ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
«Ήταν υπέροχο και η ενέργεια του κόσμου τρομερή...»
Τι δήλωσε ο Ρομέλο Γουάιτ για την επιστροφή του ΑΣΚ στο σπίτι του!

Στον ΑΣΚ παρά το γεγονός ότι η ήττες ερχόταν η μία πίσω από την άλλη στο πρώτο διάστημα του πρωταθλήματος, δεν επικράτησε πανικός.
Ωστόσο θα ήταν ψέμα αν λέγαμε πως δεν υπήρχε μια στεναχώρια για το γεγονός ότι η ομάδα δεν πήρε σε κάποια παιχνίδια αυτό που άξιζε μ’ αποτέλεσμα να είναι η μόνη χωρίς επιτυχία στη basket league.
Η νίκη όμως επί του Λαυρίου που συνοδεύτηκε με μία εξαιρετική εμφάνιση επανέφερε την ηρεμία και την αυτοπεποίθηση στην ομάδα που βλέπει τη συνέχεια ασφαλώς με μεγαλύτερη αισιοδοξία.
Ετσι στην αμέσως επόμενη αγωνιστική θα πάει να απολαύσει το παιχνίδι που θα δώσει στο ΟΑΚΑ με τον πανίσχυρο Παναθηναϊκό επιδιώκοντας ό,τι καλύτερο μπορεί.
Ο ΡΟΜΕΛΟ ΟΥΑΙΤ ΣΤΟ “ΝΕΟ ΑΓΩΝΑ”
Στις τάξεις των “κυανολεύκων” το κλίμα είναι εξαιρετικό καθώς όπως γράψαμε σχετικά και χθες πέρα από τη νίκη άπαντες χάρηκαν τη συμμετοχή του κόσμου στον αγώνα με το Λαύριο και είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι που τους αποζημίωσαν με μια ωραία εμφάνιση.
Στο τέλος της αναμέτρησης ένας εκ των πρωταγωνιστών, ο Ρομέλο Γουάϊτ μιλώντας στο “ΝΕΟ ΑΓΩΝΑ”, ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Ήταν υπέροχο. Η ενέργεια ήταν τρομερή. Ο κόσμος μας έδωσε μεγάλη διάθεση να αγωνιστούμε σκληρά. Κάναμε σπουδαία δουλειά αμυντικά και ένα σημαντικό παιχνίδι επιθετικά. H προσπάθεια που κάνουμε από την αρχή της σεζόν βγήκε στον αγώνα.
Η νίκη αναμφίβολα θα μας δώσει την ώθηση για τη συνέχεια, να παίξουμε ομαδικά και δυνατά αμυντικά. Μας δίνει την αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια.»
ΜΕ ΤΟΥΣ “ΑΙΩΝΙΟΥΣ”…
Το πρόγραμμα στις επόμενες δύο αγωνιστικές για τον ΑΣΚ είναι πραγματικά πολύ δύσκολο καθώς αντιμετωπίζει τους δύο “αιώνιους” αντιπάλους που φέτος συνθέτουν ένα δίδυμο πολύ δυνατό στη basket league αλλά και στην Ευρωλίγκα.
Μετά τον Παναθηναϊκό που θα τον αντιμετωπίσει, όπως προαναφέραμε, στην Αθήνα το προσεχές Σάββατο (στις 5 το απόγευμα), θα υποδεχθεί αμέσως μετά τον Ολυμπιακό στην Καρδίτσα σ’ έναν αγώνα που πιθανότατα το κλειστό θ’ αποδειχθεί μικρό για να χωρέσει τους φιλάθλους που θα θέλουν να τον παρακολουθήσουν.
Με δεδομένο αυτό το πρόγραμμα (ακολουθεί μετά ο ΠΑΟΚ!) καταλαβαίνουμε πόσο σημαντική ήταν η νίκη της περασμένης Κυριακής.
- ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 20.03.2026 | 10:32
Μεγαλύτερη απαλλαγή στο αγροτικό πετρέλαιο και λύση επιστροφής του φόρου στην αντλία προωθεί η κυβέρνηση - ΔΙΕΘΝΗ | 20.03.2026 | 10:27
Ρωσικά τάνκερ με καύσιμα κατευθύνονται προς την Κούβα -Η Μόσχα μοιάζει έτοιμη να «σπάσει» τον αποκλεισμό του Τραμπ - ΛΑΡΙΣΑ | 20.03.2026 | 09:51
Τέμπη: «Επαγγελματία συκοφάντη» χαρακτηρίζει η Ένωση Δικαστών την Κωνσταντοπούλου - ΕΛΛΑΔΑ | 20.03.2026 | 09:40
Φθιώτιδα: Θλίψη για τον 21χρονο που σκοτώθηκε στο τροχαίο με το λεωφορείο -«Δεν πρόλαβε ούτε το φρένο να ακουμπήσει» - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 20.03.2026 | 09:35
Τακούδης: Γιατί ο φετινός Μάρτης δεν είναι Γδάρτης - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 20.03.2026 | 09:28
Σύλληψη στους Σοφάδες για παραβίαση των μέτρων για την ευλογιά των προβάτων - ΛΑΡΙΣΑ | 20.03.2026 | 09:13
Συλλαλητήριο στη Λάρισα παραμονή της έναρξης της δίκης των Τεμπών-ποιοι συμμετέχουν - ΛΑΡΙΣΑ | 20.03.2026 | 09:06
Έξι Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή
- ΕΛΛΑΔΑ | 19.03.2026 | 09:16
Τραγωδία στην Ξυνιάδα Δομοκού: Νεκρός 21χρονος οδηγός σε μετωπική σύγκρουση με λεωφορείο - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 19.03.2026 | 08:53
Ο πιο επικίνδυνος δρόμος της χώρας ενώνει τη Θεσσαλία με την Ήπειρο - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 19.03.2026 | 19:32
Τα 790 μέτρα πλησιάζει η στάθμη της λίμνης Πλαστήρα – ανέβηκε 5,5 μέτρα μετά τη λήξη της αρδευτικής περιόδου - ΛΑΡΙΣΑ | 19.03.2026 | 09:01
Πέντε Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΛΑΡΙΣΑ | 19.03.2026 | 13:05
Καταγγελίες συγγενών στη δίκη για τα βίντεο για συγκάλυψη-ζητούν αναβολή της κύριας δίκης που ξεκινά τη Δευτέρα (ΦΩΤΟ) - ΒΟΛΟΣ | 19.03.2026 | 09:12
Βόλος: Απατεώνας Ρομά από Φάρσαλα παρίστανε τον γιατρό - Πιάστηκε με 10.000 ευρώ στα χέρια - ΛΑΡΙΣΑ | 19.03.2026 | 21:50
Τέμπη: Καταγγελία Καρυστιανού για κύκλωμα στα δικαστήρια Λάρισας (video) - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 19.03.2026 | 10:47
Το κακό έχει παραγίνει στον κάμπο της Καρδίτσας: Εκτεταμένες ζημιές σε παρόχθια στο Πέτρινο από τους «κυνηγούς» χαλκού (ΦΩΤΟ)






































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed