ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Χαλκίδα: Σοκ από άγριο bullying 13χρονου – Συγκλονίζει η περιγραφή της μητέρας του
«Δύο ώρες τη μέρα κοιμάται. Προσπαθούμε να τον ανεβάσουμε»

«Δύο ώρες τη μέρα κοιμάται. Προσπαθούμε να τον ανεβάσουμε. Έχει από πίσω του ή τη γιαγιά ή τον παππού ή τη μαμά ή τον μπαμπά για να πάει οπουδήποτε» δηλώνει στο MEGA η μητέρα του. Τρόμος στη Χαλκίδα.
Ένας 13χρονος στη Χαλκίδα βιώνει τον απόλυτο τρόμο μέσα στο ίδιο του το σχολείο και ζητάει από τους δικούς του ανθρώπους να βρίσκονται διαρκώς κοντά του. Πρόκειται για να παιδί, θύμα εκφοβισμού, που ζει έναν διαρκή εφιάλτη.
Η μητέρα του 13χρονου δηλώνει στο MEGA: «Δύο ώρες την ημέρα κοιμάται. Προσπαθούμε να τον ανεβάσουμε και έχει γίνει ένα παιδί που από πίσω έχει ή γιαγιά ή παππού ή μαμά ή μπαμπά, να πάει οπουδήποτε».
Το τελευταίο επεισόδιο σε βάρος του 13χρονου μαθητή από τη Χαλκίδα συνέβη την περασμένη Τετάρτη, και μάλιστα για ασήμαντη αφορμή.
Όπως καταγγέλλει η μητέρα του παιδιού, ένας 14χρονος άρχισε να σπρώχνει και να απευθύνεται με χυδαίους χαρακτηρισμούς προς τον συμμαθητή του. Κι όλα αυτά για τη θέση, στο μάθημα της γυμναστικής.
«Πάει μπροστά, τον σπρώχνει, πάει μπροστά του. Λέει (ο 13χρονος) «μου πήρες τη σειρά». Λέει (σ.σ. ο 14χρονος) «άντε ρε π@@@, γκ@@@, που θες και σειρά». Πάει στην διευθύντρια το λέει. Του λέει “σε θέλει η διευθύντρια”, και τον πιάνει από την μπλούζα, τον σφίγγει στο λαιμό».
Όμως, η δράση του 14χρονου δεν σταμάτησε εκεί. Την ώρα που ο 13χρονος μαθητής της δευτέρας γυμνασίου επέστρεφε έντρομος στο σπίτι του, ο ανήλικος αυτήν τη φορά μαζί με ακόμα δυο φίλους του τον πλησίασαν με απειλές.
Ειδοποίησε τους υπευθύνους του σχολείου, όμως, όπως καταγγέλλει, παραμένουν μέχρι σήμερα αδρανείς
«Το παιδί βγαίνοντας από το σχολείο με παίρνει μου λέει “μαμά, πάρε με, γιατί απειλούμαι” και λέει “μαμά, έρχονται προς τα πάνω μου”. Ο ίδιος που του έκανε αυτό κι άλλοι δύο. Πάνε προς τα πάνω του και ακούω που του λένε “κλείσε το κινητό, ρε”».
Οι γονείς του ανήλικου θύματος ενημέρωσαν την διευθύντρια του σχολείου για το περιστατικό. Ωστόσο, όπως φαίνεται, το παιδί τους δεν είναι το μοναδικό θύμα εκφοβισμού, ή ακόμη και βιαιοπραγίας, από τον 14χρονο.
«Το παιδί αυτό με αποβολή είναι, κάθε ημέρα έξω από το σχολείο. Μου είπαν ότι από Δευτέρα δεν θα είναι στο σχολείο. Θα το καταγγείλω στην εισαγγελία. Την Δευτέρα θα πάω στην δευτεροβάθμια. Εκκρεμεί καταγγελία ότι έχει δείρει 12χρονο το 2023».
Χαλκίδα: Την κλότσησε στην πλάτη
Και οι καταγγελίες περιστατικών βίας με θύματα, αλλά και θύτες ανηλίκους δεν τελειώνουν εδώ.
Μαθητής γυμνασίου σε σχολείο της Αττικής χτύπησε με κλοτσιά συμμαθήτριά του.
Το θύμα μιλά τρομαγμένο στο MEGA.
«Ανεβαίναμε πάνω στις τάξεις και ήρθε από πίσω μου και μου έδωσε κλοτσιά με το πόδι του στην πλάτη μου και δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Συμμαθητές μου ήταν μόνο. Δεν κάνανε κάτι, γελάγανε».
«Ήρθε έκλαιγε, μπήκε μέσα στο δωμάτιο. “Γιατί κλαις;” και μου είπε την αλήθεια. “Φοβάμαι πλέον”, μου λέει, «να πάω στο σχολείο». Ένα άλλο παιδί είχε μπει με μαχαίρι μέσα στο σχολείο. Παιδί έχει χτυπήσει δάσκαλο», είπε η μητέρα του.
Η μητέρα του κοριτσιού ειδοποίησε τους υπευθύνους του σχολείου, όμως, όπως καταγγέλλει, παραμένουν μέχρι σήμερα αδρανείς.
in.gr
- ΛΑΡΙΣΑ | 21.04.2026 | 19:18
Άφησε την οικογένειά της για την Χάλκη: Λαρισαία αναπληρώτρια εκπαιδευτικός δηλώνει πως η μοίρα την έφερε στο νησί - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ | 21.04.2026 | 19:13
Επίδομα 250 ευρώ για τους χαμηλοσυνταξιούχους ανακοινώνει την Τετάρτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Πώς θα μοιραστεί το πλεόνασμα - ΕΛΛΑΔΑ | 21.04.2026 | 19:10
Θρήνος στην Κρήτη: Δύο αιματηρά δυστυχήματα με τρακτέρ – Τι ερευνούν οι Αρχές - ΕΛΛΑΔΑ | 21.04.2026 | 19:00
Τραγωδία στην Κοζάνη: Νεκρός σε χωράφι 67χρονος αγρότης - ΒΟΛΟΣ | 21.04.2026 | 18:56
Τραγωδία στον Αλμυρό: 52χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος σε αποθήκη - Τον εντόπισε ο αδελφός του - ΕΛΛΑΔΑ | 21.04.2026 | 18:51
Ανατροπή-σοκ στην Κρήτη: Νεκρός ο πρώην σύντροφος της αγνοούμενης 43χρονης - ΒΟΛΟΣ | 21.04.2026 | 18:20
Νέα απάτη στον Βόλο: Της απέσπασαν κοσμήματα και 50.000 ευρώ προφασιζόμενοι υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ - ΛΑΡΙΣΑ | 21.04.2026 | 18:15
Τουρνάς από τη Λάρισα: 100 drones πανελλαδικά για επιτήρηση - Πότε λήγει η προθεσμία για καθαρισμό οικοπέδων
- ΒΟΛΟΣ | 20.04.2026 | 11:40
«Εφυγε» από τη ζωή η 45χρονη που ζούσε σε σκηνή στον Αναυρο χωρίς νερό και φαγητό - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 20.04.2026 | 12:18
Τακούδης: Βροχές Τετάρτη και Πέμπτη στα πεδινά και χιόνια στα ορεινά της Θεσσαλίας- βουτιά 10 βαθμούς ο υδράργυρος (video) - ΛΑΡΙΣΑ | 20.04.2026 | 13:36
Aσκηση της Πυροσβεστικής σε γνωστό ξενοδοχείο της Λάρισας (ΦΩΤΟ) - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 21.04.2026 | 12:49
Τουρνάς, Κουρέτας: Δύσκολη η φετινή αντιπυρική περίοδος λόγω βροχών και πυκνής βλάστησης (ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 20.04.2026 | 14:30
Εκταφές σορών στα Τέμπη: Στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας ο Παύλος Ασλανίδης - ΔΙΕΘΝΗ | 20.04.2026 | 11:51
Μεγασεισμός 7,5 Ρίχτερ έπληξε την Ιαπωνία – Εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι - ΕΛΛΑΔΑ | 20.04.2026 | 23:36
Χαϊδάρι: «Η 13χρονη έφυγε από τη ζωή 4-5 φορές κατά τη διάρκεια του χειρουργείου» – Πώς συνέβη το τραγικό περιστατικό - ΛΑΡΙΣΑ | 20.04.2026 | 10:09
Τρεις Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή









































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed