ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΑΕΛ: Γιόρτασε τα 60στά γενέθλιά της στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας (ΦΩΤΟ)
Εκεί όπου γεννήθηκε η ιδέα της ΑΕΛ

Εκεί όπου γεννήθηκε η ιδέα της ΑΕΛ, στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, πραγματοποίησε η ΠΑΕ ΑΕΛ το βράδυ της Παρασκευής (17/5), την εκδήλωση για τα 60 χρόνια της ομάδας, με τίτλο “60 χρόνια ΑΕΛ: παρελθόν, παρόν και μέλλον”.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την προβολή βίντεο με τις ομάδες και τις επιτυχίες της ΑΕΛ, με κορυφαία στιγμή η έλευση των τριών τροπαίων, το κύπελλο του 1985 στα χέρια του Τάκη Παραφέστα, του Πρωταθλήματος Ελλάδας του 1988 στα χέρια του Γιάννη Γκαλίτσιου και του Κυπέλλου Ελλάδας του 2007 στα χέρια του Ζήση Ζιάγκα.

Προηγήθηκαν χαιρετισμοί από τον Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμο, τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα και τον Δήμαρχο Λαρισαίων Θανάση Μαμάκου.

Ακολούθησε χαιρετισμός και από τον πρόεδρο του μητρικού σωματείου της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, Λάμπρο Ιωακείμ, που έκανε αναφορά σε όλα τα τμήματα που διατηρεί η Αθλητική Ένωση Λάρισας και την διαδρομή τους όλα αυτά τα χρόνια.
Τελευταίος μίλησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αχιλλέας Νταβέλης, ο οποίος αναφέρθηκε στα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και στους στόχους που βάζει η σημερινή ηγεσία για την ΑΕΛ.
“Φέτος η ομάδα θα αλλάξει και θα εξυγιανθεί πλήρως. Δέσμευση μου είναι η ομάδα φέτος να ανέβει κατηγορία και μέχρι 15 Ιουνίου θα έχει άδεια. Αν δεν στεφθεί με επιτυχία φέτος η προσπάθεια μας, η ιδιοκτησία θα μεταβεί στο Δήμο Λαρισαίων δωρεάν”.

Παράλληλα, κάλεσε τους Λαρισαίους να στηρίξουν την ομάδα με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας που η διάθεση τους θα ξεκινήσει άμεσα, συγχρόνως ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε το ηλεκτρονικό μητρώο φίλων της ΑΕΛ.
Στον Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμο, στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα και στον Δήμαρχο Λαρισαίων Θανάση Μαμάκο η ΠΑΕ ΑΕΛ απένειμε τιμητικά μια φανέλα, ενώ βραβεύσεις έγιναν για τους δημιουργούς του ύμνου της ΑΕΛ.

Στη συνέχεια, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου Λαρισαίων, έγινε η παρουσίαση του σήματος της ΑΕΛ από την γέννηση της έως σήμερα.


Η βραδιά έκλεισε με τον ύμνο της ΑΕΛ και την παρουσίαση της Κ17 και Κ19 που είχαν μια εξαιρετική χρονιά και αποτελούν το παρόν και το μέλλον της ομάδας.
Πηγή: ertnews.gr
- ΛΑΡΙΣΑ | 20.03.2026 | 20:25
Α. Ξανθός από Λάρισα : Από το υγεία για όλους πήγαμε στην υγεία για όσους έχουν λεφτά! (ΦΩΤΟ) - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 20.03.2026 | 20:14
Εγκαινιάστηκε η έκθεση φωτογραφίας «Η Όσσα στο διάβα… των χρόνων» στο Χατζηγιάννειο (ΦΩΤΟ) - ΔΙΕΘΝΗ | 20.03.2026 | 20:04
Αμερικανικό μπλόκο σε δύο ρωσικά τάνκερ που κατευθύνονται στην Κούβα - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 20.03.2026 | 20:01
Η Θεσσαλία ανοίγει δρόμους στη Γερμανία - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 20.03.2026 | 19:58
Λαμπρινίδης: Επείγουσα παρέμβαση για επικίνδυνες στέγες αμιάντου στο Μουζάκι - ΒΟΛΟΣ | 20.03.2026 | 19:52 | video
Τη Μεγάλη Εβδομάδα παραδίδεται σε λειτουργία η γέφυρα στο Αλυγαρόρεμα, στις Αλυκές (ΦΩΤΟ+video) - ΒΟΛΟΣ | 20.03.2026 | 19:44
Έλευση Ιερού Λειψάνου Αγίου Δημητρίου του Μυροβλήτου στη Νέα Αγχίαλο - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ | 20.03.2026 | 19:26
Τα πρώτα σύννεφα από τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή - Η Τράπεζα της Ελλάδας χαμήλωσε τον πήχη της ανάπτυξης στο 1,9% για το 2026
- ΕΛΛΑΔΑ | 19.03.2026 | 09:16
Τραγωδία στην Ξυνιάδα Δομοκού: Νεκρός 21χρονος οδηγός σε μετωπική σύγκρουση με λεωφορείο - ΛΑΡΙΣΑ | 20.03.2026 | 09:06
Έξι Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 19.03.2026 | 08:53
Ο πιο επικίνδυνος δρόμος της χώρας ενώνει τη Θεσσαλία με την Ήπειρο - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 19.03.2026 | 19:32
Τα 790 μέτρα πλησιάζει η στάθμη της λίμνης Πλαστήρα – ανέβηκε 5,5 μέτρα μετά τη λήξη της αρδευτικής περιόδου - ΛΑΡΙΣΑ | 19.03.2026 | 09:01
Πέντε Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΛΑΡΙΣΑ | 19.03.2026 | 21:50
Τέμπη: Καταγγελία Καρυστιανού για κύκλωμα στα δικαστήρια Λάρισας (video) - ΛΑΡΙΣΑ | 20.03.2026 | 09:51
Τέμπη: «Επαγγελματία συκοφάντη» χαρακτηρίζει η Ένωση Δικαστών την Κωνσταντοπούλου - ΕΛΛΑΔΑ | 20.03.2026 | 12:12
Τέμπη: Σκληρή ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών για «το δίδυμο Κωνσταντοπούλου-Καρυστιανού» – «Φασιστική νοοτροπία»






































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed