ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Αστυνομικός - Βουλή: Η φρίκη που βίωναν τα παιδιά του επί μια 8ετία - Το αγόρι είχε πέσει από το μπαλκόνι
Το αγόρι πριν τρία χρόνια είχε πέσει από τον 4ο όροφο με τις αρχές πλέον να επανεξετάζουν την υπόθεση αυτή

Το αγόρι πριν τρία χρόνια είχε πέσει από τον 4ο όροφο με τις αρχές πλέον να επανεξετάζουν την υπόθεση αυτή, προκειμένου να διαπιστώσουν αν επρόκειτο για ατύχημα ή για κάτι άλλο
Να συμπληρώσουν όλα τα κομμάτια του παζλ της φρίκης που βίωναν τα ανήλικα παιδιά του αστυνομικού της Βουλής που συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίησή τους επιχειρούν οι ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζονται την υπόθεση.
Η φρικώδης υπόθεση που ήρθε στο φως χθες Παρασκευή (29/11) προκάλεσε σοκ στην ελληνική κοινωνία κυρίως λόγω των πολλαπλών βασανιστηρίων που φέρονται να έχουν υποστεί τα παιδιά -τρία κορίτσια και ένα αγόρι- από την τρυφερή ηλικία των 5 ετών. Το αγόρι μάλιστα πριν από τρία χρόνια, ενώ βρισκόταν στο σπίτι που διέμενε η οικογένεια, είχε πέσει από τον 4ο όροφο με τις Αρχές πλέον να επανεξετάζουν την υπόθεση αυτή, προκειμένου να διαπιστώσουν αν επρόκειτο για ατύχημα ή για κάτι άλλο.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο εν λόγω αστυνομικός υπηρετούσε στην ασφάλεια της Βουλής από το 2019 παρόλο που, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Ένα από τα ερωτήματα που ανακύπτουν εύλογα είναι πώς γίνεται να υπηρετούσε για τόσα χρόνια ο άνθρωπος αυτός σε ένα τόσο σημαντικό πόστο χωρίς κάποιος να αντιληφθεί το παραμικρό. Τη στιγμή μάλιστα που φέρεται να μην είχε καν όπλο λόγω αυτών ακριβώς των ψυχολογικών προβλημάτων.
Το πρωί φορούσε τη «στολή» του εκπροσώπου του νόμου και το βράδυ την πέταγε και έδειχνε το αληθινό του πρόσωπο. Τα όσα κατήγγειλε η σύζυγος του, επίσης αστυνομικός, προκαλούν ναυτία. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της, ο αστυνομικός φέρεται από το 2016 μέχρι και τώρα τον Νοέμβριο, να την ανάγκαζε με τη χρήση σωματικής βίας να ασελγεί στα παιδιά τους, ενώ αυτός παρακολουθούσε ή και συμμετείχε στις πράξεις.
Παράλληλα ο αστυνομικός φέρεται να ασελγούσε στις τρεις κόρες του από την τρυφερή ηλικία των 5 ετών και, καθώς μεγάλωναν, έφθασε στο σημείο να τις βιάζει. Και σαν να μην έφτανε αυτό, φέρεται να ανάγκαζε και τον γιο του να έρχεται σε σεξουαλική επαφή με τις ίδιες του τις αδελφές του. Πράγματα αδιανόητα και πρωτάκουστα.
Η δυσώδης υπόθεση άρχισε να ξεδιπλώνεται την περασμένη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου όταν η μητέρα των παιδιών κατήγγειλε τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία. Άμεσα ενεργοποιήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου και ο αστυνομικός συνελήφθη εν ώρα υπηρεσίας φρούρησης του κεντρικού κτιρίου της Βουλής.
Την επόμενη ημέρα, στις 19/11, με απόφαση του φρουράρχου της Βουλής ο συγκεκριμένος αστυνομικός εκδιώχθηκε από την υπηρεσία φύλαξης του κοινοβουλίου ενώ στις 20 Νοεμβρίου οι αρμόδιες Αρχές του επέβαλαν ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή.
Μετά την κατηγορία σε βάρος του, ο αστυνομικός φέρεται να είπε στη μητέρα του ότι θα αυτοκτονήσει, με αποτέλεσμα η ΕΛΑΣ να τον αναζητήσει και να τον οδηγήσει στο ψυχιατρείο του Στρατού. Αμέσως μετά τον εγκλεισμό του στο ψυχιατρείο στις 20/11 η σύζυγος του επισκέφθηκε ξανά το αστυνομικό τμήμα προσθέτοντας στις αρχικές καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία και τις βαρύτατες κατηγορίες του βιασμού των παιδιών τους από τον σύζυγό της.
Το «αποτρόπαιο» αυτό γεγονός οδήγησε σε νέα προανακριτική διαδικασία αλλά και σε αφαίρεση της επιμέλειας των παιδιών από τους γονείς, καθώς μεσολάβησαν αλληλοκατηγορίες μεταξύ των συζύγων.
- ΛΑΡΙΣΑ | 16.09.2026 | 21:43
Η καρδιά της παράδοσης χτυπά στο Συκούριο: Έρχεται η 23η Γιορτή Αμυγδάλου! - ΛΑΡΙΣΑ | 16.09.2026 | 21:40
Τραυματισμός δικυκλιστή στη Λάρισα μετά από σύγκρουση με ΙΧ - ΕΛΛΑΔΑ | 16.09.2026 | 21:35
Θάνατος Μαζωνάκη: Απεργία πείνας ξεκίνησε ο Θεοδωρόπουλος, νευρική στο κρατητήριο η Γάκα - ΒΟΛΟΣ | 16.09.2026 | 21:27
Σύσκεψη στην Περιφέρεια για τη μεταφορά μαθητών: Να ζητηθεί από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Βόλου η ασφαλέστερη διαδρομή - ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 16.09.2026 | 21:12
Τουρκία: Η 51η Ταξιαρχία Καταδρομών μετασταθμεύει απέναντι από τη Σάμο – Πώς επηρεάζονται οι ισορροπίες στο Αιγαίο - ΛΑΡΙΣΑ | 16.09.2026 | 21:00
Στο Δημαρχείο Λάρισας ο Υπουργός Υγείας - Αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας και έργα για τους πολίτες (ΦΩΤΟ+video) - ΤΡΙΚΑΛΑ | 16.09.2026 | 20:53
Φθινοπωρινή ποδηλατάδα αύριο στα Τρίκαλα - ΒΟΛΟΣ | 16.09.2026 | 20:43
Πένθος στο Πήλιο: Έφυγε από τη ζωή η ηγουμένη Χριστοδούλη
- ΕΛΛΑΔΑ | 15.09.2026 | 08:17
Αλλαγή ώρας 2026: Νωρίτερα γυρίζουμε φέτος τα ρολόγια μας στη χειμερινή ώρα - ΛΑΡΙΣΑ | 16.09.2026 | 14:45
Στη Λάρισα ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης - ΕΛΛΑΔΑ | 15.09.2026 | 09:07
Καιρός: Έκτακτη προειδοποίηση των Ιταλών για την Ελλάδα - «Μοιάζει με τον Ιανό του 2020» - ΛΑΡΙΣΑ | 15.09.2026 | 18:31
Στον αέρα το ΟΣΔΕ στη Θεσσαλία – «Βόμβα» τα προβλήματα με το Κτηματολόγιο και τα ΚΑΕΚ - ΛΑΡΙΣΑ | 16.09.2026 | 14:51
Στα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων φαρμακοβιομηχανίας στη ΒΙ.ΠΕ. Λάρισας ο Άδωνις Γεωργιάδης(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ) - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 15.09.2026 | 08:58
Τέλος εποχής για το «τσεκ» όπως το ξέρανε οι αγρότες - Στο στόχαστρο οι ετεροεπαγγελματίες - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 15.09.2026 | 08:21
Το πλάνο της ΑΑΔΕ για τις πληρωμές Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου και τα υπόλοιπα των ετών 2024-2025 - ΒΟΛΟΣ | 15.09.2026 | 09:03
Σοκ στον Βόλο: Έφυγε από τη ζωή ο ορθοπαιδικός Γιάννης Σούρλας σε ηλικία 60 ετών


































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed