ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Ανατριχιαστική κατάθεση της συζύγου του Απόστολου Λύτρα για τον άγριο ξυλοδαρμό
Facebook Twitter Viber Messenger WhatsApp E-mail Ακούστε το άρθρο Συγκλονίζουν τα όσα περιέγραψε στην κατάθεσή της η σύζυγο

Συγκλονίζουν τα όσα περιέγραψε στην κατάθεσή της η σύζυγος του γνωστού ποινικολόγου Απόστολου Λύτρα για τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον ίδιο και τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του.
«Με τον σύζυγό μου είμαστε παντρεμένοι από το 2015 και έχουμε αποκτήσει μια κόρη», αναφέρει στην κατάθεσή της η ίδια, όπως αποκαλύπτει η εκπομπή TLIVE.
Αναφέρει ότι έχει μεγαλώσει τα δικά του παιδιά με πολλή αγάπη γιατί έχει δυο κόρες από τον πρώτο του γάμο.
«Όλα αυτά τα χρόνια είμαστε και συνεργάτες στο γραφείο. Χθες 15/06/2024 πήγαμε μαζί σε εστιατόριο στη Βουλιαγμένη στα νότια προάστια με μια μεγάλη παρέα. Κάποια στιγμή γύρω στις 23.30 λογομαχήσαμε για μια ασήμαντη αφορμή και συγκεκριμένα γιατί εγώ κοίταζα το κινητό μου και ο σύζυγός μου δεν ξέρω τι θεώρησε πάντως μου έκανε σκηνή ζηλοτυπίας.
Η αλήθεια είναι ότι εγώ μιλούσα με την αδερφή μου στην οποία είχα αφήσει το παιδί μου για να βγούμε και η οποία μου έστελνε βιντεάκια με την μικρή μου.
Μου ζήτησε επιτακτικά να φύγουμε αλλιώς θα έκανε φασαρία μέσα στο μαγαζί» αναφέρει η σύζυγος του γνωστού ποινικολόγου.
Και συνεχίζει: «Εγώ επειδή τον είδα σε κατάσταση άνευ λόγου έξαλλη τον ακολούθησα και φύγαμε για να μην εκτεθούμε μπροστά σε φίλους μας και στον υπόλοιπο κόσμο. Μόλις έβαλε μπροστά το αυτοκίνητο άρχισε να με βρίζει και μου έριξε την πρώτη μπουνιά».
«Άρχισε να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα και σε μικρή απόσταση σε ένα απόμερο μέρος δεξιά του δρόμου που είχε χώρο σταμάτησε το αυτοκίνητο και με χτύπησε στο πρόσωπο έχοντας τα χέρια του σε γροθιά. Σημειωτέον ότι όλη αυτή την ώρα μου είχε πάρει το κινητό. Η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Ούρλιαζα βοήθεια και τον παρακαλούσα να σταματήσει, ενώ το πρόσωπό μου ήταν γεμάτο αίματα και τα κατάπινα και ένιωθα ότι πνίγομαι».
«Κάποια στιγμή ένιωθα ότι χάνω τις αισθήσεις μου. Προφανώς με είδε σε αυτή την κατάσταση και σταμάτησε. Τον παρακαλούσα να με πάει σε κάποιο νοσοκομείο και να μου δώσει το κινητό μου προκειμένου να ειδοποιήσω την αδερφή μου ή κάποιον δικό μου. Ο ίδιος δεν ανταποκρινόταν σε τίποτα από όλα αυτά παρότι του έλεγα ότι θα πεθάνω γιατί αιμορραγούσα πάρα πολύ! Ακόμα και τα ρούχα μου είχαν γεμίσει αίματα.
Και συνεχίζει την ανατριχιαστική περιγραφή: «Με οδήγησε στο σπίτι. Εγώ όταν μπήκα μέσα με όσες δυνάμεις είχα γιατί ζαλιζόμουν πολύ και ήμουν πολύ χτυπημένη του είπα ότι πάω να πλυθώ. Όταν ανέβηκα στο δωμάτιο προκειμένου να πάρω το κουμπί πανικού που είναι συνδεδεμένο με τον συναγερμό και χτυπάει κατευθείαν στην αστυνομία με πρόλαβε και το πήρε αυτός και συνέχιζε να κρατάει το κινητό μου».
«Ζαλιζόμουν πολύ και αιμορραγούσα πολύ από τη μύτη. Μου είπε να πλυθώ και να αλλάξω ρούχα και εγώ τον παρακαλούσα να με πάει σε ένα νοσοκομείο. Εγώ του είπα ότι αν με πάει στο νοσοκομείο δεν θα πω ότι με χτύπησε αλλά ότι έπεσα μόνη μου. Πράγματι μου είπε να κάνω ένα μπάνιο και να αλλάξω ρούχα και με πήγε στην Ευρωκλινική».
Η στιγμή που αποκάλυψε την αλήθεια
«Μπήκαμε μαζί στην είσοδο της Ευρωκλινικής. Είπα ότι θέλω να με δει γιατρός στα επείγοντα επειδή έχω χτυπήσει στο κεφάλι. Με πήρε κατευθείαν ο γιατρός στο εξεταστήριο μόνη μου και δεν επέτρεψε στον σύζυγό μου να μπει. Μαζί ήρθε και μια νοσοκόμα. Μόλις με πλησίασε η νοσοκόμα της είπα αμέσως ότι με έχει χτυπήσει ο άνδρας μου. Ότι φοβάμαι και τον ίδιο και το είπα και στον γιατρό. Μου είπαν ότι θα ειδοποιήσουν την αστυνομία… Όπως πράγματι και έγινε».
«Μου παρείχαν τις πρώτες βοήθειες. Όταν ήρθε ο αστυνομικός, επειδή δεν ήθελα να καταλάβει κάτι ο άνδρας μου και να φύγει και δεν ήξερα αν εκείνη την στιγμή έπρεπε να τον εμπιστευθώ, κυρίως δεν ήθελα να φύγει γιατί δεν είχα ειδοποιήσει την αδερφή μου για το τι είχε συμβεί γιατί κρατούσε την κόρη μου. Είπα στον αστυνομικό ότι είμαι δικηγόρος και δεν ήθελα να δώσω κατάθεση εκείνη την στιγμή αλλά του είπα να πάρει την κατάθεση του γιατρού. Ενώ εγώ θα πήγαινα να εξεταστώ από ιατροδικαστή.
Σημειωτέον ότι αμέσως μόλις είπα στον γιατρό τι είχε συμβεί έβγαλε φωτογραφίες με το κινητό του. Όταν έφτασε η αστυνομία ο σύζυγός μου έδωσε το κινητό μου στον γιατρό ο οποίος μου το έδωσε και έτσι έβγαλα φωτογραφίες με το δικό μου κινητό τις οποίες θα τυπώσω και θα σας τις προσκομίσω.
Ο αστυνομικός επέμενε ότι έπρεπε να δώσω κατάθεση εκείνη την στιγμή. Του είπα να γράψει ότι έπεσα από τις σκάλες και να μου δώσουν κουμπί πανικού έτσι ώστε οι αστυνομικοί να αντιληφθούν τι είχε συμβεί και όχι ο άνδρας μου».
eretikos.gr
- ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 01.11.2025 | 14:16
Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΓΝΛ-επισκέφτηκε και το υπό κατασκευή νέο ΤΕΠ (ΦΩΤΟ) - ΕΛΛΑΔΑ | 01.11.2025 | 13:31
Κρητική βεντέτα στα Βορίζια Ηρακλείου -Τρεις νεκροί και 15 τραυματίες από πυροβολισμούς, αντίποινα για βόμβα σε σπίτι - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 01.11.2025 | 12:56
Ν. Ανδρουλάκης: «Από το Μουζάκι ζητώ στις επόμενες εκλογές να επιλέξουν ΠΑΣΟΚ και την πολιτική αλλαγή» (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ) - ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 01.11.2025 | 12:51
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 01.11.2025 | 12:45
Θλίψη στα Τρίκαλα: Έφυγε από τη ζωή στα 54 του ο Κωνσταντίνος Βασδέκης - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 01.11.2025 | 12:37
Οι γιατροί της Θεσσαλίας κατεβαίνουν για διαμαρτυρία στην Αθήνα για το εξοντωτικό clawback στα ιατρικά εργαστήρια - ΤΡΙΚΑΛΑ | 01.11.2025 | 12:27
Τρικαλινός καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης στο μπαλκόνι του (ΦΩΤΟ) - ΒΟΛΟΣ | 01.11.2025 | 12:07
Στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του Ιάσονα στην παραλία ο Αδωνις Γεωργιάδης (ΦΩTO)
- ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 31.10.2025 | 13:56
Βγήκαν οι δικαιούχοι στο Μέτρο 23 προς πληρωμή Νοέμβριο, ακριβώς 178,5 εκατ. ευρώ η τελική δαπάνη - ΛΑΡΙΣΑ | 31.10.2025 | 09:07
Θρίλερ στη Λάρισα: Την κυνήγησε με τσεκούρι για χρήματα που χρωστούσε ο συζυγός της - ΛΑΡΙΣΑ | 31.10.2025 | 19:49
Λαρισαίος επιτέθηκε με κουτουλιά σε αστυνομικό που του ζήτησε τα στοιχεία - ΒΟΛΟΣ | 31.10.2025 | 08:58
Τραγωδία τα ξημερώματα στον Βόλο: Νεκρός 44χρονος στο σπίτι του - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 31.10.2025 | 13:47
Ορόσημο η Τρίτη για την έναρξη πληρωμών του 2025, μεταβατικό σύστημα φέτος - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 31.10.2025 | 19:24
Η απάντηση του περιφερειάρχη Δημήτρη Κουρέτα στον ΥΠΑΑΤ Κώστα Τσιάρα για ευλογιά και εμβόλιο - ΛΑΡΙΣΑ | 31.10.2025 | 12:52
Kοινή διαμαρτυρία στα ΕΛΤΑ Λάρισας δημάρχων Τυρνάβου, Αγιάς, Τεμπών για το κλείσιμο τοπικων καταστημάτων (ΦΩΤΟ) - ΤΡΙΚΑΛΑ | 31.10.2025 | 21:08
ΟΠΕΚΕΠΕ: Γυναίκα-κτηνοτρόφος από την Καλαμπάκα έβοσκε κοπάδι στην Αρκαδία – Νοίκιαζε αγροτεμάχια από… νεκρό.




































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed