου είχε ξαπλώσει, προκαλώντας κυκλοφοριακό έμφραγμα.
Το περιστατικό σημειώθηκε τη Δευτέρα το βράδυ, λίγο μετά τις δέκα. Η 26χρονη σε κατάσταση αμόκ βγήκε από το σπίτι της, ξάπλωσε καταμεσής στο οδόστρωμα της Πολυμέρη και ούρλιαζε.
Η κίνηση των οχημάτων στο σημείο «πάγωσε» με οδηγούς να σταματούν τα οχήματά τους και να κατεβαίνουν για να βοηθήσουν τη νεαρή γυναίκα που βρέθηκε στη μέση του οδοστρώματος. Οι φωνές της ήταν τόσο δυνατές που σήκωσαν στο πόδι όλη την περιοχή. Περισσότερα από 30 άτομα βγήκαν από τα σπίτια τους για να δουν τι έχει συμβεί και να προσφέρουν βοήθεια στην 26χρονη.
Την 26χρονη επιχείρησε να προσεγγίσει ο σύντροφός της προφανώς για να την ηρεμήσει αλλά εκείνη συνέχιζε να φωνάζει. «Βοήθεια», «μην με αγγίζεις» φώναζε δυνατά με το συγκεντρωμένο πλήθος να απορεί τι έχει γίνει.
Δεκάδες κλήσεις δέχθηκε η αστυνομία για το συμβάν που εξελίχθηκε στη μέση του δρόμου. Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, πλησίασαν την 26χρονη και εκείνη κατήγγειλε τον σύντροφό της ότι ήθελε να της κάνει κακό.
Ο 42χρονος άντρας που έμεινε «στήλη άλατος» για την καταγγελία της 26χρονης συντρόφου του, συνελήφθη και χθες οδηγήθηκε ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή απειλή.
«Πήγα να την πάρω αγκαλιά για να ηρεμήσει. Δεν την πείραξα. Κανείς δεν είπε ότι την χτύπησα. Με συνέλαβαν επειδή φώναζε βοήθεια. Εγώ προσπαθούσα να την ηρεμήσω και να την σταματήσω», είπε ο 42χρονος σύντροφος.
Νωρίτερα, η ίδια η 26χρονη παραδέχθηκε ότι είχε πάρει παραισθησιογόνο χάπι κι ότι περιστασιακά κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών. Προφανώς από τις παραισθήσεις που είχε βγήκε στον δρόμο και προκάλεσε το επεισόδιο, το οποίο πλήρωσε ο σύντροφός της τον οποίο κατήγγειλε.
Σημειώνεται ότι το ζευγάρι έχει και ένα μικρό παιδί, που ευτυχώς δεν έγινε μάρτυρας του σκηνικού, καθώς το συγκεκριμένο βράδυ, βρισκόταν στη γιαγιά του.
Το δικαστήριο απάλλαξε τον 42χρονο από τις κατηγορίες, κηρύσσοντάς τον αθώο. Πρόταση της εισαγγελέως να επιστρέψει ο φάκελος στην Εισαγγελία Πρωτοδικών προκειμένου να διερευνηθεί η αξιόποινη πράξη της ψευδούς κατάθεσης, δεν έγινε δεκτή από το δικαστήριο.
ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ -taxydromos.gr
- ΛΑΡΙΣΑ | 24.03.2026 | 23:03
Τραγωδία σε τροχαίο έξω από την Ελλασόνα με έναν νεκρό και δύο τραυματίες-πλαγιομετωπική σύγκρουση δύο ΙΧ (ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 24.03.2026 | 18:26
Λάρισα: Με δύο νέους υπαλλήλους ενισχύεται η δημοτική Αστυνομία - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 24.03.2026 | 18:18
Δ. Κουρέτας: Πως κατασκευάστηκε η αίθουσα όπου φιλοξενείται η δίκη των Τεμπών - ΒΟΛΟΣ | 24.03.2026 | 18:05
Μαγνησία: Απόπειρες εξαπάτησης εκπαιδευτικών και Διευθυντών σχολικών μονάδων - ΛΑΡΙΣΑ | 24.03.2026 | 17:10
Λάρισα: Συνελήφθη γυναίκα για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 24.03.2026 | 17:07
Βασιλική Ζιάκα: Οι αξίες του ’21 οδηγός για το σήμερα - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 24.03.2026 | 16:50
Καταγγελίες Βάρρα για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν ήθελαν τους ελέγχους» – Τι κατέθεσε για τις επιδοτήσεις - ΕΛΛΑΔΑ | 24.03.2026 | 16:44
Ξεπερνά τα 31 εκατ. ευρώ η ζημιά του Δημοσίου από τις απάτες των 22 συλληφθέντων εις βάρος του ΕΦΚΑ
- ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 23.03.2026 | 14:34
Στα δικαστήρια οι ανήλικοι για τη δολοφονία του Καρδιτσιώτη τραγουδιστή (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ) - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 23.03.2026 | 20:26
Μουζάκι: 67χρονος στη Μαγούλα έχασε τη ζωή όταν έπεσε από δέντρο κατά τη διάρκεια εργασιών - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 23.03.2026 | 16:37
Τετάρτη και Παρασκευή θα απολογηθούν οι ανήλικοι δράστες για τη δολοφονία του 51χρονου Καρδιτσιώτη τραγουδιστή - ΛΑΡΙΣΑ | 23.03.2026 | 13:11
Πέντε Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΛΑΡΙΣΑ | 23.03.2026 | 18:35
Τέμπη: Συγκλόνισε η γιαγιά της οικογένειας Πλακιά - Στο δικαστήριο με κορνίζα των τριών κοριτσιών - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 23.03.2026 | 21:53
Δολοφονία τραγουδιστή στην Καρδίτσα: «Δεν ξέρουμε γιατί τον σκότωσαν, ήταν από τα καλύτερα παιδιά» λέει η οικογένειά του - ΛΑΡΙΣΑ | 23.03.2026 | 13:23
Αναβολή για 1η Απριλίου στη δίκη των Τεμπών μετά τις έντονες διαμαρτυρίες για τη χωρητικότητα της αίθουσας (ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 24.03.2026 | 08:55
Οκτώ Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή







































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed