ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Δεν τελειώσαμε με τα χιόνια στη Θεσσαλία- Πως θα κινηθεί ο καιρός
Βροχές στα πεδινά και χιόνια στα ορεινά σήμερα Πέμπτη στη Θεσσαλία

Βροχερός θα είναι και την Πέμπτη (16.01.2025) ο καιρός καθώς θα σημειωθούν βροχές σε όλη την Ελλάδα και καταιγίδες στις νότιες θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές.
Σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ, θα σχηματιστούν σύννεφα και θα πέσουν βροχές στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και την Πελοπόννησο. Στην υπόλοιπη χώρα θα σημειωθούν παροδικά αυξημένες νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία, στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τις Κυκλάδες.
Στις νότιες θαλάσσιες – παραθαλάσσιες περιοχές θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες που θα ξεκινήσουν να εξασθενούν από το απόγευμα.
Λίγα χιόνια θα πέσουν κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά και πρόσκαιρα και σε ημιορεινά της Ηπείρου, της δυτικής και της κεντρικής Μακεδονίας.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα κεντρικά και βόρεια. Στα βόρεια και θα κυμανθεί από -05 (μείον πέντε) έως 07 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά στα νησιά του Ιονίου και του βορειοανατολικού Αιγαίου από 07 έως 13 με 15 βαθμούς και στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Τις πρωινές και βραδινές ώρες θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός στα κεντρικά και βόρεια.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο νότιο Ιόνιο τοπικά έως 7 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο νότιο Αιγαίο τοπικά έως 7 μποφόρ.
Αττική
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 13 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες και στα γύρω ορεινά – ημιορεινά παροδικές χιονοπτώσεις. Από το απόγευμα βαθμιαία βελτίωση.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 02 έως 07 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία – Θράκη
Καιρός: Στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο κυρίως τις πρωινές ώρες και στα ορεινά – ημιορεινά παροδικές χιονοπτώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Από νωρίς το απόγευμα βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από -02 (μείον 2) έως 07 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία από -05 (μείον 5) έως 04 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ιονίου – Ήπειρος – Δυτική Στερεά – Δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα νότια θαλάσσια – παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά και πρόσκαιρα και σε ημιορεινά της Ηπείρου. Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο νότιο Ιόνιο τοπικά έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου από -05 (μείον 5) έως 06 βαθμούς Κελσίου.
Ανατολική Στερεά – Εύβοια – Ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες στα νότια θαλάσσια – παραθαλάσσια τμήματα μεμονωμένες καταιγίδες. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά.
Άνεμοι: Βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 02 έως 13 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες – Κρήτη
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στις Κυκλάδες και σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ανατολικού Αιγαίου – Δωδεκάνησα
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα βόρεια όπου υπάρχει πιθανότητα για λίγες τοπικές βροχές μέχρι το μεσημέρι.
Άνεμοι: Στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ. Στα νότια βορειοδυτικοί 3 με 5 και από το απόγευμα 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Στα νότια από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια από 08 έως 13 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλία
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Ασθενείς παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στις Σποράδες τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 02 έως 08 βαθμούς Κελσίου και στις Σποράδες έως 12 βαθμούς.
- ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 01.09.2026 | 16:56
Λάρισα: Η μάχη του σταυρού στη ΝΔ – Το «δύο ή ένα» αλλάζει όλα τα δεδομένα - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 01.09.2026 | 16:46
Κ. Τέλιος: Αντέχουν μέχρι «Ιανό» και «Βύρωνα» τα ποτάμια της Καρδίτσας - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 01.09.2026 | 16:40
Προσαρμογή και ανθεκτικότητα των πόλεων στη Θεσσαλία απέναντι στον πλημμυρικό κίνδυνο - ΒΟΛΟΣ | 01.09.2026 | 16:32
Χρ. Τριαντόπουλος: Προχωρά το έργο ανακαίνισης σε 6 σχολεία του Βόλου από το Πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ - ΛΑΡΙΣΑ | 01.09.2026 | 16:23
Λάρισα: Βραδιά παράδοσης, πολιτισμού και μουσικής στο 3ο Αντάμωμα Λουτρο-Αργυρομυλιωτών - ΤΡΙΚΑΛΑ | 01.09.2026 | 16:19
«Βιολάντα»: Αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου Κώστας Τζιωρτζιώτης - ΕΛΛΑΔΑ | 01.09.2026 | 16:05
Καστελλόριζο: Σκάφος του λιμενικού κοντά σε τουρκικό ερευνητικό – Σε αυξημένη επιφυλακή οι ελληνικές Αρχές - ΕΛΛΑΔΑ | 01.09.2026 | 15:51
Νέα ενίσχυση των δυνάμεων για τη φωτιά στην Τραπεζίτσα Κόνιτσας: Επιχειρούν 11 ελικόπτερα - Βίντεο
- ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 31.08.2026 | 12:29
Βαμβάκι ή καλαμπόκι; Οι τιμές κρίνουν τη μάχη των στρεμμάτων στον Θεσσαλικό κάμπο - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 31.08.2026 | 10:50
Τέλος του 2028 ξανά στις ράγες η σύνδεση Βόλου- Λάρισας με ηλεκτροκίνηση και προοπτική σύνδεσης με το αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 31.08.2026 | 12:14
Τακούδης: Πιο δροσερή αυτή η εβδομάδα- Πως θα κυλήσει ο καιρός το δίμηνο Σεπτεμβρίου- Οκτωβρίου - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 31.08.2026 | 18:22
Ο δρόμος-«καρμανιόλα» Φάρσαλα–Βόλος και η μεγάλη ευκαιρία: ένας νέος άξονας που μπορεί να ενώσει το λιμάνι με τον Ε65 - ΛΑΡΙΣΑ | 31.08.2026 | 09:57
Σοβαρό τροχαίο στην οδό Βόλου έπειτα από σύγκρουση δύο ΙΧ- ένα 4χρονο παιδάκι τραυματίστηκε (ΦΩΤΟ+video) - ΕΛΛΑΔΑ | 31.08.2026 | 20:01
Καιρός: Από τη ζέστη, στην αστάθεια με μπόρες και καταιγίδες – Πρόγνωση Αρναούτογλου έως Κυριακή - ΒΟΛΟΣ | 01.09.2026 | 14:56
Βαρύ πένθος για τον Αχιλλέα Μπέο: «Εφυγε» αιφνιδίως η μονάκριβη αδερφή του Βάσω - ΛΑΡΙΣΑ | 31.08.2026 | 11:13
Στο επίκεντρο ο πειραματικός αγρός του ΘΕΣΤΟ στο Αρμένιο για καλλιέργεια υβριδίων βιομηχανικής τομάτας (ΦΩΤΟ)





.gif)




























Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed