ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Μητέρα αστυνομικού της Βουλής: «Γέννησα ένα τέρας - Θέλω να τον φτύσω».
Ο 45χρονος είχε φτιάξει το «προφίλ» του καλού οικογενειάρχη - Σοκαρισμένοι οι συγγενείς του, τον καταδικάζουν: «στην πυρά»..

Η μητέρα του 45χρονου αστυνομικού της Βουλής, που οι αποκαλύψεις για την αρρωστημένη δράση του έχουν σοκάρει το πανελλήνιο - μίλησε για τον γιο της και τις κατηγορίες που τον βαραίνουν, μετά από όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.
Η γυναίκα δήλωσε στο Star ότι για αυτήν το παιδί της έχει πεθάνει, λέγοντας χαρακτηριστικά: « Ο γιος μου είχε πολλά να κρύψει από μένα. Γέννησα ένα τέρας, τον έχω ξεγράψει, δεν είναι πια παιδί μου. … Ζητάω συγνώμη για αυτές τις ψυχούλες (τα παιδιά) που δεν κατάλαβα τι περνούσανε. Θέλω να στηρίξω τη νύφη μου. Θέλω μια φορά να πάω στην φυλακή και να τον φτύσω».
Ο 45χρονος είχε φτιάξει το «προφίλ» του καλού οικογενειάρχη - Σοκαρισμένοι οι συγγενείς του, τον καταδικάζουν: «στην πυρά»
Η μητέρα του 45χρονου αστυνομικού της Βουλής, που οι αποκαλύψεις για την αρρωστημένη δράση του έχουν σοκάρει το πανελλήνιο - μίλησε για τον γιο της και τις κατηγορίες που τον βαραίνουν, μετά από όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.
Η γυναίκα δήλωσε στο Star ότι για αυτήν το παιδί της έχει πεθάνει, λέγοντας χαρακτηριστικά: « Ο γιος μου είχε πολλά να κρύψει από μένα. Γέννησα ένα τέρας, τον έχω ξεγράψει, δεν είναι πια παιδί μου. … Ζητάω συγνώμη για αυτές τις ψυχούλες (τα παιδιά) που δεν κατάλαβα τι περνούσανε. Θέλω να στηρίξω τη νύφη μου. Θέλω μια φορά να πάω στην φυλακή και να τον φτύσω».
Είχε φτιάξει το «προφίλ» του καλού οικογενειάρχη
Σύμφωνα με το Star, η 35χρονη γυναίκα – έγκυος στο 6ο παιδί - είπε στους συναδέλφους της στο το Τμήμα Ανηλίκων ότι ο σύζυγός της – εκτός του ότι την είχε αποκόψει από την οικογένεια και το περιβάλλον της - χειριζόταν τα πάντα.
«Ακόμα και τις αναρτήσεις στο Facebook εκείνος τις ανέβαζε για να δείχνει ότι είναι καλός οικογενειάρχης » είπε η 35χρονη.
Την ίδια ώρα, σοκαρισμένος από τις φρικιαστικές αποκαλύψεις εμφανίστηκε στον ΑΝΤ1 και ο θείος του 45χρονου, τονίζοντας ότι «ξέραμε ότι ήταν βίαιος και τσαμπουκάς στη δουλειά του» αλλά περνούσε προς τα έξω την εικόνα του σωστού οικογενειάρχη, χωρίς οικονομικά προβλήματα.
«Ήταν κρυψίνους γύρω από αυτά τα θέματα, η εικόνα που παρουσίαζε εδώ ήταν του σωστού οικογενειάρχη. Τον βλέπαμε με τα παιδιά του, πολύτεκνος, τα πήγαινε βόλτες και τα λοιπά. Όλοι λέγανε "κοίταξε εκεί, πολύτεκνος, δυο αστυνομικοί…", ήτανε και άνετος οικονομικά το ‘παίζε κι αυτό» είπε ο θείος του.
«Η γυναίκα του δε μιλούσε καθόλου, αυτός το έπαιζε αρχηγός, τους έβαζε σε τάξη, πειθαρχεία κτλ. Όσοι τον γνωρίζουμε, καταδικάζουμε απερίφραστα αυτές τις ενέργειες, στην πυρά!»δήλωσε ο συγγενής του αστυνομικού.
ΠΗΓΗ skai.gr
- ΛΑΡΙΣΑ | 18.12.2025 | 17:17
«Έφυγε» από τη ζωή ο πρώην Πρύτανης του ΕΚΠΑ Καθηγητής Πέτρος Γέμτος - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 18.12.2025 | 17:14
Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι αγρότες: «Όχι στον διάλογο, μας εμπαίζει η κυβέρνηση» - ΒΟΛΟΣ | 18.12.2025 | 16:57
Αρνείται την κατηγορία για το «μπάζωμα» στα Τέμπη ο Χρήστος Τριαντόπουλος-«Δεν έδωσα εγώ εντολή» - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 18.12.2025 | 16:49
Πανελλαδική Σύσκεψη στις Σέρρες: Εκατοντάδες εκπρόσωποι των μπλόκων αποφασίζουν κλιμάκωση αγώνα - ΕΛΛΑΔΑ | 18.12.2025 | 15:09
Η τελετή ονοματοδοσίας και η ύψωση της ελληνικής σημαίας στη φρεγάτα Belharra «Κίμων» στη Λοριάν της Γαλλίας - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 18.12.2025 | 15:04
Αγρότες: «Σήμα» για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων από τους αγρότες – Σε εξέλιξη η Πανελλαδική σύσκεψη των μπλόκων στις Σέρρες - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 18.12.2025 | 14:52
Μέχρι 31 Δεκεμβρίου έλεγχος και διορθώσεις από 274.000 αγρότες και πρατήρια για την επιστροφή ΕΦΚ 2025 - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 18.12.2025 | 14:14
Καρδίτσα: Άσκηση ετοιμότητας της Πυροσβεστικής για φωτιά σε εγκαταστάσεις βιομηχανίας (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)
- ΛΑΡΙΣΑ | 17.12.2025 | 09:06
Θλίψη στη Λάρισα: «Έφυγε» σε ηλικία 49 ετών ο Κωνσταντίνος Τσιοτινός - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 17.12.2025 | 09:29
Διευκρίνηση από ΥΠΑΑΤ και ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν θα παρακρατηθεί η εισφορά του ΕΛΓΑ από την βασική-μέχρι το μεσημέρι η εξόφληση - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 18.12.2025 | 09:36
Πόση είναι η μοναδιαία αξία ανά στρέμμα για τη βασική ενίσχυση - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 17.12.2025 | 16:22
Πληρωμές αγροτών: Επιλύθηκε το πρόβλημα - Κανονικά οι καταβολές των χρημάτων χωρίς παρακράτηση από ΕΛΓΑ - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 17.12.2025 | 20:14
Τα μπλόκα Νίκαιας και Ε-65 στην Καρδίτσα αποφάσισαν συνέχιση των κινητοποιήσεων- δεν θα συναντηθούν με τον πρωθυπουργό - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 18.12.2025 | 10:46
ΥΠΑΑΤ: Ολοκληρώθηκαν πληρωμές 487,9 εκατ. – Τι αφορούν τα 600 εκατ. που θα πληρωθούν έως 31-12 - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 17.12.2025 | 13:27
Ξεκίνησε στις 12 το μεσημέρι η πληρωμή της εξόφλησης της Βασικής Ενίσχυσης, νωρίτερα «μπήκε» και η Αναδιανεμητική - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 17.12.2025 | 13:21
Χρ. Κέλλας: «Ζητώ συγγνώμη για την αναστάτωση στους αγρότες - Εκ παραδρομής παρακρατήθηκαν οι εισφορές υπέρ ΕΛΓΑ»









































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed