ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Βούρκωσε on air η Ντρισμπιώτη: "Κλαίω δύο μέρες τώρα, η τελευταία συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, δεν ξέρω για τα υπόλοιπα
Τερμάτισε 22η

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ξέσπασε σε κλάματα την στιγμή των δηλώσεων στο flash interview μετά από το φινάλε στα 20 χλμ βάδην στο Παρίσι.
Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη έγραψε τον επίλογο συμμετοχών σε Ολυμπιακούς Αγώνες με την 22η θέση που κατέλαβε στα 20 χλμ βάδην στο Παρίσι. Το επιβεβαίωσε η ίδια, μερικά μόλις λεπτά μετά από την ολοκλήρωση του αγώνα της, με την Πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2022 να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της και να "σπάει" on camera.
Αναλυτικά οι δηλώσεις της Αντιγόνη Ντρισμπιώτη:
"Βαθιά συγκινημένη. Είναι η τελευταία μου συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Κλαίω δυο μέρες τώρα, δεν μπορώ να συμμαζέψω τα συναισθήματά μου. Χαίρομαι γιατί είχα μια καλή εμφάνιση. Δεν ξέρω καν τι θέση έχω, αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένη από την επίδοση για τα δεδομένα της χρονιάς.
Ήταν πολύ δύσκολη χρονιά. Όταν ένας αθλητής έχει προβλήματα με το σώμα του, έχει προβλήματα και με το μυαλό του. Αυτά είναι αλληλένδετα. Προσπαθούσα μία να φτιάξω το κορμί μου, μία να φτιάξω το μυαλό μου. Ήμουν λίγο μπερδεμένη. Στο τέλος βρήκα τα πατήματά μου, μπήκα στη σειρά. Δούλεψα μεθοδικά και ήμουν σήμερα, νομίζω, με μια αξιοπρεπή εμφάνιση στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων.
Το Παρίσι μού αφήνει κάτι γλυκό, όλη μου η εμπειρία εδώ. Από μικρό παιδάκι που αγωνίζομαι. Δεν έχω καμία στιγμή άσχημη να θυμάμαι. Είχα πάντα ανοδική πορεία. Οπότε σίγουρα, φεύγω με το κεφάλι πολύ ψηλά. Έχω να θυμάμαι μόνο ωραία πράγματα, φοβερές φιλίες που μένουν για πάντα. Αυτός ο ανταγωνισμός ο εσωτερικός, που βγαίνεις από εδώ και είσαι αγκαλιά. Αυτά τα συναισθήματα μόνο ο αθλητισμός μπορεί να στα χαρίσει και είμαι περήφανη που τα ζω".
Σε ερώτηση για το τι σημαίνει το "φεύγω" που ανέφερε, απάντησε: "Το "φεύγω" είναι "φεύγω". Είναι η τελευταία μου συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω. Ευχαριστώ για την στήριξη. Μπορεί να μην χαρήκατε με το αποτέλεσμα μου, αλλά σας ευχαριστώ για την στήριξη".
- ΛΑΡΙΣΑ | 01.02.2026 | 20:12
Πλημμύρισαν ξανά μετά 2 μήνες τα παράλια του δήμου Τεμπών στα Μεσάγγαλα - ΛΑΡΙΣΑ | 01.02.2026 | 20:04
Κουρέτας για Αγιόκαμπο: Σε κακοτεχνία οφείλονται προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία - ΒΟΛΟΣ | 01.02.2026 | 20:00
Νίκος Παπαπέτρος: Το Ολοκαύτωμα των Εβραίων είναι υπόθεση που μας αφορά όλους - ΤΡΙΚΑΛΑ | 01.02.2026 | 19:56
Προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας στο τμημα Μουργκάνι- Γρεβενά λόγω χιονοπτώσεων - ΕΛΛΑΔΑ | 01.02.2026 | 19:50
Καλλιάνος, Αρναούτογλου, Τσατραφύλλιας προειδοποιούν για την κακοκαιρία: «Δεν έχει τελειώσει» - ΕΛΛΑΔΑ | 01.02.2026 | 19:46
Θρίλερ στη Νέα Πέραμο, άρπαξαν, σκότωσαν και πέταξαν σε ρέμα νεαρό άνδρα - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 01.02.2026 | 19:36
Ισχυρές βροχές σε όλη τη χώρα - 189 χιλιοστά βροχής στο Πήλιο - Πλημμύρισε η παραλιακή στον Αγιόκαμπο - ΤΡΙΚΑΛΑ | 01.02.2026 | 15:45
Έντονη βροχόπτωση στα Τρίκαλα- Φούσκωσε ο Ληθαίος (βίντεο)
- ΛΑΡΙΣΑ | 01.02.2026 | 08:05
Τρεις Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΛΑΡΙΣΑ | 01.02.2026 | 11:40
Θλίψη σε Αργυροπούλι, Τύρναβο: Έφυγε από τη ζωή ο Θόδωρος Κουτίνας - ΒΟΛΟΣ | 01.02.2026 | 09:32
Άγρια επεισόδια στη Νέα Ιωνία μετά τον αγώνα του Βόλου με την ΑΕΛ – 10 προσαγωγές - ΛΑΡΙΣΑ | 01.02.2026 | 15:27
Πλημμύρισαν σπίτια από την κακοκαιρία στον Αγιόκαμπο Λάρισας -«Έριξε περισσότερο νερό απ- ό,τι στον Ντάνιελ» λέει o δήμαρχος - ΛΑΡΙΣΑ | 01.02.2026 | 10:06
Άνδρας έπεσε μέσα αρδευτικό κανάλι στη Λάρισα - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 01.02.2026 | 09:07
Τακούδης: ΠΟΣΟ DANIEL ΗΤΑΝ Ο BYRON; - ΛΑΡΙΣΑ | 01.02.2026 | 12:33
Νερά της θάλασσας πλημμύρισαν παραλιακούς δρόμους στoν Αγιόκαμπο - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 01.02.2026 | 07:45
Ξεκίνησε η επέλαση της κακοκαιρίας στη Θεσσαλία-ήχησε το 112 το βράδυ του Σαββάτου (ΦΩΤΟ)



































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed