ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ Η Σφήκα
Ζωή Λάσκαρη: Αίτημα εξαίρεσης μετά το «μπλόκο» στη δημοπρασία κοσμημάτων που κληρονόμησε η Μάρθα Κουτουμάνου.
Μετά το φρένο στη δημοπρασία κοσμημάτων που είχε η αποκτήσει η Ζωή Λάσκαρη και πέρασαν στα χέρια της Μάρθας Κουτουμάνου.

Μετά το φρένο στη δημοπρασία κοσμημάτων που είχε η αποκτήσει η Ζωή Λάσκαρη και πέρασαν στα χέρια της Μάρθας Κουτουμάνου, αναζητείται τρόπος να «ξεπαγώσει» η διαδικασία.
Δεσμευμένα και με την σφραγίδα της δικαιοσύνης παραμένουν τα κοσμήματα που είχε αποκτήσει η Ζωή Λάσκαρη, γεγονός που σημαίνει ότι η κόρη της Μάρθα Κουτουμάνου δεν μπορεί να προχωρήσει στη δημοπρασία τους.
Με δικαστική απόφαση απορρίφθηκε το αίτημά της και του γκαλεριστα Γιώργου Τσαγκαράκη για μερική ανάκληση της προσωρινής διαταγής με την οποία το περασμένο καλοκαίρι «πάγωσε» κάθε μεταβίβαση της περιουσίας των δύο παιδιών της Ζωής Λάσκαρη για ανεξόφλητες οφειλές σε εταιρεία διαχείρισης ακινήτων.
Μετά την απόρριψη του αιτήματος τα κοσμήματα θα παραμείνουν δεσμευμένα τουλάχιστον μέχρι τη συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων. «Εμείς κάναμε παρέμβαση στα ήδη ασφαλιστικά μέτρα που υπήρχαν από μια εταιρεία διαχείρισης του ακινήτου η οποία διατείνεται ότι υπάρχει μια οφειλή της τάξης των 80.000 που προέρχεται από τα κοινόχρηστα», λέει στο Mega και την εκπομπή Buongiorno ο Γιώργος Τσαγκαράκης, ιδιοκτήτης γκαλερί.
«Εμείς τώρα πρώτη φορά θα κάνουμε αίτημα προκειμένου να συζητηθεί μόνο το θέμα της εξαίρεσης των κοσμημάτων. Όλα τα άλλα είναι μια άλλη υπόθεση που αφορά τις δύο πλευρές. Εχθές το δικαστήριο αποφάσισε να μην εξαιρέσει τα κοσμήματα, οπότε την Πέμπτη ο δικηγόρος μου θα καταθέσει αίτημα προκειμένου να συζητηθεί την ερχόμενη εβδομάδα και να βγει άμεσα η απόφαση και να εξαιρεθούν τα κοσμήματα, να δημοπρατηθούν και να γίνει η δουλειά όλων των πλευρών».
Πρόκειται για κοσμήματα που ανήκουν στην πρωτότοκη κόρη της αείμνηστης σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, Μάρθας Κουτουμάνου, η οποία τα είχε δώσει στον ιδιοκτήτη γκαλερί, Γιώργο Τσαγκαράκη, προκειμένου να τα δημοπρατήσει.
Ωστόσο, σε βάρος της Μάρθας Κουτουμάνου, όπως και της αδερφής της, Αίθρας Λυκουρέζου, κατατέθηκαν ασφαλιστικά μέτρα για χρέη που σχετίζονται με τη βίλα της Ζωής Λάσκαρη που κληρονόμησαν στο Πόρτο Ράφτη.
Το ακίνητο βρίσκεται σε συγκρότημα κατοικιών και οι διαχειριστές του συγκροτήματος κινήθηκαν νομικά κατά των δύο αδερφών για οφειλές στα κοινόχρηστα.
ΠΗΓΗ newsit.gr
- ΔΙΕΘΝΗ | 22.03.2026 | 00:58
Η Τουρκία εκβιάζει τη Μέση Ανατολή με τον έλεγχο του νερού σε Τίγρη και Ευφράτη - ΔΙΕΘΝΗ | 22.03.2026 | 00:53
Σοκ στο Ισραήλ: 100 τραυματίες και πληροφορίες για οκτώ νεκρούς από ιρανική επίθεση - ΔΙΕΘΝΗ | 21.03.2026 | 22:54
Ιράν: Συγκλονιστικό βίντεο από πυραυλικές επιθέσεις στην Τεχεράνη – Γυναίκα προσεύχεται στον Αλλάχ λίγο πριν πέσει νεκρή - ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 21.03.2026 | 22:16
Mε άλμα στα 6,05 o Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου - ΤΡΙΚΑΛΑ | 21.03.2026 | 21:00
Έψαχναν θησαυρό στη Θεσσαλία -συνελήφθησαν στα Τρίκαλα - ΕΛΛΑΔΑ | 21.03.2026 | 20:54
Ξεκίνησε η απολύμανση στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης για την αποτροπή μετάδοσης του αφθώδη πυρετού – Ψεκάζονται τα φορτηγά - ΕΛΛΑΔΑ | 21.03.2026 | 20:43
Θλίψη στο Ρέθυμνο: Νεκρός σε τροχαίο 45χρονος πατέρας δύο παιδιών - ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 21.03.2026 | 20:23
Σκόρπισε συγκινήσεις σε χιλιάδες φιλάθλους το final 4 volley ανδρών στη Λάρισα (ΦΩΤΟ)
- ΛΑΡΙΣΑ | 21.03.2026 | 08:53
Τρεις Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 21.03.2026 | 09:33
Σε κρίσιμη καμπή το ελληνικό βαμβάκι, όλοι βάζουν πλάτη για στήριξη της καλλιέργειας - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 21.03.2026 | 11:22
Ειδική ενίσχυση για λιπάσματα αντί του πλαφόν - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 21.03.2026 | 09:42
Τακούδης: Χειμωνιάτικο σκηνικό στη Θεσσαλία με χιόνια στα ορεινά μέχρι 3 Απρίλη -παρέλαση χωρίς βροχές - ΤΡΙΚΑΛΑ | 21.03.2026 | 21:00
Έψαχναν θησαυρό στη Θεσσαλία -συνελήφθησαν στα Τρίκαλα - ΛΑΡΙΣΑ | 21.03.2026 | 11:55
Εκδήλωση στο Επιμελητήριο Λάρισας: «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις και η επιρροή τους στην τοπική οικονομία».(ΦΩTO) - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 21.03.2026 | 09:57
Χωρίς κοκορέτσι το πασχαλινό τραπέζι για τους Καρδιτσιώτες; - ΒΟΛΟΣ | 21.03.2026 | 11:02
Βόλος: Τρόμος για 66χρονη ο 42χρονος τοξικομανής γιός της – «Τι να σε κάνω να σε χτυπήσω ή να σε σκοτώσω;»
































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed