ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΗ
ΗΠΑ: Έβαλε φωτιά στο σπίτι, σκοτώνοντας την ίδια και τα τέσσερα παιδιά της – Η ανατριχιαστική ανάρτηση λίγες ώρες πριν
Βρισκόταν σε διαμάχη με τους πρώην συζύγους και πατεράδες των παιδιών της

«Ζήσε την κάθε σου ημέρα σαν να είναι η τελευταία». Αυτή έμελλε να είναι η τελευταία ανάρτηση της Bernadine Pruessner μητέρα τεσσάρων παιδιών και δασκάλα στο Μιζούρι των ΗΠΑ.
Σύμφωνα με την New York Post η Pruessner έβαλε φωτιά σε ένα στρώμα στο σπίτι της, με αποτέλεσμα η ίδια και τα τέσσερα παιδιά της να βρουν τραγικό θάνατο το πρωί της Δευτέρας.
Η Αστυνομία σε σχετική ανακοίνωση έγραψε: «Πιστεύεται ότι η Bernadine έβαλε επίτηδες φωτιά σε ένα στρώμα, καθώς αυτό ήταν το σημείο έναρξης της πυρκαγιάς».
Επιπλέον, σύμφωνα με την ανακοίνωση η Prussner είχε αφήσει ένα σημείωμα στο οποίο δήλωνε την πρόθεσή της να αφαιρέσει τόσο τη δικιά της ζωή, όσο και των τεσσάρων ανήλικων παιδιών της.
«Εμείς εναντίον του κόσμου. Είμαι τόσο ευλογημένη που είμαι η μαμά τους»
Η Prussner με τα τέσσερα παιδιά της
Γύρω στις 12:15 τα ξημερώματα της Δευτέρας —λίγες ώρες πριν ξεσπάσει η φωτιά— η 39χρονη Pruessner έκανε ανάρτηση για τα παιδιά της στο Facebook.
«… θα έκανα τα πάντα για αυτά. Αυτή είναι η αγαπημένη μου στιγμή» έγραψε κάτω από μια φωτογραφία που δείχνει τα παιδιά της να κοιμούνται στο κρεβάτι της.
Μία ημέρα πριν, την Κυριακή, είχε ανεβάσει μία σέλφι μαζί τους, γράφοντας από κάτω: «εμείς εναντίον του κόσμου. Είμαι τόσο ευλογημένη που είμαι η μαμά τους».
Οι διαμάχες με τους πρώην συζύγους
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της New York Post, η 39χρονη μητέρα βρισκόταν το τελευταίο διάστημα σε διαμάχη με τον πρώην σύζυγο και πατέρα των δύο παιδιών της.
Οι δυο τους χώρισαν το 2017 και είχαν από κοινού την επιμέλεια των παιδιών τους μέχρι πέρυσι, όταν ο πατέρας κατέθεσε αίτηση για να εμποδίσει τα σχέδια της Prussner να μετακομίσει περίπου 10 μίλια μακριά.
Παρόλο που το νέο σπίτι θα ήταν πιο κοντά του, ο David Pruessner ανησυχούσε για την εγγύτητα της πρώην συζύγου του με τη μητέρα της, την οποία φέρεται να είχε περιγράψει ως «ψυχωτική», όπως προκύπτει από τα έγγραφα.
Επιπλέον η Prussner βρισκόταν σε διαμάχη για την κηδεμονία και των δύο άλλων παιδιών της, επίσης με τον πατέρα τους. Μάλιστα η οικογένειά της τον κατηγορεί ότι βρισκόταν σε συνεννόηση με τον δεύτερο πρώην σύζυγό της.
Οι πατέρες των τεσσάρων παιδιών σε κοινή τους ανακοίνωση ανέφεραν ότι «έχουμε επικεντρωθεί στο να τιμήσουμε τις ζωές των τεσσάρων θαυμάσιων παιδιών μας και σχεδιάζουμε να το κάνουμε μαζί».
- ΕΛΛΑΔΑ | 19.03.2026 | 23:15
Τέμπη: 24ωρη απεργία σιδηροδρομικών στις 23 Μαρτίου με φόντο την έναρξη της δίκης - ΛΑΡΙΣΑ | 19.03.2026 | 21:50
Τέμπη: Καταγγελία Καρυστιανού για κύκλωμα στα δικαστήρια Λάρισας (video) - ΛΑΡΙΣΑ | 19.03.2026 | 20:03
Εκδήλωση στη Λάρισα με θέμα τη γυναικεία επιχειρηματικότητα (ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 19.03.2026 | 19:53
Κουρέτας: «Συνειδητή επιλογή για μας η επένδυση στον πολιτισμό» - ΛΑΡΙΣΑ | 19.03.2026 | 19:44
«Από το Γράμμο στην Τασκένδη» – Εκδήλωση στο Μουσείο Αντίστασης στη Λάρισα (ΦΩΤΟ) - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 19.03.2026 | 19:32
Τα 790 μέτρα πλησιάζει η στάθμη της λίμνης Πλαστήρα – ανέβηκε 5,5 μέτρα μετά τη λήξη της αρδευτικής περιόδου - ΒΟΛΟΣ | 19.03.2026 | 19:14
Διαμαρτυρία υγειονομικών στο Νοσοκομείο Βόλου για μισθούς, προσλήψεις και ωράρια (video) - ΒΟΛΟΣ | 19.03.2026 | 19:11
Ημέρα Καριέρας: Γέφυρα με την αγορά εργασίας το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
- ΕΛΛΑΔΑ | 19.03.2026 | 09:16
Τραγωδία στην Ξυνιάδα Δομοκού: Νεκρός 21χρονος οδηγός σε μετωπική σύγκρουση με λεωφορείο - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 19.03.2026 | 08:53
Ο πιο επικίνδυνος δρόμος της χώρας ενώνει τη Θεσσαλία με την Ήπειρο - ΛΑΡΙΣΑ | 19.03.2026 | 09:01
Πέντε Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 19.03.2026 | 19:32
Τα 790 μέτρα πλησιάζει η στάθμη της λίμνης Πλαστήρα – ανέβηκε 5,5 μέτρα μετά τη λήξη της αρδευτικής περιόδου - ΛΑΡΙΣΑ | 19.03.2026 | 13:05
Καταγγελίες συγγενών στη δίκη για τα βίντεο για συγκάλυψη-ζητούν αναβολή της κύριας δίκης που ξεκινά τη Δευτέρα (ΦΩΤΟ) - ΒΟΛΟΣ | 19.03.2026 | 09:12
Βόλος: Απατεώνας Ρομά από Φάρσαλα παρίστανε τον γιατρό - Πιάστηκε με 10.000 ευρώ στα χέρια - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 19.03.2026 | 10:47
Το κακό έχει παραγίνει στον κάμπο της Καρδίτσας: Εκτεταμένες ζημιές σε παρόχθια στο Πέτρινο από τους «κυνηγούς» χαλκού (ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 19.03.2026 | 18:18
Φάρσαλα: Άνδρας πυροβόλησε τον αδελφό του με κυνηγετικό όπλο







































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed