ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ
Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνως Μάτσας: Στα δικαστικά «χαρακώματα» το πρώην ζευγάρι – «Ήταν βίαιη, έχει εξωφρενικές απαιτήσεις»
PEOPLE

Μακριά από ένα «βελούδινο» διαζύγιο είναι οι Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνως Μάτσας, καθώς οι δυο πρώην σύζυγοι καταφεύγουν στα δικαστήρια ενώ στην εξίσωση της αντιδικίας τους, μπαίνουν και τα δυο τους παιδιά.
Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνως Μάτσας, όπως όλα δείχνουν, θα καταλήξουν στις δικαστικής αίθουσες μετά την κίνηση της πρώτης να καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων εις βάρος του, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας ieidiseis.
Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η υπουργός Τουρισμού κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων εναντίον του πρώην συζύγου της, με την οποία αιτείται την εκδίωξή του από το κοινό σπίτι τους, στο Παλαιό Ψυχικό και την αποκλειστική επιμέλεια των δύο παιδιών τους.
Τι άλλαξε λοιπόν και δύο μέρες πριν έσκασε η «βόμβα» των ασφαλιστικών μέτρων της Όλγας Κεφαλογιάννη κατά του συζύγου της, ενώ όλοι περίμεναν ένα συναινετικό διαζύγιο; Από την πλευρά του δεύτερου οι εξηγήσεις που δίνονται είναι συγκεκριμένες. Λέγεται ότι σε όλη τη διάρκεια της προσπάθειας για την έκδοση συναινετικού διαζυγίου, η υπουργός Τουρισμού είχε ως μοναδική της έγνοια να επιτύχει μια ιδιαίτερα σημαντική οικονομική συμφωνία με τον Μίνω Μάτσα και την οικογένειά του.
Η αποτυχία των διαβουλεύσεων, σύμφωνα με την πλευρά του Μίνου Μάτσα, είχε ως αποτέλεσμα την «εκδικητική» κίνηση από την πλευρά της Όλγας Κεφαλογιάννη να τον διώξει άμεσα από το σπίτι τους και να του στερήσει παράλληλα το δικαίωμα της συνεπιμέλειας των δύο παιδιών τους.
Σε μία κίνηση αντιπερισπασμού ο γνωστός μουσικοσυνθέτης άσκησε αντίθετη αίτηση με την οποία ζητά τη συνεπιμέλεια των παιδιών τους. Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι στην αίτηση του Μάτσα αναδεικνύονται με περιστατικά ακραίες συμπεριφορές της Όλγας Κεφαλογιάννη και σοβαρά προβλήματα διαχείρισης του θυμού της, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην αίτηση.
Μάλιστα, από την πλευρά του συζύγου αναφέρονται και μάρτυρες οι οποίοι επιβεβαιώνουν, όπως λέγεται, τη βίαιη συμπεριφορά της υπουργού Τουρισμού.
Μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια του θέματος είναι ότι τα ρεπορτάζ και οι πληροφορίες που γράφτηκαν σε πολλά ΜΜΕ για «τρίτο πρόσωπο», συνδεδεμένο με τον Μίνω Μάτσα, το οποίο έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην κρίση του ζευγαριού, από την πλευρά του συζύγου θεωρούνται υποβολιμαίες με στόχο να κρύψουν τα πραγματικά αίτια του χωρισμού τους.
Αυτά, από την πλευρά του μουσικοσυνθέτη επικεντρώνονται στον μόνιμο θυμό της υπουργού, τον βίαιο χαρακτήρα της, πολλά περιστατικά βίας κατά του Μίνου Μάτσα και τεράστιες οικονομικές απαιτήσεις τόσο από τον ίδιο, όσο κι από την οικογένειά του. Είναι προφανές ότι η πλευρά της υπουργού Τουρισμού θα έχει τα δικά της επιχειρήματα και τη δική της «ερμηνεία» σχετικά με το πώς κατέληξαν σε αυτό το σημείο τα πράγματα, τα οποία μάλλον δεν θα συμπίπτουν με τις απόψεις και τις καταγγελίες του συζύγου της.
newsit.gr
- ΕΛΛΑΔΑ | 28.02.2026 | 20:08
Τραγωδία στον Κολωνό: Εντοπίστηκε νεκρή έγκυος γυναίκα με χτύπημα στο κεφάλι - ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 28.02.2026 | 19:17
Βαριά ήττα για την ΑΕΛ από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (3-0) - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 28.02.2026 | 19:10
Κ. Τέλιος: Οι αγρότες της Καρδίτσας έβαλαν και στέβια και σαλιγκάρια και πιπεριές αλλά ...(video) - ΒΟΛΟΣ | 28.02.2026 | 18:53
Έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε μέσα στον Κραυσίδωνα στον Βόλο - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 28.02.2026 | 18:44
Η συγκινητική ανάρτηση του Δημήτρη Κουρέτα μετά το τρισάγιο στα Τέμπη... - ΤΡΙΚΑΛΑ | 28.02.2026 | 18:37
Τέμπη - Δημήτρης Πλακιάς: «Στο δικαστήριο θα δουν μόνο οργή από τους συγγενείς» - ΛΑΡΙΣΑ | 28.02.2026 | 18:32
Τέμπη: «Ο αγώνας τώρα αρχίζει» δηλώνει ο πατέρας του Βάιου Βλάχου εν όψει της δίκης για το δυστύχημα - ΕΛΛΑΔΑ | 28.02.2026 | 17:42
«Αισθάνθηκα ότι δεν ήθελαν να μιλήσω» – Δεν απηύθυνε ομιλία στο Σύνταγμα η Καρυστιανού
- ΛΑΡΙΣΑ | 28.02.2026 | 10:59
Τροχαίο με δύο τραυματίες έξω από τη Λάρισα στο νέο Κοιμητήριο (ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 28.02.2026 | 11:53
Βουβός πόνος και θλίψη από τους συγγενείς σήμερα τρία χρόνια μετά στον τόπο της τραγωδίας των Τεμπών (ΦΩΤΟ+video) - ΒΟΛΟΣ | 28.02.2026 | 14:31
Ο Βόλος ζήτησε δικαιοσύνη για τα Τέμπη- ογκώδης συγκέντρωση στην παραλία και πορεία στο κέντρο της πόλης (ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 27.02.2026 | 15:40
Κωνσταντοπούλου από Λάρισα: Δεν θα γίνουν ανεκτές πρακτικές συγκάλυψης - ΛΑΡΙΣΑ | 28.02.2026 | 12:10
Τρεις Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 27.02.2026 | 18:23
Το παράδειγμα της Ινδίας και της Ελλάδας στο βαμβάκι - ΛΑΡΙΣΑ | 28.02.2026 | 13:30
Δυναμικό συλλαλητήριο στη Λάρισα για τα Τέμπη: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε»…(ΦΩΤΟ +video) - ΕΛΛΑΔΑ | 27.02.2026 | 09:49
Πυρά Βουτσινά σε Καρυστιανού: «Η δολοφονία του αδερφού μου δεν έχει καμία δουλειά σε πολιτικό σποτάκι»





































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed