ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑ
Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ηρώων Πολυτεχνείου λόγω των εργασιών για τον εσωτερικό δακτύλιο
Ολική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε τμήμα της οδού Ηρ.Πολυτεχνείου, Tρίτη και Τετάρτη

Ολική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε τμήμα της οδού Ηρ.Πολυτεχνείου, έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τρίτη και μεθαύριο, Τετάρτη, στο πλαίσιο των εργασιών για την ολοκλήρωση του Εσωτερικού Δακτυλίου Λάρισας.
Πιο συγκεκριμένα, από το Τμήμα Οδοποιίας της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λαρισαίων, ανακοινώνονται τα παρακάτω:
1) Στα πλαίσια του έργου «Ολοκλήρωση Εσωτερικού Δακτυλίου Λάρισας», στην οδό Ηρώων Πολύτεχνείου (στη δεξιά πλευρά κατά τη φορά κίνησης των οχημάτων από την οδό Καραγάτση προς την οδό 23ης Οκτωβρίου) έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες ανακατασκευής των πεζοδρομίων και της κεντρικής νησίδας και σήμερα, Δευτέρα 27 Μαΐου 2024 ξεκίνησαν οι εργασίες φρεζαρίσματος (απόξεση του ασφαλτικού οδοστρώματος). Η κυκλοφορία στο ρεύμα προς την οδό 23ης Οκτωβρίου διεξάγεται εκ περιτροπής σε μία λωρίδα κυκλοφορίας και σύμφωνα με την υφιστάμενη εργοταξιακή σήμανση.
2) Για την εκτέλεση των εργασιών ασφαλτόστρωσης αλλά και για την εκτέλεση των εργασιών διαγράμμισης, είναι προγραμματισμένη η ολική διακοπή της κυκλοφορίας στο παραπάνω οδικό τμήμα από την Τρίτη 28 Μαΐου 2024 ώρα 07:00 έως και την Τετάρτη 29 Μαΐου 2024 ώρα 24:00, σύμφωνα με την εργοταξιακή μελέτη σήμανσης, που φαίνεται στο παρακάτω σχέδιο.
- Εργασίες ασφαλτόστρωσης θα εκτελεστούν επίσης και στην οδό Βόλου (στη δεξιά πλευρά κατά τη φορά κίνησης των οχημάτων από τις σιδηροδρομικές γραμμές προς την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου), χωρίς όμως να επηρεαστεί η κυκλοφορία των οχημάτων, η οποία διεξάγεται ήδη με τις υφιστάμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με τις προβλεπόμενες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες που θα τοποθετηθούν από τον ανάδοχο του έργου.
Σε περίπτωση επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών και αδυναμίας εκτέλεσης των παραπάνω εργασιών, θα γίνει τροποποίηση του προγράμματος η οποία θα γνωστοποιηθεί με νεώτερη ανακοίνωση.
Υπενθυμίζεται ότι το έργο «Ολοκλήρωση Εσωτερικού Δακτυλίου Λάρισας», έχει προϋπολογισμό 11,7 εκατ. ευρώ και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” του ΥΠΕΣ και τον Δήμο Λαρισαίων.
- ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 25.04.2026 | 23:34
Κυπελλούχος Ελλάδας μετά από 39 χρόνια ο ΟΦΗ, 3-2 στην παράταση τον ΠΑΟΚ στον τελικό του Πανθεσσαλικού - ΒΟΛΟΣ | 25.04.2026 | 23:25
Στην Αργαλαστή ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γ. Βρούτσης - ΕΛΛΑΔΑ | 25.04.2026 | 23:18
Η Ελλάδα η πρώτη χώρα που θα αποκτήσει τα νέα Canadair: Τα 7 CL-515 που αλλάζουν τα δεδομένα - ΕΛΛΑΔΑ | 25.04.2026 | 23:04
Θανατηφόρο τροχαίο στην Εύβοια: Η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 17χρονος ήταν κλεμμένη - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 25.04.2026 | 22:43
Ανακουφιστική φροντίδα με έμπνευση από τον Ιπποκράτη: Η Θεσσαλία στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας στην υγεία - ΕΛΛΑΔΑ | 25.04.2026 | 22:38
Πάτρα: Συνελήφθη πρώην αστυνομικός για κατοχή και εμπόριο ναρκωτικών – Χειροπέδες και στον γιο του - ΔΙΕΘΝΗ | 25.04.2026 | 22:34
Τραμπ: Δεν στέλνω αντιπροσωπεία στο Πακιστάν - Υπό κατάρρευση οι διαπραγματεύσεις - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 25.04.2026 | 22:17
Κουρέτας στο Φόρουμ των Δελφών: «Έμαθα να μου δίνουν ένα και εγώ να κάνω δέκα»
- ΛΑΡΙΣΑ | 25.04.2026 | 15:22
Πανικός στη Λάρισα: Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες εν κινήσει και κάηκε ολοσχερώς - ΛΑΡΙΣΑ | 25.04.2026 | 14:22
Λάρισα: Οι «ήρωες των 5 λεπτών» του ΕΚΑΒ σώζουν ζωές καθημερινά (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 25.04.2026 | 18:08
Έφυγε ξαφνικά απο τη ζωή ο 43χρονος Λαρισαίος πολιτικός μηχανικός Χρήστος Δούνας - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 25.04.2026 | 21:11
Τροχαίο με ανατροπή ΙΧ στα Χίλια Δέντρα στην Καρδίτσα (ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 25.04.2026 | 10:35
Πέντε Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 25.04.2026 | 12:20
Πόσο εκτεθειμένοι είμαστε 40 χρόνια μετά από τις επιπτώσεις του Τσέρνομπιλ στη Θεσσαλία - ΒΟΛΟΣ | 25.04.2026 | 17:10
«Ασπρόμαυρη» η παραλία του Βόλου: Συνθήματα και πυρσοί από φίλους του ΠΑΟΚ και του ΟΦΗ (videos) - ΤΡΙΚΑΛΑ | 25.04.2026 | 11:11
Τρίκαλα: Σοκαριστικό τροχαίο τα ξημερώματα στην οδό Πύλης









































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed