ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΒΟΛΟΣ
Σε αμόκ από παραισθησιογόνο στη μέση του δρόμου 26χρονη Βολιώτισσα – Συνελήφθη ο σύντροφός της που προσπάθησε να την ηρεμήσει
To απίστευτο σκηνικό έγινε καταμεσής της οδού Πολυμέρη στη συμβολή της με Ιατρού Τζάνου

«Ασε με μην με αγγίζεις», φώναζε καθισμένη καταμεσής στον δρόμο – Σηκώθηκε στο πόδι όλη η γειτονιά – Δεκάδες κλήσεις δέχθηκε το «100» – Την… πλήρωσε ο σύντροφος
Σε κατάσταση αμόκ στη μέση του δρόμου βρέθηκε νεαρή γυναίκα. Σταμάτησε την κυκλοφορία στην οδό Πολυμέρη, ξαπλώνοντας στο οδόστρωμα και σήκωσε στο πόδι μια ολόκληρη γειτονιά, καλώντας σε «βοήθεια» και φωνάζοντας σε κατάστασης υστερίας «μην με αγγίζεις, άσε με». Την… κρίση της 26χρονης «πλήρωσε» ο σύντροφός της, που επιχείρησε να την ηρεμήσει, αλλά κατηγορήθηκε για ενδοοικογενειακή απειλή και οδηγήθηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου.
Το δικαστήριο αθώωσε τον 42χρονο άντρα που βρήκε τον μπελά του, χωρίς να φταίει, επειδή έσπευσε να βοηθήσει τη σύντροφό του να ηρεμήσει και να την μαζέψει από τη μέση του δρόμου, όπου είχε ξαπλώσει, προκαλώντας κυκλοφοριακό έμφραγμα.
Το περιστατικό σημειώθηκε τη Δευτέρα το βράδυ, λίγο μετά τις δέκα. Η 26χρονη σε κατάσταση αμόκ βγήκε από το σπίτι της, ξάπλωσε καταμεσής στο οδόστρωμα της Πολυμέρη και ούρλιαζε.
Η κίνηση των οχημάτων στο σημείο «πάγωσε» με οδηγούς να σταματούν τα οχήματά τους και να κατεβαίνουν για να βοηθήσουν τη νεαρή γυναίκα που βρέθηκε στη μέση του οδοστρώματος. Οι φωνές της ήταν τόσο δυνατές που σήκωσαν στο πόδι όλη την περιοχή. Περισσότερα από 30 άτομα βγήκαν από τα σπίτια τους για να δουν τι έχει συμβεί και να προσφέρουν βοήθεια στην 26χρονη.
Την 26χρονη επιχείρησε να προσεγγίσει ο σύντροφός της προφανώς για να την ηρεμήσει αλλά εκείνη συνέχιζε να φωνάζει. «Βοήθεια», «μην με αγγίζεις» φώναζε δυνατά με το συγκεντρωμένο πλήθος να απορεί τι έχει γίνει.
Δεκάδες κλήσεις δέχθηκε η αστυνομία για το συμβάν που εξελίχθηκε στη μέση του δρόμου. Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, πλησίασαν την 26χρονη και εκείνη κατήγγειλε τον σύντροφό της ότι ήθελε να της κάνει κακό.
Ο 42χρονος άντρας που έμεινε «στήλη άλατος» για την καταγγελία της 26χρονης συντρόφου του, συνελήφθη και χθες οδηγήθηκε ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή απειλή.
«Πήγα να την πάρω αγκαλιά για να ηρεμήσει. Δεν την πείραξα. Κανείς δεν είπε ότι την χτύπησα. Με συνέλαβαν επειδή φώναζε βοήθεια. Εγώ προσπαθούσα να την ηρεμήσω και να την σταματήσω», είπε ο 42χρονος σύντροφος.
Νωρίτερα, η ίδια η 26χρονη παραδέχθηκε ότι είχε πάρει παραισθησιογόνο χάπι κι ότι περιστασιακά κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών. Προφανώς από τις παραισθήσεις που είχε βγήκε στον δρόμο και προκάλεσε το επεισόδιο, το οποίο πλήρωσε ο σύντροφός της τον οποίο κατήγγειλε.
Σημειώνεται ότι το ζευγάρι έχει και ένα μικρό παιδί, που ευτυχώς δεν έγινε μάρτυρας του σκηνικού, καθώς το συγκεκριμένο βράδυ, βρισκόταν στη γιαγιά του.
Το δικαστήριο απάλλαξε τον 42χρονο από τις κατηγορίες, κηρύσσοντάς τον αθώο. Πρόταση της εισαγγελέως να επιστρέψει ο φάκελος στην Εισαγγελία Πρωτοδικών προκειμένου να διερευνηθεί η αξιόποινη πράξη της ψευδούς κατάθεσης, δεν έγινε δεκτή από το δικαστήριο.
ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ -taxydromos.gr
- ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 28.12.2025 | 21:34
Τακούδης επικαιροποίηση: Χιονοπτώσεις και σε πεδινές περιοχές της Θεσσαλίας την Τετάρτη, πολικές θερμοκρασίες - ΔΙΕΘΝΗ | 28.12.2025 | 20:51
LIVE: Τραμπ – Ζελένσκι στο Mar-a-Lago: Η συνάντηση που μπορεί να κρίνει τον πόλεμο - ΕΛΛΑΔΑ | 28.12.2025 | 18:49
Μετ- εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων: Ουρές χιλιομέτρων σε Μπράλο, Μαρτίνο και Κάστρο εξαιτίας των μπλόκων - ΥΓΕΙΑ | 28.12.2025 | 18:42
Τι συμβαίνει στη δυσκοιλιότητα και το φούσκωμα όταν τρως ακτινίδια κάθε μέρα - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 28.12.2025 | 18:34
Στάχτη οι κόποι μιας ζωής για κτηνοτρόφο από τους Γοργοβίτες (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ) - ΤΡΙΚΑΛΑ | 28.12.2025 | 18:22
Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο «Άγιος Νικόλαος» στα Μεγάλα Καλύβια - ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 28.12.2025 | 18:15
Σημαντική διάκριση για τον Α.Σ. "ΔΙΑΣ" Λάρισας - ΕΛΛΑΔΑ | 28.12.2025 | 17:49
Γκύζη: «Δεν άντεχα άλλο αυτή την κατάσταση» - Το σημείωμα του 66χρονου που μαχαίρωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε
- ΛΑΡΙΣΑ | 28.12.2025 | 09:10
Τέσσερις Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 28.12.2025 | 10:20
Με χιόνια και στα πεδινά της Θεσσαλίας θα μας αποχαιρετήσει το 2025 -Τσουχτερό κρύο από σήμερα - ΤΡΙΚΑΛΑ | 28.12.2025 | 10:34
Θλίψη στα Τρίκαλα: Έφυγε στα 46 της η Αικατερίνη Τζουρτζιώτη - ΒΟΛΟΣ | 28.12.2025 | 11:06
Θλίψη στον Βόλο: 63χρονος γνωστός επαγγελματίας έφυγε από την ζωή ανήμερα των Χριστουγέννων - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 28.12.2025 | 21:34
Τακούδης επικαιροποίηση: Χιονοπτώσεις και σε πεδινές περιοχές της Θεσσαλίας την Τετάρτη, πολικές θερμοκρασίες - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 28.12.2025 | 09:17
ΟΠΕΚΕΠΕ: 17 ανύπαρκτα χωράφια φέρεται να δήλωνε ο αγροτοσυνδικαλιστής Μπότας για να παίρνει επιδοτήσεις – Τι έδειξε το πόρισμ - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 28.12.2025 | 18:34
Στάχτη οι κόποι μιας ζωής για κτηνοτρόφο από τους Γοργοβίτες (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ) - ΤΡΙΚΑΛΑ | 28.12.2025 | 10:30
Τρίκαλα: «Δεν ήξερα πού πήγε» - Συγκινεί η μητέρα της δασκάλας που σκοτώθηκε στα Βαρδούσια








































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed