ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑ
Απίστευτες εικόνες στη Λάρισα: Γέμισε κλασικά αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες το Fashion City Outlet (ΦΩΤΟ)
1η Πανθεσσαλική Συνάντηση Ιστορικών Οχημάτων

Η Λέσχη Φίλοι Ιστορικού Οχήματος, στο πλαίσιο των συνεργασιών της, αυτή τη φορά συνδιοργανώνει με την Λέσχη Κλασικών Οχημάτων Λάρισας και την Λέσχη Κλασσικών Μοτοσυκλετών & Vespas, την 1η Πανθεσσαλική Συνάντηση Ιστορικών Οχημάτων, σήμερα και αύριο με επίκεντρο την Λάρισα.
Αναλυτικά, επισημαίνονται τα εξής:
«Την πρώτη μέρα η συγκέντρωση τον οχημάτων θα γίνει στον χώρο του παρκινγκ, στο Fashion City Outlet, στο 4ο χλμ. Λεωφ. Κ. Καραμανλή (Παλαια Ε.Ο.1), στις 10.00 το πρωί. Στις 11.00 θα ξεκινήσει η οχηματοδρομία μας για την Αγιά και αργότερα για το πανέμορφο Μεγαλόβρυσο.
Την επόμενη μέρα, Κυριακή στις 10.00 όλα τα ιστορικά οχήματα θα συγκεντρωθούν στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας, για μπορέσει ο κόσμος να τα θαυμάσει, αλλά και να ενημερωθεί για τους σκοπούς και τις δράσεις μας.
Στόχος μας είναι η προβολή της Θεσσαλίας, με τις φυσικές της ομορφιές, που παρά το πληγωμένο της πρόσφατο παρελθόν από φυσικές καταστροφές, στέκεται αγέρωχη, συνεχίζοντας την σημαντική ιστορική της διαδρομή από τους αρχαίους χρόνους μέχρι και σήμερα.
Μια πρωτοποριακή ευκαιρία για τους λάτρεις των κλασσικών οχημάτων
Κατά την παραμονή των πληρωμάτων στη Λάρισα, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Απριλίου 2024 από τις 10.00 μέχρι και τις 14.00, μια στατική έκθεση των συμμετεχόντων ιστορικών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών στην Κεντρική Πλατεία (Δημάρχου Σάπκα), έτσι ώστε οι πολίτες της Λάρισας να δουν από κοντά την ιστορία της αυτοκίνησης, που αποτελεί μέρος της σύγχρονης ιστορίας μας.
Μια ανοιχτή πρόσκληση για όλους τους φίλους και λάτρεις των ιστορικών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών που μπορούν είτε να παρευρεθούν με το όχημά τους ή απλά να θαυμάσουν.
Στην πρώτη μας αυτή συνεργασία, η Φ.Ι.Ο., μαζί με την νεοσύστατη Λέσχη Κλασικών Οχημάτων Λάρισας αλλά και την παλαιότερη Λέσχη Κλασσικής Μοτοσυκλέτας & Vespa Λάρισας, προσκαλεί και όλες τις αντίστοιχες λέσχες της ευρύτερης περιοχής και όχι μόνο, να παρευρεθούν σε αυτή τη μεγάλη μας γιορτή. Η όλη διοργάνωση γίνεται με την συμβολή και εποπτεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φίλων Παλαιού Αυτοκινήτου και Μοτοσυκλέτα ΕΟΦΙΛΠΑ και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ιστορικών Οχημάτων FIVA.
Σημειώνεται ότι η Λέσχη Φίλοι Ιστορικού Οχήματος, πραγματοποίησε, το τελευταίο χρονικό διάστημα, πολύ σημαντικές δράσεις, με αποκορύφωμα την αναβίωση, μετά από πολλά χρόνια του Ιστορικού Ράλι Πηλίου, που μπήκε ξανά στο καλεντάρι των αγώνων κλασσικών οχημάτων για την Ελλάδα και του Πανελληνίου Πρωταθλήματος της ΕΟΦΙΛΠΑ για το 2024, τον παγκόσμιο ετήσιο θεσμό Distinguished Gentleman’s Drive (με έδρα την Αυστραλία), για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για τον καρκίνο του προστάτη, αλλά και πολλές άλλες δράσεις, εκδρομές, εκθέσεις κλπ, που θα ανακοινωθούν από τη ΦΙΟ στο εγγύς μέλλον».





















- ΛΑΡΙΣΑ | 18.09.2026 | 13:14
Φωτιά σε δασική έκταση στην Ελασσόνα - Επιχειρούν έξι εναέρια μέσα - ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 18.09.2026 | 13:07
Πέθανε η Μαργαρίτα Παπανδρέου σε ηλικία 103 ετών - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 18.09.2026 | 13:03
Εντάχθηκε στο «Θεσσαλία» το έργο των αναπλάσεων σε 11 οικισμούς της Λ. Πλαστήρα - ΛΑΡΙΣΑ | 18.09.2026 | 12:49
Μήνυμα προσφοράς και αλληλεγγύης στην εθελοντική αιμοδοσία της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 18.09.2026 | 12:34
ΟΣΔΕ 2026: Νέα παράταση, αλλά τα προβλήματα παραμένουν -φουντώνει η δυσαρέσκεια στον κάμπο - ΛΑΡΙΣΑ | 18.09.2026 | 12:00
Δήμος Λαρισαίων: Μαθήτριες και μαθητές από το Βέλγιο και το 6ο Γυμνάσιο Λάρισας στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 18.09.2026 | 11:24
Θεσσαλία: Παραιτήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας Ευάγγελος Αποστόλου - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 18.09.2026 | 11:22
Σε εξέλιξη οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών από τις έντονες βροχοπτώσεις στην Καρδίτσα
- ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 17.09.2026 | 09:26
Τακούδης: Φθινόπωρο από Δευτέρα στη Θεσσαλία με μονοψήφιες ελάχιστες θερμοκρασίες και βροχές (video) - ΕΛΛΑΔΑ | 17.09.2026 | 13:16
Η Ελλάδα στη δίνη του πολικού κυκλώνα - Η πρόγνωση του ECMWF για καταιγίδες, κρύο και... χιόνια - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 17.09.2026 | 09:42
Στα 51 λεπτά στην πύλη ή στα 48 στο χωραφι οι τιμές των εκκοκκιστηρίων για το σύσπορο στη Θεσσαλία - ΕΛΛΑΔΑ | 17.09.2026 | 08:55
Τραγωδία στην παραλιακή: Τρεις νεκροί σε φρικτό τροχαίο -ΙΧ προσέκρουσε σε μαντρότοιχο - ΛΑΡΙΣΑ | 17.09.2026 | 12:56
Επίσημη έναρξη του νέου δικαστικού έτους στη Λάρισα με αγιασμό (ΦΩΤΟ+video) - ΛΑΡΙΣΑ | 17.09.2026 | 13:06
Κατέθεσε έφεση κατά της αποφυλάκισης του ιδιοκτήτη της «Βιολάντα» ο σύζυγος της Βασιλικής Σκαμπαρδώνη (ΦΩΤΟ) - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 18.09.2026 | 10:28
Πετρέλαιο, δολάριο και ναύλοι αλλάζουν τον χάρτη του βαμβακιού σε Τουρκία και Αίγυπτο-πως κερδίζει το ελληνικό - ΒΟΛΟΣ | 17.09.2026 | 21:47
Ο Γεωργιάδης φώναξε το σύνθημα «ο μόνος δρόμος είναι αντίσταση και πάλη» με συνδικαλιστές στο Βόλο και τρολάρει


































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed