ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ
Βασίλης Καρράς: Η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή
LIFESTYLE

Ο Βασίλης Καρράς το τελευταίο διάστημα, δίνει τεράστια μάχη για τη ζωή του, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό από φίλους, συγγενείς και συνεργάτες του, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας.
Η ταλαιπωρία με την υγεία του ξεκίνησε από τον Νοέμβριο του 2022, όταν υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη.
Έπειτα από την εγχείρηση και με το πέρας της νοσηλείας του που ακολούθησε, ο Βασίλης Καρράς μεταφέρθηκε στο σπίτι του, στη φάρμα που διατηρεί στο Κοκκινοχώρι Καβάλας και παρακολουθείτο από γιατρούς, κάνοντας θεραπείες.
Ωστόσο ο αγαπημένος ερμηνευτής μπήκε εκ νέου το 2023 στο νοσοκομείο δίνοντας τεράστια «μάχη». Εν τέλει ο αγαπημένος τραγουδιστής πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο τον Οκτώβριο και βρίσκεται σπίτι του.
Βασίλης Καρράς: Η κατάσταση της υγείας του
Δημοσιεύματα ήθελαν την υγεία του Βασίλη Καρρά να επιδεινώνεται μετά το εξιτήριο, γεγονός που διέψευσε ο δικηγόρος και στενός του φίλος, Γρηγόρης Κωτσόπουλος.
Συγκεκριμένα, σε ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο δικηγόρος και πολύ στενός φίλος του τραγουδιστή, με τον οποίο έχουν σχεδόν καθημερινή επαφή, ξεκαθάρισε ότι ο Βασίλης Καρράς συνεχίζει να κάνει κάποιες θεραπείες για βελτίωση της κατάστασης της υγείας του, και ότι κάθε δημοσίευμα περί επιδείνωσης της κατάστασής του είναι ψευδές.
Το γεγονός επιβεβαίωσε και ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος πριν την προβολή των σχετικών δηλώσεων είπε: «Ο Βασίλης συνεχίζει τις θεραπείες που κάνει με γενναιότητα και μαθαίνω ότι πάνε πάρα πολύ καλά. Τώρα αυτά που θα πω, δεν κάνει να τα πω, αλλά θα τα πω, δεν πειράζει. Μαθαίνω ότι η ιατρική ομάδα που τον κουράρει είναι πάρα πολύ ευχαριστημένη από την πορεία των θεραπειών του».
«Οποιαδήποτε πληροφορία επιδείνωσης της υγείας του Βασίλη Καρρά διαψεύδεται πλήρως. Η καθημερινότητα του είναι η ίδια. Δεν έχει αλλάξει τίποτα το τελευταίο διάστημα. Οποιαδήποτε ιατρική επίσκεψη γίνεται στο πλαίσιο της θεραπείας που ακολουθεί για τη βελτίωση της κατάστασης της υγείας του. Προφανώς και χρειάζεται ιατρική φροντίδα και έχει ανάγκη αυξημένης προσοχής, αλλά όσα ακούγονται και αναπαράγονται περί έκτακτων εισαγωγών στο νοσοκομείο, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα. Ο ίδιος παραμένει εξαιρετικά ψύχραιμος και ευδιάθετος και αντιμετωπίζει με γενναιότητα την περιπέτειά του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος και φίλος του Βασίλη Καρρά.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με πληροφορίες δημοσιογράφου του «Πρωινού», ο Βασίλης Καρράς, λίγο μετά την κυκλοφορία του νέου του album, ετοιμάζει αυτόν τον καιρό και την αυτοβιογραφία του, την οποία, μάλιστα, γράφει μόνος του.
Πηγή: instanews.gr
- ΛΑΡΙΣΑ | 22.05.2026 | 23:17
ΕΟΑΣΝΛ: «Οι μάσκες έπεσαν – Στο κενό το σχέδιο διάσπασης του αγροτικού κινήματος στη Λάρισα» - ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 22.05.2026 | 23:14
«Ερυθρόλευκος» θρίαμβος απέναντι στην Φενέρ και πρόκριση στον τελικό του Final Four! - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 22.05.2026 | 22:47
Φ. Λαμπρινίδης – Περιφέρεια Θεσσαλίας: Μπλόκο στη χρήση χημικών και Γλυφοσάτης για τον καθαρισμό των οικοπέδων - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 22.05.2026 | 22:42 | video
Ζημιές σε καλλιέργειες στη Θεσσαλία από το απογευματινό μπουρίνι (video) - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 22.05.2026 | 22:21
Στ. Χατζηγεωργίου, νευρολόγος: Ανησυχητική η αύξηση πάρκινσον στη Θεσσαλία-(video) - ΒΟΛΟΣ | 22.05.2026 | 21:39
Σοκ στα Kανάλια Μαγνησίας: Τον βρήκε νεκρό η αδελφή του στο κρεβάτι του - ΛΑΡΙΣΑ | 22.05.2026 | 21:30
Θλίψη στη Λάρισα: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών ο Αθανάσιος Δίχρης. - ΛΑΡΙΣΑ | 22.05.2026 | 20:19
Διάλεξη επιφανών επιγραφολόγων για το ποιοι ήταν οι θεατές του αρχαίου θεάτρου Λάρισας
- ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 22.05.2026 | 22:42 | video
Ζημιές σε καλλιέργειες στη Θεσσαλία από το απογευματινό μπουρίνι (video) - ΒΟΛΟΣ | 22.05.2026 | 16:33
Βόλος: Γυναίκα παρασύρθηκε από νταλίκα – Στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση - ΕΛΛΑΔΑ | 22.05.2026 | 11:50
Καιρός: «Τα χειρότερα έρχονται τις επόμενες ώρες» - Προειδοποίηση Μαρουσάκη για 6 περιοχές - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 22.05.2026 | 12:17
Χτύπημα της ΑΑΔΕ στο κύκλωμα λαθρεμπορίου υγραερίου σε 14 πόλεις- Κατασχέθηκαν βυτιοφόρα και σε Καρδίτσα, Τρίκαλα - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 22.05.2026 | 09:01
Καιρός: Δύσκολο το επόμενο 48ώρο - Σε ποιες περιοχές θα σημειωθούν καταιγίδες - ΛΑΡΙΣΑ | 22.05.2026 | 09:24
Εννιά Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 22.05.2026 | 17:06
Κωστής Χατζηδάκης: Στο τραπέζι η μερική μεταφορά νερού από τον Αχελώο για τη σωτηρία της Θεσσαλίας - ΛΑΡΙΣΑ | 22.05.2026 | 09:18
Θλίψη στην Αγιά: Απεβίωσε ο Θεολόγος Πασιάς σε ηλικία 53 ετών

























![Eurovision 2026: Εκρηκτική η εμφάνιση του Akylas στον ημιτελικό -Το «Ferto» περασε στον τελικό του Σαββάτου [βίντεο]](include/docs/00500189520_1b.jpg)













Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed