ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ
Απίστευτο και όμως Ελληνικό!
Οδηγάει με τιμόνι μία παντόφλα...

Οδήγηση ενός σπορ αυτοκινήτου με μια παντόφλα στη θέση του τιμονιού, οδηγός λεωφορείου με το ένα πόδι πάνω στο ταμπλό, ένα όχημα να κάνει αναστροφή τη νύχτα στην παραλιακή στο ύψος του Αλίμου, με την οδηγό που ακολουθεί να πιάνει το κεφάλι της και στην Πειραιώς η στιγμή που ένα μηχανάκι πέφτει πάνω σε πεζό, που προσπαθούσε να διασχίσει το δρόμο από ένα σημείο που πιθανότατα τον βόλευε.
Στιγμές και σκηνές που εξηγούν γιατί και φέτος στην Ελλάδα η μαύρη λίστα των θυμάτων της ασφάλτου μεγαλώνει διαρκώς.
Παντόφλα αντί για τιμόνι
Σε δρόμο της Αργυρούπολης, με τις εικόνες μάλιστα να ανεβάζει στο διαδίκτυο, ο ίδιος ο οδηγός. Έχει αφαιρέσει τη στεφάνη του τιμονιού και έχει προσαρμόσει στη θέση της μία παντόφλα, με την οποία δίνει πορεία στο όχημα.
Στη θέση του συνοδηγού διακρίνεται ακόμα ένα άτομο που βλέπει και σχολιάζει.
Όλα αυτά προφανώς για να γίνει επίδειξη στην παρέα τους και για ορισμένα κλικ στα social media.
Λίγα χιλιόμετρα μακριά από αυτό το σημείο, μια γυναίκα κατέβαινε από αυτό το τρόλεϊ αγανακτισμένη.
«Κοιτάξτε τώρα τι θα γίνει»
«Ο οδηγός αυτός πέρασε προκλητικά και χτύπησε κάποια αυτοκίνητα σταθμευμένα, καγχάζοντας κιόλας ‘κοιτάξτε τώρα τι θα γίνει. Παρκάρετε και μας εμποδίζετε να περνάμε’», ανέφερε επιβάτιδα του λεωφορείου.
Ο οδηγός όχι μόνο δεν σταμάτησε αλλά έδειχνε όπως μας λέει να υπερηφανεύεται γι’ αυτό που έκανε.
«Όλοι μας γυρίσαμε και κοιτάξαμε έντρομοι αυτή την αντίδραση. Εγώ ήμουν καθισμένη μπροστά στην πρώτη θέση εκεί στο τρόλεϊ και κοιτάζαμε όλοι έντρομοι τι ακριβώς λέει αυτός ο άνθρωπος. Αυτό έγινε γιατί πάτησε το φρένο και σταμάτησε απότομα», συμπλήρωσε η επιβάτιδα.
Προκλητικά αδιάφορος και ο οδηγός σε αυτό το λεωφορείο. Η εικόνα τραβήχτηκε το 2018 και ακόμα δεν έχει ξεχαστεί από ορισμένους.
Διάβαση πεζών
Λάθη όμως δεν κάνουν μόνο οι οδηγοί. Απόδειξη οι εικόνες από την Πειραιώς με πεζό να προκαλεί ατύχημα στη μέση του δρόμου. Ξεκίνησε από σημείο που απαγορευόταν για να περάσει απέναντι, χωρίς καν να έχει ελέγξει την κυκλοφορία για να εκτιμήσει σωστά την κατάσταση.
Παρανομίες και εγκληματικά λάθη τόσο μέρα – μεσημέρι όσο και τις νύχτες, με ένα νεαρό να σκαρφαλώνει σε τρόλεϊ και να προσπαθεί να κρατηθεί στο πίσω μέρος του και ένα όχημα στην παραλιακή, να αφήνει με το στόμα ανοιχτό τους πεζούς αλλά και τους οδηγούς που ακολουθούσαν.
Παρά τα πρόστιμα και την εντατικοποίηση των ελέγχων, αυτές οι εικόνες δείχνουν ότι υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος μέχρι να βελτιωθεί η οδηγική συμπεριφορά ορισμένων.
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 08.12.2025 | 19:46
Παρέμβαση Σαμαρά: Οι αγρότες που είναι στα μπλόκα δεν κερδίζουν κάθε τόσο το τζόκερ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 08.12.2025 | 19:41
BCL: Η τουρκική Μερσίν «κόλλησε» σε μπλόκο αγροτών στον δρόμο για την Καρδίτσα! - ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 08.12.2025 | 18:51
Τρίκαλα: Αποχώρησαν από την Elite League – Με 15 ομάδες συνεχίζεται η δεύτερη κατηγορία - ΒΟΛΟΣ | 08.12.2025 | 18:47
Σε αναβρασμό οι αγρότες της Μαγνησίας – Πρόσκληση σε φορείς για συμμετοχή στον αποκλεισμό του λιμανιού Βόλου - ΒΟΛΟΣ | 08.12.2025 | 18:44
ΔΕΥΑΜΒ: Ικανοποίηση για την απόδοση των νέων δικτύων ομβρίων και των παρεμβάσεων στο σύνολο του δικτύου - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 08.12.2025 | 17:41
Δ. Κουρέτας “Να προχωρήσουν άμεσα τα έργα ορεινής υδρονομίας για σωθεί η Θεσσαλία” (ΦΩΤΟ+video) - ΕΛΛΑΔΑ | 08.12.2025 | 17:33
Ταυτοποιήθηκαν όσοι εισέβαλαν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου– Αντιμετωπίζουν κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 08.12.2025 | 16:29
Καρδίτσα: Κινητοποίηση με τρακτέρ από τους αγροκτηνοτρόφους του μπλόκου στο γραφείο του Κ. Τσιάρα (ΦΩΤΟ)
- ΤΡΙΚΑΛΑ | 07.12.2025 | 11:29
Σοκ στα Τρίκαλα: 52χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός - ΛΑΡΙΣΑ | 07.12.2025 | 21:38
Λήξη συναγερμού για τη Λάρισα- έφτασε στα 6 μέτρα η στάθμη του Πηνειού και σταθεροποιείται - ΛΑΡΙΣΑ | 07.12.2025 | 20:44
Δείτε βίντεο από την πλημμυρισμένη περιοχή στο φράγμα της Γυρτώνης - ΛΑΡΙΣΑ | 07.12.2025 | 14:26
5,30 μέτρα η στάθμη του Πηνειού και...ανεβαίνει- κορμοί δέντρων και φερτά στη γέφυρα στο άλσος φράζουν τη ροή (ΦΩΤΟ+video) - ΛΑΡΙΣΑ | 07.12.2025 | 11:00
Τρεις Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΛΑΡΙΣΑ | 07.12.2025 | 11:24 | video
Στα 4.70 μετρα η στάθμη του Πηνειού στη Λάρισα με ρυθμό ανόδου 10 εκατ. την ώρα -σε επιφυλακή η ΔΕΥΑΛ - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 07.12.2025 | 21:26
Φάνης Τακούδης: Γιατί ο Byron ήταν μικρός DANIEL ; - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 07.12.2025 | 10:30
Σαββάτο βράδυ στο μεγαλύτερο μπλόκο της χώρας στον Ε-65-η οργάνωση ανά χωριό και Αγροτικό Σύλλογο (ΦΩΤΟ)










































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed