ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑ
Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ηρώων Πολυτεχνείου λόγω των εργασιών για τον εσωτερικό δακτύλιο
Ολική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε τμήμα της οδού Ηρ.Πολυτεχνείου, Tρίτη και Τετάρτη

Ολική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε τμήμα της οδού Ηρ.Πολυτεχνείου, έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τρίτη και μεθαύριο, Τετάρτη, στο πλαίσιο των εργασιών για την ολοκλήρωση του Εσωτερικού Δακτυλίου Λάρισας.
Πιο συγκεκριμένα, από το Τμήμα Οδοποιίας της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λαρισαίων, ανακοινώνονται τα παρακάτω:
1) Στα πλαίσια του έργου «Ολοκλήρωση Εσωτερικού Δακτυλίου Λάρισας», στην οδό Ηρώων Πολύτεχνείου (στη δεξιά πλευρά κατά τη φορά κίνησης των οχημάτων από την οδό Καραγάτση προς την οδό 23ης Οκτωβρίου) έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες ανακατασκευής των πεζοδρομίων και της κεντρικής νησίδας και σήμερα, Δευτέρα 27 Μαΐου 2024 ξεκίνησαν οι εργασίες φρεζαρίσματος (απόξεση του ασφαλτικού οδοστρώματος). Η κυκλοφορία στο ρεύμα προς την οδό 23ης Οκτωβρίου διεξάγεται εκ περιτροπής σε μία λωρίδα κυκλοφορίας και σύμφωνα με την υφιστάμενη εργοταξιακή σήμανση.
2) Για την εκτέλεση των εργασιών ασφαλτόστρωσης αλλά και για την εκτέλεση των εργασιών διαγράμμισης, είναι προγραμματισμένη η ολική διακοπή της κυκλοφορίας στο παραπάνω οδικό τμήμα από την Τρίτη 28 Μαΐου 2024 ώρα 07:00 έως και την Τετάρτη 29 Μαΐου 2024 ώρα 24:00, σύμφωνα με την εργοταξιακή μελέτη σήμανσης, που φαίνεται στο παρακάτω σχέδιο.
- Εργασίες ασφαλτόστρωσης θα εκτελεστούν επίσης και στην οδό Βόλου (στη δεξιά πλευρά κατά τη φορά κίνησης των οχημάτων από τις σιδηροδρομικές γραμμές προς την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου), χωρίς όμως να επηρεαστεί η κυκλοφορία των οχημάτων, η οποία διεξάγεται ήδη με τις υφιστάμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με τις προβλεπόμενες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες που θα τοποθετηθούν από τον ανάδοχο του έργου.
Σε περίπτωση επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών και αδυναμίας εκτέλεσης των παραπάνω εργασιών, θα γίνει τροποποίηση του προγράμματος η οποία θα γνωστοποιηθεί με νεώτερη ανακοίνωση.
Υπενθυμίζεται ότι το έργο «Ολοκλήρωση Εσωτερικού Δακτυλίου Λάρισας», έχει προϋπολογισμό 11,7 εκατ. ευρώ και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” του ΥΠΕΣ και τον Δήμο Λαρισαίων.
- ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 01.01.2026 | 10:11
Αυτός είναι ο αναπληρωτής Περιφερειάρχης Θεσσαλίας - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 01.01.2026 | 09:58
Δεκάδες περιστατικά μεθης νεαρών αντιμετώπισε τη νύχτα της πρωτοχρονιάς το ΕΚΑΒ Θεσσαλίας - ΛΑΡΙΣΑ | 01.01.2026 | 09:31
Ρεβεγιόν στους δρόμους για τους αγρότες: Στο μπλόκο της Νίκαιας έστησαν σούβλες με ζεστό κρασί και ζωντανή μουσική (ΦΩTO) - ΛΑΡΙΣΑ | 01.01.2026 | 09:19
Μετά την παγωνιά έρχονται οι αλκυονίδες- από τους -4 η Λάρισα στους +18 μέγιστη το Σάββατο - ΕΛΛΑΔΑ | 01.01.2026 | 09:00
Πολύ ισχυρός παγετός την Πρωτοχρονιά – Στους -14.6 °C η ελάχιστη θερμοκρασία στο Σέλι - ΕΛΛΑΔΑ | 01.01.2026 | 01:26
Η Ελλάδα υποδέχτηκε το 2026 με εκδηλώσεις από άκρη σε άκρη της χώρας -live από το Σύνταγμα - ΛΑΡΙΣΑ | 01.01.2026 | 01:18
Λαμπερή υποδοχή για το 2026 από τον Δήμο Λαρισαίων με πυροτεχνηματα και συναυλία του Δώρου Δημοσθένους (ΦΩΤΟ+video) - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 31.12.2025 | 21:54
Η έκπληξη του Δημ. Κουρέτα στους εργαζόμενους της Περιφέρειας (video)
- ΛΑΡΙΣΑ | 31.12.2025 | 08:59
Πέντε Λαρισαίοι εφυγαν από τη ζωή - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 31.12.2025 | 07:38
Παραμονή Πρωτοχρονιάς με πολικό ψύχος-εξπρές -Καρδίτσα ,Τρίκαλα με χιόνια - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 31.12.2025 | 10:47
Με πληρωμές σε αγροτικό πετρέλαιο και υπόλοιπα Μέτρου 23 ανά 15ήμερο μπαίνει το 2026 - ΛΑΡΙΣΑ | 31.12.2025 | 09:55
Χιονόνερο με αραιές νιφάδες στη Λάρισα- πολικές θερμοκρασίες- χιονίζει στα ορεινά - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 31.12.2025 | 09:42
Τα γεγονότα που σημάδεψαν τη Λάρισα και τη Θεσσαλία το 2025 (video) - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 31.12.2025 | 20:12
Τακούδης: Στην κατάψυξη με μείον 4 βαθμούς αύριο και μεθαύριο η Λάρισα- χωρίς χιόνια τα πεδινά (video) - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 31.12.2025 | 07:50
Κυριακή η σύσκεψη μπλόκων στα Μάλγαρα, κάλεσμα στην κυβέρνηση να εξειδικεύσει άμεσα τα μέτρα στήριξης - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 31.12.2025 | 14:14
ΟΠΕΚΕΠΕ τέλος από αύριο, ενσωματώνεται στην ΑΑΔΕ -Ποιες Διευθύνσεις δημιουργούνται










































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed