ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ
Σοκαρισμένος ο Γιάννης Ζουγανέλης για το σπίτι του που κάηκε: «Πάει ο παράδεισός μου»
PEOPLE

Το εξοχικό σπίτι που διατηρούσε ο Γιάννης Ζουγανέλης στον Βαρνάβα κάηκε ολοσχερώς από τις καταστροφικές πυρκαγιές της Αττικής.
Ο αγαπημένος ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του στην εφημερίδα On Time και μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει από την απόλυτη καταστροφή.
«Είμαι σοκαρισμένος. Ήταν μια ωραία μονοκατοικία με κήπο «πνιγμένη» στα δέντρα. Κάηκε ολοσχερώς από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πυρκαγιά, αλλά το έμαθα χθες γιατί δεν είχε προσβασιμότητα. Πάει ο παράδεισός μου, εδώ που ερχόταν η Ελεωνόρα και ήταν το ησυχαστήριό μας» είπε αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλης.

«Τα πάντα είχα μέσα. Ένα οργανωμένο σπίτι που το έφτιαξα με κόπους μιας ζωής. Είχε μέσα και μουσικά όργανα, οικογενειακές φωτογραφίες, όλα πράγματα αγαπημένα που έγινα στάχτη. Είχα κι έναν πίνακα μεγάλης οικονομικής και συναισθηματικής αξίας, έργο του Φώτη Κόντογλου, που τον είχα αφήσει εδώ γιατί πίστευα ότι ήταν προστατευμένο. Έγινε κι αυτό στάχτη μαζί με όλα τα άλλα.
Ήταν ένα υπέροχο ησυχαστήριο μέσα στο πράσινο και τώρα βλέπεις μόνο μαυρίλα κι αποκαΐδια. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι πως δεν στενοχωριέμαι για τη δική μου απώλεια, αλλά αισθάνομαι λύπη για τις απώλειες ανθρώπων που έχουν παλέψει άλλοι από το υστέρημά τους κι άλλοι από το περίσσευμά τους να κάνουν κάτι και το είδαν να καταστρέφεται σε μια στιγμή. Στενοχωριέμαι για τον τρόπο που αντιμετωπίζεται ο ελληνικός λαός γιατί αυτοί που είναι στην εξουσία δεν τον προστάτευσαν ποτέ. Και αυτό που δεν μπορώ να συγχωρήσω είναι πώς άφησαν τη φωτιά να μπει στον αστικό ιστό. Είναι ντροπή. Δεν το βλέπω προσωπικά. Πονάω για όλους που έχασαν τα σπίτια τους. Θλίβομαι. Είμαι σοκαρισμένος.»
Το μόνο που διασώθηκε ήταν το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου, το οποίο ο Γιάννης Ζουγανέλης διατηρούσε εντός του οικοπέδου του έντεκα στρεμμάτων στη μνήμη του πατέρα του, Νικολάου. Ο ηθοποιός και η οικογένειά του επισκέπτονταν αρκετά συχνά το συγκεκριμένο σπίτι.
- ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 14.03.2026 | 22:09
ΑΕΛ Novibet – Αστέρας 1-1: Ο Σαγάλ διατήρησε το +5 από τους Αρκάδες - ΛΑΡΙΣΑ | 14.03.2026 | 21:34
Συνάντηση Δημάρχου Λαρισαίων και Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ (ΦΩΤΟ+βίντεο) - ΛΑΡΙΣΑ | 14.03.2026 | 21:29
Η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ σήμερα στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας - ΛΑΡΙΣΑ | 14.03.2026 | 21:23
Θλίψη στη Λάρισα: Απεβίωσε ο Χρήστος Χριστοδούλου σε ηλικία 59 ετών - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 14.03.2026 | 20:52
Διαγωνισμός για τους απολυμαντικούς σταθμούς στη Θεσσαλία στο πλαίσιο αντιμετώπισης της ευλογιάς των προβάτων - ΤΡΙΚΑΛΑ | 14.03.2026 | 20:47
Απόπειρα αυτοκτονίας εκπαιδευτικού – Βούτηξε στον Πηνειό ποταμό στα Τρίκαλα - ΒΟΛΟΣ | 14.03.2026 | 20:36
Αναβιώνει το Κάστρο της Σκιάθου – Σημαντική πρόοδος στο μεγάλο αναστηλωτικό έργο - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 14.03.2026 | 20:18
Απαράδεκτη η εικόνα στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας- τα χόρτα έζωσαν τους τάφους (ΦΩΤΟ)
- ΛΑΡΙΣΑ | 14.03.2026 | 14:17
Λιποθυμικό επεισόδιο την ώρα του προσυνεδρίου - έγκαιρη επέμβαση γιατρών (ΦΩΤΟ) - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 14.03.2026 | 12:21
Συνάντηση αγροτών των μπλόκων με Μητσοτάκη στη Λάρισα (ΦΩΤΟ) - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 14.03.2026 | 10:11
Τακούδης: Bροχές από Τρίτη στη Θεσσαλία και χιόνια στα ορεινά - ΛΑΡΙΣΑ | 14.03.2026 | 14:27
Μητσοτάκης από Λάρισα: Το έργο της μεταφοράς νερού από τον Αχελώο στη Θεσσαλία θα προχωρήσει (video) - ΛΑΡΙΣΑ | 14.03.2026 | 08:45
Επτά Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 14.03.2026 | 19:47
Φωτογραφικά κλικς από την παρουσία Μητσοτάκη στη Λάρισα (ΦΩΤΟ) -και το βίντεο του προσυνεδρίου - ΛΑΡΙΣΑ | 14.03.2026 | 08:43
Υποδέχονται Μητσοτάκη με τρακτερ οι αγρότες στη Λάρισα - ΛΑΡΙΣΑ | 14.03.2026 | 21:23
Θλίψη στη Λάρισα: Απεβίωσε ο Χρήστος Χριστοδούλου σε ηλικία 59 ετών





































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed