ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑ
Ο Δημήτρης Παπαλέξης κατέθεσε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ»
για τις εκλογές του Επιμελητηρίου Λάρισας

Ο Δημήτρης Παπαλέξης κατέθεσε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ» για τις εκλογές του Επιμελητηρίου Λάρισας.
Στην κατάθεση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού «ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ» ενόψει των εκλογών του Επιμελητηρίου Λάρισας προχώρησε ο Δημήτρης Παπαλέξης.
Ο Δημήτρης Παπαλέξης διεκδικεί την προεδρία του Επιμελητηρίου Λάρισας στο πλαίσιο των επιμελητηριακών εκλογών που θα διεξαχθούν στις 12, 13 & 14 Δεκεμβρίου 2024.
«Η σημερινή μέρα ένα μήνα πριν τις επιμελητηριακές εκλογές αποτελεί επισφράγισμα της κοινής διαδρομής μας, με μια πλειάδα ξεχωριστών υποψηφίων, τους οποίους ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στον πρόσωπό μου να συμπορευτούν μαζί μου στην ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ για τη νικηφόρα πορεία μας προς τις επιμελητηριακές εκλογές.
Ήρθε η ώρα να πούμε αλήθειες, ήρθε η ώρα που πρέπει να δουλέψουμε συστηματικά και μεθοδικά, με στρατηγικό σχέδιο. Ήρθε η ώρα που το Επιμελητήριο Λάρισας πρέπει να ξεπεράσει τον εαυτό του και να βγει μπροστά στις προκλήσεις της εποχής.
Έχουμε καταθέσει το πρόγραμμα μας, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, ξέρουμε ποιοι είναι οι στόχοι. Ήρθε η ώρα να θωρακίσουμε τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις δίνοντας τους την δυνατότητα να ανταπεξέλθουν στο πολυπρόσωπο ανταγωνιστικό, αλλά και συνάμα δελεαστικό διεθνές περιβάλλον.
Θέλουμε ένα Επιμελητήριο μεγάλο και σύγχρονο, ένα Επιμελητήριο αντάξιο της εμπιστοσύνης των μελών του. Ένα Επιμελητήριο με φωνή και άποψη, με κοστολογημένες και εμπεριστατωμένες προτάσεις και λύσεις για τα προβλήματα μας.
Ο επαγγελματίας δεν ζητάει πολλά, ούτε απαιτεί. Ζητάει σταθερότητα, ίσους κανόνες αγοράς και δίκαια φορολόγηση. Γι’ αυτό τον λόγο είμαστε εδώ σήμερα γιατί έχουμε τους κατάλληλους ανθρώπους να διοικήσουμε, έχουμε την γνώση, έχουμε και την εμπειρία», δήλωσε ο κ. Παπαλέξης μετά την κατάθεση του ψηφοδελτίου της ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ στην εκλογική επιτροπή του Επιμελητηρίου.
- ΒΟΛΟΣ | 19.12.2025 | 12:06
Πανελλαδική κινητοποίηση από τα Υπεραστικά ΚΤΕΛ μετά τις γιορτές - ΛΑΡΙΣΑ | 19.12.2025 | 12:02
Χρήστος Καπετάνος από το βήμα της Βουλής για τον Προϋπολογισμό 2026: «Ό,τι διαιρεί την Ελλάδα επιτείνει τα προβλήματα - ΛΑΡΙΣΑ | 19.12.2025 | 11:54
Εργατικό δυστύχημα στην Ελασσόνα: 59χρονος σκοτώθηκε πέφτοντας από ύψος 20 μέτρων - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 19.12.2025 | 11:45
Το “Σπίτι των Χριστουγέννων” στους Σοφάδες (ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 19.12.2025 | 11:29
Ξεκινά η δίκη για το βίντεο της εμπορικής αμαξοστοιχίας- στα δικαστήρια και Ζωή Κωνσταντοπούλου, Μαρία Καρυστιανού (ΦΩTO) - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 19.12.2025 | 11:15
Μπλόκα αγροτών: Κλείνουν και οι παρακαμπτήριοι- Τα σημεία κλειδιά και τι θα γίνει με την έξοδο των Χριστουγέννων - ΛΑΡΙΣΑ | 19.12.2025 | 11:09
Επτά Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 19.12.2025 | 10:13
Τα δύσκολα Χριστούγεννα της Θεσσαλίας....
- ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 18.12.2025 | 09:36
Πόση είναι η μοναδιαία αξία ανά στρέμμα για τη βασική ενίσχυση (video) - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 18.12.2025 | 10:46
ΥΠΑΑΤ: Ολοκληρώθηκαν πληρωμές 487,9 εκατ. – Τι αφορούν τα 600 εκατ. που θα πληρωθούν έως 31-12 - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 18.12.2025 | 10:14
Τακούδης: Από 28 Δεκεμβρίου εισβάλλει ο χειμώνας στη Θεσσαλία με κρύο και χιόνια (video) - ΛΑΡΙΣΑ | 18.12.2025 | 13:41
Νεκρός βρέθηκε 59χρονος στο σπίτι του στη Λάρισα - ΛΑΡΙΣΑ | 18.12.2025 | 07:43
Σοβαρό τροχαίο στη Λάρισα με τραυματισμό μιας γυναίκας - Εκτροπή αυτοκινήτου έπειτα από σύγκρουση - ΛΑΡΙΣΑ | 18.12.2025 | 07:33
Θλίψη στη Λάρισα: Σήμερα η κηδεία του 57χρονου υπαστυνόμου - ΛΑΡΙΣΑ | 18.12.2025 | 11:36
Όχι στην υποβάθμιση του Γενικού νοσοκομείου Λάρισας βροντοφώναξαν γιατροί και νοσηλευτές (ΦΩΤΟ) - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 18.12.2025 | 09:49
Το application του αγρότη-πως θα γίνεται επιστροφή του ΕΦΚ πετρελαίου στην αντλία










































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed